sıkıntıı saatler

saat:08:45 a.m.
washıngton D.C.
:P
filmlerde olur ya..


günaydın ..

ofisteyim ,çalışıyorum bunaltıcı sıcağa rağmen ...kahraman ilan edilmeliyim bence.klimanın olmadığı bir odada çalışıyor olmak ki sıcaklık 42 yi görmüşken..
neticede buraya bi klima alalım dediğimizde "odanızın klimasını kendiniz alın" adlı güzide iğrençliğini yapan müdürümle sabah tartışması yapmamak adına ,şu ayaklı vantilatörlerden bi tane edindik de şükür bir nebze rahatladık.bu adalet similasyonu nasıl çalışıyor bilmiyorum ama müdürün su arıtma cihazı satan arkadaşına kıyak olsun diye aldığı tezgah altı su arıtıcısı hiç işimize yaramıyorken ,zira belediyenin engin çalışması neticesinde şehirdeki tatlı su kaynağı arıtılarak şebekeye veriliyor,yani musluklardan akan su zaten arınmış ve buz gibi tatlı su..buna rağmen arıtma cihazı almışız hemde piyasa fiyatının birbuçuk katına..ama 8-5 çalışan elemanın odasında klima yok,alamayız...




saat:12:45 p.m.
pentagon


bu şehri sevmıyorum .fırsatını bulur bulmaz gideceğim de muhtemelen .aslında sevdiğim neresi var ki bilemıyorum.istanbul u severim ama gecelerini sahili kayalıkları falan filan .onun dışında sevdiğim çok yer de yok orda..memleketime doğru mu gitsem... aslında çok güzel oralar;fakat kötü bi çocukluk var orda da, hatırları iyileşmediğinden gidemıyorum oraya da..bakalım bir süre daha katlanacağız bu durumlara..

oğlum bu gün geliyor.akşama evde olur muhtemelen.çok özledim sıpayı .alex eve hakim oldu o yokken .buna rağmen , o bile özledi efe abisini sürekli gidip efenın yatağına bakıyor .hayvanlardaki şu sadakat duygusu insanlarada da olsa keşke.





saat:13:15 p.m
karargah


G aradı geçen gün .ona öfkeliyim .artık sahte geliyor duyguları.beni sevdiğinden birlikte olmak istediğinden bahsediyor.ailesi tanıdıkları başka bi aileyle yakınlık kuruyormuş bu ara,onlarında eczacı bi kızları var arlarını yapmaya çalışıyorlaış.hatta bi kaç kez yemeğe çıkmışlar.bana hiç bişey hissetmediğinden bahsediyor.ne yemekte ne sonrasında ...sonrasında dediğinde "sonrası mı?ne olduki sonrasında ?" dememi bekledi herhalde..demedim."hayırlısı olsun hacı " dedim.
hiç bişey hissetmediğinden ,kızın yaptığı herşeyde kızı benle kıyasladığından bahsediyor:
"gülümsediğinde ,-penelope gülünce dudaklarının kenarında gamzeler oluşuyordu - diyorum.her hangi bi konu hakkında yorum sunduğunda ,-o olsaydı yağar gürlerdi şimdi bu ne saçma şey muhterem yaaa -derdi diyorum.bi banka oturduk ,yanımıza yaklaşan kediye piisstttt git b urdan ,dediğinde şaşkınlıkla bakıp ona -o olsaydı simiti ikiye böler burayı kedi cennetine çeviriri beni sinir ederdi -diyorum.
kimse senin gibi öpüşemez "
dediği an ben artık dinlemekten canımın yandığını hissedip "tamam ..bu kadar yeter..artık hayatına dön işine bak ..aileni mutlu etmeyi seçtin sen ,mutlu et o zaman ..madem bu misyonu edindin ..yap o zaman .şimdi işim var .sana iyi şanslar " diyebildim anca.bana neden anlatıyor.canımı yakmak mı istiyor nedir.verdiği karadan pişman mı? sanmıyorum.hem pişman olması neyi değiştirir.bu saatten sonra ben de istemıyorum hayatımda onu.işime kanalize oldum ben.kimsenin sevgilisi olmak istemıyorum .etraftaki talepler nedense hep o doğrultuda.tanıdığım çok adam beni yatağa atmanın derdinde .herhalde dul bi kadın olduğumu düşünüp ,macera istiyorlar.
biri bana durumunun böyle olduğunu söylese "hade beee " derdim.ammma da abarttın.ama erkek milletindeki şu merak ve macera duygusuna şaşarsınız .

işte bu ahval ve şerait içindeyim.hala sıcak .hala iş çok.




bu gün
öğle tatilini monitör seyrederek geçiren ikinci bi ben var mı ki bi yerlerde.
redd dinliyorum "tamamm " diyor "böyle kalsın"
bazan taze hissedersin bazan bayat diyor ekliyor..:)
bu gün içimden şık giyinmek geldi .sevgilim varken olduğu gibi şık.güzel tepkiler aldım.hiç biri içime işlemıyor.hiç bir bakış beni etkilemıyor.iltifatlar umrumda olmadı.kitap okuyaıyorum hava sıcak..geceleri arabaya atlayıp kilometre yapıyorum pencereleri açıp..yol sakin oluyor gece yarısından sonra..iyi gelen bi o var şimdilik.bi de balkonda beni dikizleyen yabancı.enteresan bi filme dönüşmeye başladı.merak ediyorum kendini gösteremeyen perde arkasından beni dikizleyen röntgenciyi.karşı binanın önünden eçiyorum perdeleri sabahları kapalı oluyor.akşam da ışıkları yanmıyor .geç geliyor kimse o.ben de onu dikizliyorum bu arda.geç geliyor.mutfağa geçiyor kısa süre sonra diğer arka tarafta ki odaya ..sonra geceyarısından sonra da benim balkona bakan balkona geçip duruyor orda saatlerce..işte hayatımdaki tek hareketlilik bu..
oğlum geliyor akşama.herşey güzel olacak...

16 yorum:

özgün dedi ki...

Bazı insanlar sorunların etrafında dönüp dönüp off puff derler...
Bazıları bu kol kesilecekse kesilsin akacaksa aksın kanım der sorunu çözer..
Bu G efendi de kabak tadı verdi öpüşmesiymiş eczacısıymış! Kardeşim sen diyebildin mi abine anana yenga'lerine bu kadını seviyorum alıyorum geri durun?
Diyemedin ee şimdi ne diye öpüşmesiymiş kediymiş simitmiş..
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin az delikanlı ol ya aşıksan alacaksın kardeşim elini masaya vurmasını bileceksin bak o zaman sana hakim olmaya çalışanlar nasıl susar oturur.Yok bu G den bi cacık olmazdı zaten iyi olmuş sen de üzülme sakın artık..
Pencereden bakan kişi sana mı bakıyor acep lem eminmisin bak tırsarım ben böyle işten.
O şehri ben de sevmiyorum hiç deniz olan yerlere göçün İzmir olur antalya olur :)

penelope dedi ki...

yürüüüü bee özgüüüünn..içsesim benim:))

evet dediğin gibi..acklı ama de mi...kimsenin şu salak duyguyu yaşamasını dilemem..

ve evet ..oğlan senin oralardaydı .dönüyor ..ben de aslında bi hafta olsun kaçamak yapabilirim belki..görürüm seni ozaman kızzz.serhan la istanbulda rakı içemedik ama senle beki yakalarız fırsat :))
temelli göçmek için zaman zemin gerek:)
özledim seni bee..tatil kuşu

özgün dedi ki...

valla beklerim ama öyle yok sidedir alanyadır değil antalyanın içine gelecen mutlaka :)

özgün dedi ki...

Bu arada izleyiciler 30 olmuş :))
Bir gün senin de blog yazılarının d&r raflarında yeni çıkanlar arasında göreceğimden eminim ben :)
Yorumlara da yer verilsin tabi :P

penelope dedi ki...

özgün ;)

bi şekilde karşılaşıcaz muhakkak ..)

ben de pucca gibi yazar mı olucam ..onu okuyan eğlenıyor beni okusa köprüye koşar tlamak için vatandaş ahhhaa hha...bence de öyle bi kitap olsa orumlara yer verilmeli .zira yorumlar bzan yazının kendinden bile orjınal oluyor.interaktif bi makale tadı veriyor insana ..iyki varsınız ::)

Nesobaby dedi ki...

Sağol bacım iyiki sen de varsın deyiiip kendime de hemen yer açayım bu sevgi yumağının ortasından heheheh :) yaw tam hüzünlendim bu özgün gene güldürdü beni :)) sonra peno sonra özgün hihih :) kız ben de korkarım ha dikizcilerden valla bişey olursa hemen bize comment yaz :D ben sürekli kontrol ediyorum zaten az comment alıyom yaa ondan yani görürüm seninkini hahaha :D
bende seni çağan ırmak imzalı bir filmde görmek isterdim. en sonunda da bir ege sahil kasabasına taşınır oğluyla ve yanık tenli kaslı döşü kıllı :P bir genç adamla tanışır mutlu mesut biter hikaye heheh :) bu arada
"bu kadar yeter..artık hayatına dön işine bak ..aileni mutlu etmeyi seçtin sen ,mutlu et o zaman ..madem bu misyonu edindin ..yap o zaman" kısmını çok taktir ettim aynen katılıyorum bence de uyuz erkekler ve anaları dıdıları yengeleri :( hıh

penelope dedi ki...

blokun delisi de geldi..
neso...iyi kızsın sen be..allah nazarlardan saklasın ...neşeli tarafın bana adams ailesinin bir ferdi olduğum çocukluk döneminde çok lazımdı ..nerdeydin o vakit.primayla dolaşan bi bebektin muhtemelen ..
yada amerikan bez.o zaman prima var mıydı bilmiyorum:P
ama şimdi de iyi geliyor laf aramızda..
düşündüm de o vakitler karşıma çıksan döverdim ben seni.şiddet eğilimli ve sevimli kızlara tahammülü olmayan bi çocuktum .utanıyorum kendimden eheheh

özgün dedi ki...

Biz kaç yaşındaydık 2 mi 3 mü ne
ablam sarılık oldu diye bize de iğne yaptılar nesrinle popodan :) Hem de demir enjektörde kaynatılan iğnelerden ben ses çıkarmadım ana bi baktım neso vik vik ağlıyo kırmızı bir elbise var üstünde hemen nesoyu aldılar kucaklara yetmedi omuzlara :) ben arkadan gidiyorum yürüyerek, elimi kim tutuyor bilmem, aklımda kalan nesonun birinin omzundaki poposu..
ayyy ne sinir olmuştum allam bebeyken hiç sevmiyodum lem ben bunu :)) kıskançlığın gözü çıksın hemi :P

penelope dedi ki...

döşü kıllı ne yaaaw.
çatlak

özgün dedi ki...

peno koş kız nesonun blokuna karıştırmaya :)
lem Neso bizim gibi yok örgü oyuncak, yok kedi dergisi, filmdi konulu yazılar comment çekmez :P

Öküz gibi ya dombili kadınlara çamır atacan ya da bu asal sayı penolepe gibi kendinden başka sayıya bölünemeyen bir hayatın olacak :)))

Nesobaby dedi ki...

:)) ben küçükken zaten böyle değilmişim gıcıkmışım kimseyi yanıma yaklaştırmazmışım sonra büyüdükçe böyle sevimli bir yaratık oldum :P
ayrıca çok cadıydım ( hala öyleyimdir gerçi) lafın altında kalmam çen çen cevap veririm falan :) tek çocuk olunca böyle sanırım. Ya bir de ben Rize'de doğdum 5-6 yaşında Ankara sonra İstanbullu oldum. Biz bebekken öyle bezler yoktu valla zavallı annem az çekmemiş benim çişimden bilmemnemden :) yatağa da işerdim anaokulunda tepki olsun diye çünkü çocuklar çok yaramazdı başımı ağrıtıyorlar diye gitmek istemezdim.
Kuzen haklısın benim de yatak odası sırlarımı yazmam lazımki tirajım artsın :) ama neyseki ben tiraj derdine düşüpte kimsenin kalbini kırmadım henüz. ( lafı da böyle koyarlar :P ) Bana sevdiklerim uğrasın arada onlarla paylaşayım yeter.
Döşü kıllı da bu izdivaç programlarından birinde bir kadın çıkıp o su olsun busu olsun kaşı gözü yerinde olsun saçlı olsun kel olmasın döşü kıllı olsun demişti. videosu vardı ordan aklıma geldi :)))

S.O dedi ki...

pene, "muhterem" baskasina aitti ama, G'ye degil.

penelope dedi ki...

serooo,,

çoook etkilendim yaawww..hatırlamana:))

benim genel konuşma tarzım bu ..çok senpatik buluyorlar ama ben kurtulmaya çalışıyorum olmuyor yerleşmiş..:(

"naber hacı...
"yok beee muhteerrmm "...
"la bunu görmüyo musun müslüman bu neee .."

gibi..

"muhterem" efe nin babasıyla doğdu evet..G değil..ama konuşurken coşarken sinirlendimse sıkça söylüyorum ..ne manyağım de mi:))

penelope dedi ki...

"senpatik "yalnız :))))))))

S.O dedi ki...

ee okuyorum blogunu, normal. bulusma aninizi yazdigin yazi aklimda kaldiydi..

penelope dedi ki...

:)
demek suya yazı yazmıyorum..sevindim buna

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.