SOSYAL MESAJ

_selam
_selam
_oturabilir miyim
_başka yer yoksa
_sanırım burası boş diye ..ben şeyettim.
_hacı..bak şimdi oturalım ayağına hani burası boş mu oturalım sohbet muhabbet ..sonra ellerin güzel..gözün güzel..memen nası bakalım..girme muhabbete bence ..otur iç ..ki beni örnek alma edebinle iç sen ..ve ben kaçar..eyvallah bebeğim tanrının selameti üzerine olsun ameen..

........

yok beni vursun biri...eğer bunları dedimse ben ..şarrr diye şarladımsa hemen iki saniyede. sabah tek gözümü açamadığım halde, başımda gece yaptıklarımı kahkahayla anlatan arkadaşımın sesi beynimi delerken, inanmak istemıyorum duyduklarıma:))))her söylediği cümleden sonra yattığım yerden "hadi ya" dedim durdum.en son sanırım alkışlamış biri beni, onada orta parmağımı göstermişim çıkarken .bunu söylediğinde yorganı kafama kadar çektim "hadeee beeaa,onu da mı yaptım"

edebimizle içelim arkadaşlar..meydanı boş bulunca dibine vurmayalım.MÜMKÜNSEDE İÇMEYELİM.smirnoffun üzerine bira boşaltan kız arkadaş bile olsa uzak durun.çocuuu uzağa göndermeyin.evde edebinizle oturun...

10 yorum:

özgün dedi ki...

Meydanı boş buldun dağıtmışın tabii otur evinde iç madem:P

zuhahaha çok iyi laf etmişin ama03:24 sessiz gülme krizi :))))

penelope dedi ki...

beni öldürsünler..:)))rezilim ya...
valla ofisteyim şimdi.kafa bi milyon..meydan boştu evet.uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi .onu dışarı çıkarayım derken ben yoldan çıkmışım:))))
ihtiyacım vardı iyi oldu da lennn bu büro niye dönüyo annamadım onu ben:)))))))))

Nesobaby dedi ki...

Geçen sene arkadaşın evinde karaoke partisi yaparken ben yeni ayrılık yaşamışım bir de gaza gelmişim tekila içmişim tekila benim neyime cici kızım ben . en son kendimi arkadaşın wc sinde kusarken hatırlıyorum bu sahnelerin sadece filmlerde olduğunu sanardım ben klozete sarılmıştım resmen iğrençti ondan beridir çok içmiyorum :))

penelope dedi ki...

cici kızlar da içer arada :) ama ben kesinlikle cici kız değilim o da ayrı.
evet cici kızlar da içer .bu da zenginler de ağlar gibi oldu...ya da kartallar yüksek uçar..ya da ..işte oldu bişey.

egenin çocuklarının şarapla tanışıklığı vardır.ahbaplığı .muhabbeti..kafanda new york homeless ya da varoşlardan alkolik bi tip canlanmasın tabii ama içerim bazan.içme boşver .hele ayrılık yaşadıktan sonra kesinlikle içme :)))
ve hoşgeldin tabii:))

Nesobaby dedi ki...

yok ya ben attım kafadan cici kız falan değilim :) hoşbulduuukkk. Özgün'le ege sahili bir yazlıkta içip içip çok hüzünlenmişliğim sonra da gülmekten kırıldığımız sonra yine ağlamışlığımız vardır sonra yine buna çok gülmüşlüğümüz varıdr :) Ya benim annem de böyleydi içince çok gülüp sonra çok ağlayanlardan o yüzden bende alkol şişede durduğu gibi durmuyor genetik olarak çabuk çarpılıyorum.

penelope dedi ki...

:))))

özgün dedi ki...

Ben de diyorum nerden bu sıcaklık aynı toprağın aynı havanın insanıymışız beah :)

penelope dedi ki...

dünyalıyız biz..ama ege de aşk,hüzün ,şarkı,saz ,söz ,kahır ,tutku.....galiba edebiyat gibi ..kitap gibi yada roman ..ama şiir değil...roman ..sanırım o toprağa aşık bir taanrıçanın kanı akmış...hüznü yaratılırken hamurumuza karışmış..üzerine kan şarabı dökülmüş..biz olmuşuz..ya da buna benzer bişey:))
sensin sıcak bi kere:)))
benim soğuk nevale imajımı zedeleme :)))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

:))
oooh... sabahlar olmasın..

iç ses: demek içince kendini kaybediyorsun ha:)

gevrek dış ses: vaaaay çok severim alkolle arası iyi olan kadınları! ne güzel içiyormuşsun sen öyle! gelsene bir akşam bana da beraber içelim:)

imza: sapık öküz...

iç ses: etere gerek kalmayacak bu kez! yihaa!

penelope dedi ki...

kendimi kaybetmıyorum bikereeeee..
ama bak bunu dene diyen arkadaşım -ki kız olmasa amacı bana tecavüz etmek diyecem- votkanın üzerine kırmızı t..rg bira boşalttı.amiyane tabirle- aaaccaip kafa yaptı -kıhkıhkıh
yoksa içince sessiz sessiz sadece gülümserim -miş.sarhoşluğum keyiflidir..söyleyenlerin yalancısıyım:)

sapık öküz..
eter ha..seni james dean kılıklı nuri alço seni:)

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.