sarrrrrrooşş saçması

evet..

hayatın mezalimi bitmiyor anasını satayım diyerek klasik zavallı ağlak penelope nin ağlak muğlak yazılarından birine daha başlamak isterdim doğrusu..hani "film gibi" hayatım var ya:P öyle diyorsunuz siz..

ama dostlar hafiften kafam güzel .o nedenle çok da dert etmeden bazı şeyleri ve içimde kuşlar cıvıldıyorken yazayım dedim bir de..kuşlar neden mi cıvıldıyor,aşk-meşk muhabbeti mi..yok be yaaav, aşk konusundaki talihsizliklerimden sonra bu konuyu bi süreliğine rafa kaldırdım.kuşlar meydanı boş bulduklarından cıvıldıyorlar.ki ben de serbest bıraktım onları.cıvıldasınlar.
küçükken babaannemin komşusu hafize teyze beni sokaktan alıkoymak amaçlı bir takım kız çocuğu aktiviteleri yaptırırdı bana.daha doğrusu yaptırmaya çalışırdı.dantel denen bi şey var ..21 numara tığ,beyaz dantel ipleri onla böyleee iğneyle kuyu kazma misali ya da örümceğin ipinden ev yapışı gibi bi sanat eseri meydana getiriyosun.tabi yapabilenler için bu dediğim..
benim elime geçtiğindeyse ,ip ip olalı böyle işkence görmemiş olurdu ..hah hha..artık o sol elimin işaret parmağına doladığım ip nedeniyle parmağıma kan mı oturmaz,tığ elime mi batmaz,oluşan danteli görebilmek için burnumun ucuna kadar getirmekten gözüm mü kaymaz...allahım..korkunç...bunda yeteneğimin olmadığını keşfeden hafize teyze , etamin konusunda şansını denemek istedi.sanırım üzeriindeki ağır sorumluluk duygusu ,ki kasabadaki tüm kızlara elişini o öğretmiş, onu buna iten büyük güçtü..misyoner mantığıyla yaklaşıp ,etamini tutuşturduğunda elime çiçek ,böcek ,sele sepet tarzı bi takım modelleri ,iğnenin kuyruğuna geçirilmiş bir ip aracılığı ile etamin parçasına döküyosun .işin mantığı bu..ben nasıl yapıldığını öğrenince ne bu dedim çiçek böcek,çizdim bi kitaptaki şeytani şekilleri gamalı haçları filan ..onları işlemeye kalktım .elimden aldılar.ancak böyle kurtulabildim zaten.sonunda yeteneksiz olduğuma karar verildi ve ..sokaklara salıverildim."yürü git allaından bul velet" havalarında bir gönderilişti..çocukluğum hüsran üzeri kaymak biliyorsunuz ,anlatmaya gerek yok fazla.şimdi şimdi anlıyorum kendimi .çok yalnızmışım be..ondanmış hırçınlık ,asilik.berduşluk..ama yine de hiç bir kedinin kuyruğuna teneke bağlamadım ..yada geçöen gün klinikte gördüğüm gibi hiç bi yavru kedinin üstüne asit dökmedim.doku kaybı yaşayan kediyi görünce ve hatta bunu bir kaç çocuğun eğlence olsun diye yaptığını duyunca ...neyse....neden içtim ben..içince hep acıklı şeyler geliyor aklıma.içmesem iyi olucak..artık hiç içmesem ben..


takılacak yer aranıyor....

sigara paketi:


şu sigara paketindeki yazılar da sıktı haa.
sigara sağlığa zararlıdır.yararlı olan ne var..domates mi..bırakın ya..hormon dolu.gdo lu ..organik diye yetiştirilenlerin bile dışardan gelen fideleri var.ve genetikleriyle oynanmış fideler bunlar.hele bana hiç anlatmasınlar.
hiçbir yazı caydırmıyor ki hele sağlıkla ilgiliyse..cambaz misali ip üstünde yaşamaya alışmış milletime fasa fiso geliyor bunlar .öyle ya kuş gribi çıkınca hani yemedikleri kadar tavuk yemeye başlamıştı halkım.intihara meyilli kamikazeyiz hepimiz..:))
oysa yazacaksın pakete
"sigara içmek aybaşında maaş almamaya neden olur!"
"sigara içmek vergileri ikiye katlar."
"sigara içenin ehliyetine 6 ay el konur"

yoksa sen dilediğince yaz "sigaranın içinde zıkkımın kökü vardır ,ölmek sağlığa zaralıdır",

sigara sağlığa zararlıdır dediğin adam sana "aaamaaaannnn yemişim lan..yaşamak da öylee beeeaa" diyor netekim.


sabit fikirliler


bunu bilip bunu tutturmaakkk..genel müdürüm..oldukça genel müdürüm ..hattaa umumi kndisi..burdaki umumi yi umumi wc deki gibii umumi düşünün.anlam itibariyle bütün umumi ler aynı da olsa umumi wc nin umumiliği iğrençtir ya..o bakımdan..ne tiksinç biri oldum ben yine..
evet bunu bilip bunu tutturmak.bazan bazı fikirlerin ısrarla savunuluyor olması onun doğru olduğunu göstermez.hatta onun bi fikir olduğunu bile göstermez.savunucu bünyenin ne kadar keçi olduğuna delil teşkil edebilir.bence..sabit fikir adlı bu davranış biçimi sadece ölçüyü kaçıracak kadar can sıkmakla kalmaz insan neslini ilim ,bilim ,milim milim her açıdan insanın önce kendisini sonra kapsama alanındaki herkesi sinir etme faliyetidir.sabit fikirli bünyeler...defolun hayatımdan..


oğlumm..
oğlumu özledim.gelsin bence artık.böyle saçma sapan şeyler yapıyorum.başımda bi büyüğüm olmalı benim.:)ben bilmem beyim bilir demem gerek..beyiiiimm dön eve:)


ben bi kahve içer ..sonra kendime gelirsem yazmaya devam eder..bunu yayınlar mıyım :/
bilmiyorum ..saçma tarafımı görmek istemez misiniz.ahanda bu...hadi görüşürüz birazdan..kafayı az bi düzelteyim ben ..

3 yorum:

MMO dedi ki...

Umumi genel müdüre koptum.heheh :)

penelope dedi ki...

umumi müdür..:) evet bi görsen ne demek istediğimi anlarsın:))
uyuz herif:)

Nesobaby dedi ki...

:)))) ohhh ohhh kafan süpermiş :))))
ya o kediye asit dökenin asitle gözü çıksın emi !
valla duymak görmek istemiyorum çok üzülüyorum yavru kedilere :((

bu arada sigara içmiyorum içilmesi taraftarı da değilim özellikle açıkhavada miss gibi giderken burnuma gelen sigara kokusu, geçen gün konser açıkhavada diye püfür püfür sigara içip rahatsızlık veren bencil insanlara çok kızıyorum. Ama o yeni sigara paketleri de hiç caydırıcı değil. Genelde insanlar ay bundaki resim çok kötü ben diğer paketi alayım deyip yine sigarasını alıyor. Bu şekilde sigara bıraktırılmaz. İnsanın kendi karar vermesi lazım.
Oğluna tez kavuşursun inşallah bebişim görüşürüz ! bize de beklerim :)

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.