kendimden gitmek

Geçecek demiştim.sanırım ağrılı, sancılı "yoğğğuun" dönemin ardından hala ağrımasına rağmen kalbim geçiyor..Kalp denen organın sağ karıncık, sol kulakcık, bilmem ne, bütün alet edavatını yerli yerinde hissetiğim o dönem geçiyor.Daha kabuklu bi yara hissi ve ağırlık var şimdi yerinde.Belki bi süre sonra yerinde yeller esiyor bile derim.
Belki..

Tatil yok bu yıl bana.Çalışmalar hızla devam ediyor iş yerinde. Belki ağustos sonu..Zaten keyfimde yok.Ama oğlanın tatil keyfine mani olmamak adına alanyaya giden arkadaşımla yolladım onu.Sağolsun 2 senedir Efe'nin tatil annesi oldu.Oğlu için iyi bir örnek olduğunu düşündüğünden Efe'yi yanından ayırmak istemıyor ve benim kadar korumacı olduğu için ben de gönül rahatlığı ile bırakıyorum ona.Hem kocası Erdem de şu an için oğluma iyi bir rol model..Baba olmayan evde rol model olacak bi erkek gerek ,tam ergenlik dönemi ne de olsa..

Ben napıyorum peki..İşe gidiyorum..Eskisi gibi "iş manyaaaa" şeklinde çalışıyorum.Bu arada 6 ayda bi çıkan dergimizin yeni sayısı için hazırlıklar başladı onla ilgilenıyorum.Resimler ,yazılar,araştırmalar...eve geliyorum Alex'i besle ,oyna derken ..Alex yaşlandı artık..hasta da aynı zamanda ..belkı yakında kaybedicem onu..naparım o zaman bilemıyorum...televizyon izlemıyorum..msn e girmıyorum hiç.bloga uzun oldu girmedim..red wıne geceleri yine devam..yangın merdivenlerinde gökyüzüyle konuşarak ,kutusunda hantal hantal yatan alex in kuyruğu ile oynayıp kadehleri devirmek gibisi yok yaz geceleri...:)iki haftadır da karşıdaki apartmanın bana göre iki kat yukarısından aralanmış pencereden beni dikizleyen yabancıyı merak ediyorum.:)iki haftadır karşı pencereden dikizlenıyorum anasını satim.sapık ya da seri katilse hakkınızı helal edin..

vee..yurt dıışına giden sevii dostum alper döndü..gidişi haayli olaylı olmştu hatırlarsınız belki.burda anlatmıştım.geldiinde beni aramadı.alışverişte karşılaştık.ben hemen atladım tabii tepesine "uuuuuu..oluuum ne zaman geldin.neden haber vermedin.niye telefonlarımı açmadın..bla bla bla."
"hoşbulduk penelope..naber"
"ay ne soğuksun..noluyor."
"bişey olmuyor.sanırım hatırlamıyorsun son görüşmemiz biraz kötüydü"
"ben hatırlamyorum bişey..sen onu boşver de gelsene akşam.çıkarız dışarı."
"işim var.kız arkadaşımla planımız var."
"aaaaaa.kız arkdaşın mı var..ne güzel..ne zaman tanıştınız.güzel mi.tanıyor muyum ben"
"tanıımazsın hayır.ingiltere den geldi.orda tanıştık.beaber döndük."
"oo süper..bana yemeğe gelin o halde tanışaım"
"bak penelope..senle olan dialoguma artık bi sınıır koymak istıyorum müsadenle.kafm allak bullak gittim biliyorsun.toparlanmak zor oldu.L.ile de o zaman tanıştım.iyi gidiyor.iyiim şimdi.bi süre daha böyle gitsin istiyorum anladın mı?kafam yeniden karışmasın.anladın mı?"
"anlamadım..ama öyle diyorsan....peki...hoşçakal..seni yeniden görmek güzel."


....

alper e bozuldum galiba.üstteki yazıyı iki gün önce yazmıştım.şimdi devam ediyorum olaya.yine rutin hayatın getirdikleri...alper burda ve daha görüşmedik.bi de tripal enfeksiyon geçiriyor olmalı ki burnu havada bakışları delici,konuşması kırıcı..ukala tavırlar ..sanki o aşık oduğu kızlar için zır zır kapımda ağlayan alper o alper değil..
boşverdim ..düşünmek istemıyorum .Zaten G.den sonra hiç bişeyi çok düşünmek istemmez oldum.aynı konu üzerinde on dakka yoğunlaşsam başım ağrımaya başlıyor.depresyondyım nitekim.
düşünüyorum da terk edilmiş sayılırım..bu ikinci..ve elimde olmayan sebepler yüzünden terkedilmişim.ilki annem babam yok diye kendime ait bi ailem yok diye istenmemiştim evlendiğim halde..ailesi tarafından.onlara yenik düşmüştü..hayatımın ikinci yarısı başlarken yine en başında bu kez de kendime ait bi ailem olduğu için,çocuğum olduğu için terkediliyorum.ailenin onayı bu kez de bi ailem olduğu için..bu ne çelişki..yani ağzımla kuş tutsam demek aynı mukadderat beni kucaklayacak yine..

.....

gece yarısı yine otruyorken basamaklarda...şarabımın tadı tam da deme gelmişken ve karşıdaki sapık tarafından dikizlenıyorken ,tabii alex i unutmayayım ,yatagında yatıp kuyruğunu bana sevdirmeye çalışırken ,çaldı kapı.kısa kısa 5 kez.zır zır zır zır zır..şekil şemal itibariyle don paça olduğum için bi de gecenin ortasından da ilerdeyken saat alacaklının bu saatte ne işi var endişesine kapıldım.anasını satiim alacaklı değilse kim bu saatte böyle hırslı.anaaaamm karşıdaki sapık tahrik olup evi mi bastı yoksa...:)
-kim o..
-aç.
-alpeeer.


-ne oldu alper..ne var..ne bu halin.
-içeri girebilir miyim .başım dönüyor.
-içtin mi.bu ne hal.
-içmedim .vertigom hopladı gene galiba.başım dönüyor.
içeri aldım onu.vertigosu hoplamamış içmiş gene ..yürü banyoya havasında soktum banyoya .üzerindekilerle beraber duşun altına girdi.kafasını yaslayıp duvara sırılsıklam olana kadar kaldı öyle.sonra mide boşaltma..sonra yerlere yığılma..sonra tekrar kalkıp bu kez küvete boylu boyunca yatma.....yat dedim orda .açtım suyu :))tepesinden aşağı boşalan suyla kendine gelene kadar bıraktım onu orda....kahve yapmak için mutfağa geçtim.kendine gelmiş bu kez gerçekten adam gibi duş alıyordu.çıkışta efenın kıyafetlerinden giydi.:)
kahvelerimizi alıp benim mekana geçtik.gözlerini kapatmış başını geriye yaslamış haliyle ona bakınca özlediğimi anladım onu.benim en iyi arkadaşım o.ben her şeyimi ona anlattım hep.o bana.arkadaşlarıma aşık oldu.beni şunla tanıştır diye beynimi yedi.bi toplantıda konuşmacı olarak katılmıştım ,gel dedim beni şakşakla..abarttıkça aabarttı aaa desem kalkıp "bravoo bravooo "diye bağırmaya başladı.kepaze etti beni:)))her hayal kırıklığında kapıma gelip şu az önceki manzarayı yaşattı bana..kanepenin birinde o birinde ben huzurla uyurduk.sızardık yani..konuşmaktan yorgun düşene kadar konuşurduk çünkü uyumadan önce..sonra ...bozuldu bişeyler..
şimdi yine aynı noktadayız.hiç bişey olmamış gibi.onun üzerinde efenin gri t-shırt ü ,siyah anternman eşofmanıyla,kıl yumağı ayaklarını uzatmış,sırtını duvara yaslamış,kafasını geriye yaslamış,yana doğru eğmiş hafif kirli sakalla kaplanmış beyaz yüzünü görünce ağlamak geldi içimden .özlediğimi anladım onu.G.nin gidişinden beri içimde biriktirdiğim o kitle eridi sanki birden ona doğru yaklaştım ,galiba şarabın da etkisi var burda..ona yaklaşıp boynuna sarıldım.göğsüne koydum başımı.öyle uzanıverdim göğsüne ve ağlamaya başladım..ama ne ağlama..bi an ona sarılmama hayret eder gibi durup -ki oysa çok sarılmışızdır- sonra sardı beni .tamam,bitti,geçti...tesellileri daha da çok ağlatıyordu beni.sonra yüzümü silmeye başladı.hiç bişey konuşmadık..sarıldım ona sımsıkı.gitmesin bi yere..sonra nasıl olduysa ,nerden başladıysa bilmıyorum ..kim ilk hareketi yaptı hatırlamıyorum.ama birden kendimizi öpüşürken bulduk.ne fena değil mi..sonra ben onun göğsünde ,o mutfak duvarının dibinde balkonda uyumuşuz.sarhoş olmadan sızmak yani..hayatımın en huzurlu uykusuydu.sabah 5 gibiydi..uyanmış,
-penelope..uyan..kalk pene..kalkk..insanlar uyanacak .burda görecekler bizi.uyan..

sıçrayarak kalktım..apar topar koşturup içeri girdik..birbirimize bakamıyorduk ..kanepeyi hazırladm ona ,burda uyu diye..
be odama gittim.hayır dedi..çıkmalıyım .peki dedim.ısrar etmedim .kal dmedim.

kıyafetleri ıslaktı ,efenin kıyafetleiyle çıktı.arabnın anahtarlarını verdim.onla gitsin diye.asansöre kadar yolcu ettim onu.asansöre bindi.hiç konuşmuyoruz ama.el salladı bana ben de ona kapandı kapısı.ben içeri girmek üzere kapıya yaklaştım.birden asansörün yukarı çıktığını duydum yine.bekledim girmedim içeri.kapısı açıldı,alper çıktı içinden iki adımda geldi bana sarıldı.bana kızmasın kimse ama yine öpüştük, daha uzun daha bilinçli..ve yine konuşmadan asansöre yöneldi ve gitti.kapıda bekledim biraz..içeri girdim bi suçluluk duygusuyla..bi sigara....
bi kaç saat sonra işe gideceğim için hazırlandım.işe gittim ama konsantre olduğum söylenemez.sonra akşam kapımın önündeydi arabam .anahtarları karşı komşuma bırakmış.aldım anahtarları ,biraz kafam dağılsın gezeyim diye..arabamın içinde bi not..

"penelope.biz öğleden sonra istanbula ordan londra ya uçuyoruz.seni seviyorum .hoşçakal."


.................................................

kendimden gitmek istıyorum...bildiğiniz bi yer var mı.....

11 yorum:

"leb" demeden... dedi ki...

kendine git. ben gidiyorum arasıra kendime. fena bi yer değil. gerçi hiç konuksever değil. döver gibi karşılıyor, habire laf sokuyor filan ama özünde iyi bi yer...

;)

"leb" demeden... dedi ki...

bi de

L. nin yerinde sen olabilirdin biliyorsun :)P

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Seni toptan bir film yapımcısına/yönetmenine falan satsak? (300 Tane uzun metrajlı film hazır; bir o kadar da yolda ne de olsa)

Umduğundan da kısa zamanda yenileri çıkacak karşına; şüphen olmasın.. Zira bünye, sen farkında olmasan da aranmaya başlamış... Kokuyu alan erkekler yakın zamanda üşüşmeye başlayacaktır.. Güven bana; Öküz'üm ben...

not: karşılıklı kanepelerde yatabilen kadın-erkeklere hep imrenmişimdir(pardon imrenme değil bu; "şaşmak/şaşırmak" falan daha doğru).. Ben hemen hiç "o kanepede-ben yatağımda" sağ salim yatamadım sanırım:(

MMO dedi ki...

Penelope roman gibi hayatın var valla.. Daha ne diyeyim bilmiyorumm

penelope dedi ki...

leblebi,


kendimden çıktığım yok biliyorsun..artık başkasına gitmek istiyorum antidepresanlar içsem şuurumu yitrsem bi süre uzaklaşsam ..sonra yine kendime giderim nasılsa hiç gelme demıyor hep müsait:)


ve L. nin yerinde olabilirmiydim bilemıyorum..şimdi ne hissettiğimi de bilmiyorum.neler olup bitti anlamış değilim..harbi..antidepresan....yi olabilir.




öküz,

valla yazdıktan sonra okumuyorum ki lan bu ne film gibi olmuş diyecem diye..ama napiim öyle..belkı anlatımdan kaynaklanıyordur yoksa çok kişinin yaşadığı şeyler aslında.tamm çok kişi değilse de yaşanabilecek şeyler..kaça satsak benii bi de o var:)

ve neden ki farklı kanepelerde kuzu kuzu yatarken biz gerçekten dost iki kuzuyduk.birimiz kurt birimiz kuzu olsa ha evet uslu uyunmazdı ama dosttuk o zamanlar..şimdi neyiz bilmiyorum..
hala dostuzdur umarım.
ve erkekler neyin kokusunu alacak anlamadım.aranan bünye ben miyim.?yok bee aranmıyorum sadece yalnız olmak ve bu boşluk...acıklı biraz..
tatil nası gidiyo piiss nasıl kıskanıyorum seni..:P



ayazma,

yaa evet.:))) kemalettin tuğzu yazmış gibi de mi:))

yazma şeklimden öyle oluyor galiba:)yoksa bildiğin saçmasapan hayat işte:P

penelope dedi ki...

tugzu ne yaa:)( tuğcu...kemalettin tuğcu:)

Bero dedi ki...

Saçma sapan bir gece olmuş diyim ben sağa :)

penelope dedi ki...

de bakalım:)

Nesobaby dedi ki...

anammm klimaları mı açtılar ne tüylerim diken diken oldu gene :))
yaa olur öyle ikiniz de seviyorsunuz birbirinizi arkadaş olarak ama aşk değildir bu şevkata muhtaçlık olabilir ya da o sana aşıktır belki sen de zaten psikolojin bozuk.
Ama aklı sende dönmüş ya da olmayacağını bildiği için kaçmış diyebiliriz sanırım yani bence öyle
Aramıza dönmen ne güzell peno ;)

özgün dedi ki...

kızım 3 gündür geliyorum gidiyorum ne yazayım bilemeden..
iki kuruş aklım vardı onu senin maceralarda kaybedecem :)
bak şimdi ne diyeceğimi de unuttum iyi mi :P
ya bi anlamı yok bunun üstünde düşünme bence salla gitsin...

penelope dedi ki...

:)bazan öyle şeyler oluyor ki yazmıyorum korkumdan siz çıldıracaksınız diye dostlarıııımm:))

özgün, ne biçimim ben ya
dee mi:)

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.