photo505

neso nun bloguna takıldım biraz dün gece ..haksızlık etmişim doğrusu.çiçek böcek değilmiş sadece:))çevre ,hayvanlar,gezi...sinema ,konser..çok şey var.bütün sayfaları okudum diyebilirim.photo505 diye bi adres vermiş ,ordan resimlerime bi sürü efekt yaptım.güzel şeyler çıktı denemelisiniz..
G.nin bi kaç resmine yaptım efektleri özellikle.ondan bahsederken resmini de koyabileyim diye.en uygun filitre şu ikisi oldu..



resmine bakmak artık acı vermıyor.yaptıklarından sonra...evet ..yaptıkları...

bahsetmiştim sanırım.beni arayıp, ailesinin birileriyle görüştüğünü ,onu evlendirmek istediklerini hatta kızla bi kaç kez yemeğe gittiğini söylemiş ,bu beni rahatlatacakmış gibi aklından beni çıkaramadığını da eklemişti.bu beni rahatlatmadı ,mutlu etmedi ,kendimi özel -önemli hissettirmedi.gereksiz bir bilgi paylaşımıydı."biliyorsun ,seni seviyorum ben.ama ailem istemıyor ,önceliklerimiz var ,kendimizden çok düşündüklerimiz...." bu kadar saçma bi gerekçe duymamıştım ve madem öyle arama kardeşim artık..seçtiğin yolda dümdüz ilerle..



daha kötüsü olur mu diyordum ..:oldu...bi kaç gece önce uyumaya hazırlanıyordum ki,bi telefon..G.arıyor.açmadım önce ..meşgule bıraktım.ısrarla ısrarla çalması garip geldi ,G. bi kaç kez ısrar eder sonra bırakır.bişey oldu herhalde diye düşünüp açtım telefonu..

-neler oluyor G. ne ..bişey mi oldu bu saatte..
-merhaba...
-höönnkk....kimsin sen?!

telefonu açan bi kadın..titreyen bi sesle bana merhaba diyen ...telefon numarası kayıtlı olmasa karıştırdım diyeceğim ama kayıtlı numara ve G. nin numarası.

-ben A..,G.nin nişanlısıyım..ve şimdi o banyoda ben yatağındayım.bu senin için bişey ifade ediyor mu?

oturmak için bi yer aradım.bi an gözüm karardı sanki.öyle hissettim ki sanki ben evli bi adama askıntı olmuşum ,karısı tarafından yakalanmışım ..

-hayır bana bişey ifade etmedi..etmeli miydi? ve ..napmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bu ..çok çirkin..
-çirkin olan ne..benim yaptığım mı senin yaptığın mı?
-ne yapmışım ben?
-sen mi? bi de soruyor musun.G.artık nişanlandı.mutluyuz da.ailelerimiz de gayet uyumlu.senin hala onu araman da ne oluyor.
-ben mi arıyorum..ne zaman aramışım...eeeeegghh..çok çirkin bi konuşma bu..koca koca kadınlarız.liseli kızlar gibi sevgili tartışmasına mı girecez.hoş,ortada sevgili de yok..beni aradığına göre biliyor olmalısın,evlenmeyi düşündük .olmadı.yeteri kadar sevmemişiz.bitti.orda kaldı yani..şu yaptığın komik..artı benim aradığım kanısına nasıl vardın.
-telefonda arama bilgisinde gördüm.
-ben mi aramışım.
-arayanın kim olduğu önemli değil.görüşme 23 dk.sürmüş.yani konuşmayı kes artık.hayatımıza girme.
-saçmalıyorsun..ben diye bişey yok sizin hayatınızda ve saçmalık şu yaptığın şimdi..gereksiz kıskançlık.beni aradı bi kaç gün önce evet ama nişanlandığını söylemek için.mutlu olduğunu söyledi benim için de diledi..bu kadar..
/ **bana bundan hiç bahsetmedi..yani nişanlandığından../
şimdi kapatıyorum ben telefonu..bu görüşme hiç olmadı..mutluluklar dilerim.
-kapatmadan..şunu diyim hani dedin ya koca koca kadınlarız diye..kendi adına konuşmanı tavsiye ederim.çünkü 32 yaşında olan sensin.ben 24 yaşındayım.kadın olan da sensin.ben genç kız katagorisindeyim anlıyormusun "kız"
-şu saatte o yataktaysan artık "kız " katagorisinde değilsindir.gençleri hep sevmişimdir.yarım akıllı olurlar ve kendimi akıllı hişssederim yanlarında..hoşçakal genç "kız" ..

......

şoku atlatmak için vişne soda bilmem ne kar etmedi hiç./ neeee ramazandayız...içemem şarap..

beni bu duruma düşürdüğü için kızgınım.onla yattığı için de kızgınım ..madem onla yatacak pozisyondasın ,nişan da takmışsın..benden neden bahsettin..ve ..ve..yaşlı kadın muamelesi gördüğüm için de daha kötü kızgınım..


....................

kendimi de esquaıre a kapak yaptım..teşekkürrler neso..sayende gece kafayı takıcak bişey oldu...:(

26 yorum:

"leb" demeden... dedi ki...

Allah dağına göre kar verir derler ya...

hakkaten öyle demek ki.

ben olucaktım o adamın eski sevgilisi. beni aricaktı o "kız"

ooo ağlatmadan kapamazdım...

:)

penelope dedi ki...

ağlatamadım:( ama sinirimden yediğim çukulatanın hadi hesabı yok leblebi....
nolucam ben böyle:?

"leb" demeden... dedi ki...

kaşınmış çünkü...

lakin fırsatı kaçırmış sayılmazsın.

çocuğun burnundan getirme şansın hala var ;)

penelope dedi ki...

burnundan getirmek mi? artık bi burnu varmış gibi bile gelmıyor bana..insan değil artık canlandıramıyorum kafamda:P

tercihini yaptı o...mutlu olsunlar..uzak dursunlar benden:(

Bero dedi ki...

İyi ki kazara onunla evlenmemişsin Penelope, her işte bir hayır vardır.
Oğluna bak, ne kadar kuvvetli bir çocuk. Bu çocuğun rol model olarak basiretsiz bir erkeği örnek alması bile hata olurmuş.
İyi ol!

pesimist sultan dedi ki...

üzücü bir durum. ama senin canını yaktı diye bir başkasının canını yakmak seni ondan farklı kılmazdı .sen doğru olanı yapmışsın penolope. giden gitsin sen şarkılar söyle içinden...

penelope dedi ki...

@bero,

aslında kötü adam değildi..sanırım cesaretsiz..ve kararsız...
haklısın..efe ye modellik yapan bi kaç dostum var.evet..ama daha çok babasının sevdiğim taraflarını almış.sevdiğim taraflarını ..ve kendi kişiliğiyle karıştırmış..belki benim babama da benziyordur biraz..muhakkak öyle olmalı..hiç bilemeyeceğim .7 yıllık bi hafızayla onu hatırlaymıyorum.ama bazan onun babama benzediğini düşünüyorum ..nedense..:)


@ sultanım lütfettiniz...:)
gerçekten burda görmekten onur duydum.haklısın..benzemek istemem sanırım..ama ..kontrol etmek zor bu duyguyu:(

A-H dedi ki...

kizin yaptigi hakikaten cocuklukmus, ugrasmaya degmezmis, haa haddini bildirmek lazim dersen senin bilecegin is tabii ki de yapilabilirdi :)
ama ben en cok G. nin basiretsizligine takildim :(
belkide iyi olmus ondan ayrilman penelope, basiretsiz erkek kadar kotu birsey yok hayatta...

penelope dedi ki...

evet..iyi bi tespit..basiretsiz erkek kadar kötüsü yoktur..ve bende bunları çeken bi mıknatıs var ..sanırım..güçlü değiller...öyle bri yaratıldığında ben çoktaaaaann yaşlanmış yada terki dünya etmiş olucam galiba:)

özgün dedi ki...

Höööğğf..
Bak şimdi sen G nin numarasını burdaki bütün yaşlı "KADIN" lara veriyosun onu telefon manyağı etmeyen ne olsun 23 dk ne ki doğduğuna pişman ederim o KIZI ben :))

Şaka bir yana G tam kendine ailesine uygun şaşkın bir kız bulmuş hem ne şaşkın sana hava basmak için yatağındayım adam duşta diyor sonra da yine sana hava basmak için sen 32 yaşında kadınsın ben 24 yaşında kızım diyor eheheh gülesim geldi valla..

Şimdi ileri gidip G ile evli kalarak ve belki de çocuk yaparak geçireceği 8 yılı düşünüyorum da o 32 yaşına geldiğinde sen hala onu 32 kere donunda sallayacak kadar kaliteli, güzel ve çekici olacaksın üstelik hala akıllı...

"Aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta..."
Şarkılar bazen daha iyi anlatıyor duyguları G kalıbının adamı değilmiş onlar gibilerinden ancak aşk kırıntısı çıkar..

Nesobaby dedi ki...

1-Meşhur olmuşum :) Mutlu oldum sabah sabah
2-Hollywood yıldızları da sosyal sorumluluk sahibi insanlardır :P hakkını yemeyelim lütfen (anladın sen :)
3- Mr. G beklentimin üstünde yakışıklı çıktı ben niyeyse kafamda daha değişik bir tip canlandırmıştım böyle uzun gözlüklü sıradan bir tip :) Ama yakışıklılık geçici deyip seni etkilemiyim aman aman ( umarım onu tanıyan biri de gelip görmez ya da görsün daha iyi arkadaşının gerçek yüzünü :)
4-Zaten hayatın çok sıradanlanmıştı böyle bir entrika olmasaydı şaşardım :)) bu olaya da hiç şaşırmadım. Ama arada belirtmeseydin diyecektim ne zaman aradı da nişanlandığı söyledi , bize niye söylemedin Penelope, diyecekken baktım ki sen kıza numaradan demişsin biliyorum söyledi diye :)
5-Ben o kızı yolarım kız bozuntusu ! 24 ler de hiç genç kız değildir. İstanbul'dan sana beleş saçbaş yolma hizmeti verebilirim istersen , ama sen çok iyi idare etmişsin şimdi o kendini ve G.yi yer durur (bu insanlara ne oluyor böyle?)
Demekki hala seni unutamamış kız da rahatsızlık hissetmiş
Bu nişan olayı nasıl olur bir anda ortaya çıkar, benim nişanlanmam 2 seneyi bulmuştu, görücü usulü bile olsa bu kadar çabuk yatağına girecek kadar olmaz bu işler G. sana yeterince dürüst davranmamış. Her işte bir hayır var iyi ki ayrılmışsın aklınla bin yaşa ! :) öptüm penelope fıstığı :*

penelope dedi ki...

@ özgüünn,

vuhooohoooyytt

yürü be..kim tutar senii...o kız 32 olunca ben 40 olucamdan ) bilemıyorum sallar mıyım sallamaz mıyım ..herkeş mutlu olsun be..bana aşk muhabbeti yaramıyor galiba..sevme özürlüyüm ben .doğru adamları seçemıyorum galiba..yada nesilleri tükendi..ama hep beraber şarlama fikrini sevdim..yanımda olduğunuz için şanslıyım benim ilk sanal arkadaşım:))



NES,

nes sen dedin diye oluyor zaten sen benim hayatı hep sıradışı hep film gördüğün için normal şeyler yaşayamıyorum işte..:P

Nesobaby dedi ki...

:)) Özgün yorumunu okuyup koptum burda şu donunda sallamak kısmını kafamda canlandırdım da bir an için :))) penelopeyi don sallarken falan :)) ama gerçekten de doğru demişsin sen de aklınla bin yaşa kuzen, o adamla geçecek 8 yıl 24 yıl gibi etki yaratır piss erkekler :( valla bu olayları duydukça kendi kocama öfkeleniyorum suçun erkek olmak diye :)))

penelope dedi ki...

bi donum kalmıştı nes:))

ama don sallama muhabbetinde sallanabilecek don yok afedersin ..sibel canın güzide türkçemize kazandırdığı "yokini "tarzı iz bırakmayan şeyler bilirsin:):P
onun neresinde sallarım ben o kızı iblemem ama..allahım olay dramatizeden nerelere geldi...
kocana kızma.herifin ne kabahati var.kocalarınıza sahip çıkı.iyi yönlerini herkese anlatmayın..bu konuyla alakalı bişey yazıcam zaten ..evet..yaziim ben..
gül sen güll...

"leb" demeden... dedi ki...

iyi bişi olsaydı sen bırakmazdın :)P

birbirlerini eğlesinler işte...

Nesobaby dedi ki...

yanlış anlama hayatı ciddiye almadığımdan değil (hayat ciddiye alınmayacak kadar kısa olsa da) benim bu blogtaki vazifem senin başına gelen dramatik olaylardan üzülüp kahrolmana anında müdehale edip seni bir nebze olsa da neşelendirmek :P bak kendime vazife edindim yani o kadar da ciddi bir insanım aslında :) ben asıl bundan sonra olacakları merak ediyorum asıl dananın kuyruğu o zaman kopacak gibi. Yazık benim kocama geçen sapık bir mesaj geldi ya ben de bu ne falan diye başta hesap sordum yazık o kadar kabul etmişki bu işlerdeki saflığını, " sence ben bu tarz mesajlar atılacak bir erkek miyim neso?" diye kendini savundu :)) ama yine de erkeklere güven olmaz !

penelope dedi ki...

leblebi,

özetlemişin:) eğlesinler...
genç kızla...yakışıklı adam ..bk nasıl yakışıyor..


nes,

teşekkürler..varlığın için.tanıdığım en muhteşem sarışın sın sen.oğlumdan sonra..:P

özgün dedi ki...

Benim bu blogdaki vazifem de ileriyi görüp önceden söylemektir :P
Ailesiyle karşılaşmanızı yazdığın ilk gün bir bardak suyu iç sen demiştim..
Nedense kendimi senin ablan gibi falan hissediyorum hayatındaki tüm ıvır zıvırlara çemkirip "ayyy saçını başını yolarım sahipsiz mi sandınız siz bu kızı" demek içimdeki çingeneyi çıkarmak geliyor, her ailede olur ya böyle iri yarı dombili bi kadın ben o olcam hem de bikinili hehehh :P

penelope dedi ki...

dombili ve bikinili:) :P
hem de ileriyi gören...o halde verilenleri toplayınca ..hmm..sen ..sen..."sihirli küre" olmalısın..

teşekkür ederim.keşke hayatımda gerçekten öyle biri olsaydı..muhteşem olurdu..şimdi sen varsın:) yaşasın o zaman....

Nesobaby dedi ki...

benim hayatımda da böyle bir vazifesi vardır, eskiden blog e-mail yoktu, biz izmir-istanbul arası mektuplaşırdık uzun uzun :)) hala duruyor kanıtlar elimde :) bu arada penelope sen onun dombili bikinili abla demesine bakma , bu hatun ben onu bildim bileli max. 49 kg 'luk adeleli yüzücü vücuduyla kimseyi sallamayan yürüyüşüyle ( o yoldan geçerken dünyayı ben yarattım diye bağırırlardı çocuklar) izmir-karşıyaka ve yazlık tayfasının en yakışıklı çocuklarını birbirine düşüren bir hatundu. burda böyle konuştuğuna bakma yani :)) O bir İzmir Kızı :)

MMO dedi ki...

Üfff çok gerizekalıymış kız yaa..Aptallığına doymasın.. İyi oturtmuşsun lafı..Esquire kapağın da pek şık. :)

penelope dedi ki...

nes,

izmir kızı dedin ya işte ..daha ne denir ki...o ne derse desin ben biliyorum zaten fıstığı:))

zaten maaşallah hepiniz seçmece gibisiniz.şu bilok arkadaşlarımın hepsi..erkekler yakışıklı (şafak,öküz,serhan ) kızlar güzel:)
ay ne şanslıyım...



ayazma,

leyddimm..(resme bakınca öyle diyesim geliyor).hoş geldin
teşkkür ederim:)

aikon dedi ki...

Penelope ,,hep senin başınamı gelir böle uyuzluklar ..,kız falso adamın her bir bokunu karıştırıyor ,G ye bir ders olur iki gün sonra illallah dedirtir ,hoş ne yaparlarsa yapsınlar.Şöle düşün en azından paşanın seçimini gördün ,iradesinide öle olmayıp hala gözünde iyi bir yerde olmasından daha iyi.Genç ve salak olmak yerine , olgun , akıllı ,güzel,başarılı,iyi kalpli ,güçlü,cesur olmak.Ben ikinciyi tercih ederim.Herkes öle..

penelope dedi ki...

ben de ikinci olmak istiyorum...

aikon..sabah uyandığımda efenin seçtiği şarkılardan oluşmuş bi disk çalıyodu mediaplayerda..yataktaydım daha içerden sesi geliyordu..

"boooşveeerr çok içtin yanıma geeell..boş veeerr zaten kafam güzeell.""
hatırladın mı..
ben dinlerken kollarımı başımın altına aldım
redd zaten çok severim .... gülümsedim sabah aklıma sen geldin ..bu gün senden bi ses çıkacağını biliyodum.gördün mü uyuzum işte algılarım açık..antenleim var o yüzden her bi bok benim başıma geliyor.:)

aikon dedi ki...

Penelope...,merak etme benim lakabımda uyuz ,birsüre şehir dışında çalıştım,sonra tatil ..artık hep burdayım.Özledim seni..

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Neslihan

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.