aauuuuuuu








bi gün böbrekler ,sonrasında karaciğer iflas edecek bu gidişle..

ve kafam güzelken yazmayı da sevmesem ...
ve biri bi kibrit çaksa patlasam ...bommmm...

"vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz
kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz."....diyo bu kız..ben seviyorum ara ara bu kızı,ve açıkçası kenarda bi köşede azcık kıyak kafayla dinlenesi de oluyor...
napcaz şimdi...pşşşttt..gecenin karanlığıı sana diyorum ses ver anasını satayım..ne yapıcaz şimdi..seven yerlerimiz bozulmuş ..kalbimiz çarpsın istiyoruz çarpmıyo lanet..öldü mü yoksa...öldüyse allah rahmet ede bu bünyeye o halde..de..de....
bu gece bi manyaklıktan döndü bu bünye.çakırkeyf halini sevenler tarafından balık ve rokasına,avcı ve oltasına takılacaktı ..ve kırmızı ışığı es geçecekti..her yol asfalt olucaktı bu içerdeki hala manyak kıza...kocaman şekilli ve gülümseyen bi çift göze "hee " diyecekti.ki uzun zamandır "he de bee "diye bakan güzel gözlere..kapıya kadar da gitti ayaklar.aşağı eğilip topuklu ayakkabılarını çıkardı da...eline alıp bağcıklardan tuttu da..eteğinin ipeğini azcık çekti de yukarı...avucuna da verdi avuçlarını..bu kız var ya,alnına dayanan busede gözlerini kapadı.tam dudağının kenarına gelen öpücüğe hayır da demedi.sonra ....
sonra açtı kapıyı o..
bu kız kapıya baktı..içerdeki gül dolu yatağa..şaraba..kısık ışıklara...
bu kız arkasındaki asansöre..
sonra .uzandı parmak uçlarında yükseldi,kendisine bakan güzel gözlerinin ,gözlerinin aşağısındaki sıcak dudaklarından öptü usulca.ayakkabılarının bağcıklarından tutup sırtına attı ve arkasına bakmadan bindi asansöre...kapıları kapanırken parmaklarının uçlarıyla bi selam çaktı sadece : "adıos"..

ıslandı yolda..kafada kıyak ya..taksiye gidene kadar fahişe sanan da oldu..laf atanda..ama evde...aptal klavyenin başında..aptal şarabına devam..
haydar dümen mi ne dalga çağırın teslim edin anasını satayım..seven yerlerim bozuldu benim..

11 yorum:

Aslısın dedi ki...

Vardır bu kızın bir bildiği be!

penelope dedi ki...

var mıdır:)?!

tek bildiği bi b.k bilmediği bu kızın..
aslı..teşekkür ederim uğradığın için şurada kıvrılmıştı bu kız..üzgün..

aikon dedi ki...

Üzülme penelope tek derdin..aşk olsun inan ne dertler var ,anne gibi konuştum ama genel durumdan herhalde
dikkat et kendine

penelope dedi ki...

pşşştt naber kutsal bilge..çıktın mı kabuğundan sen..

tek derdim ....aşk! gibi görünüyor değil mi.gece hafiften kayıktım da:) yazmışım..silmedim sabah o halim hoşuma gidiyor.:)
anne gibi nasıl konuşulur kendimden bilirim yoksa bana öyle şunu et bunu yapma aman da boşver hayat şöyle ,gwlir geçer ,takma ,üzülme diyen bi ebeveynim olmadı.
kaşlar küçük emrah modunda...değil tabi bunu derken..

hoşgeldin sen..benim derdim aşktan ziyade kalbimin kimseye karşı özel bişey hissedememesi..yazık..sevmeden ömür yaşamak zor be..kadın erkek ilişkileri garip şeyler.kalbime acıdığımdan serzenişler yoksa...başka bi dert yok şükür:))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

"kalbin kimseye karşı özel bişey hissedememesi"..

vay be...

ben de!! ben de!! :(

penelope dedi ki...

beraber atlayalım mı uçurumdan aşaaaaa..

yok bee sen fuck muck derken çarpıverecek kalbin ,hani nasıl denir kalp masajı şeysi ,şeysi,hmmm sizin dilinizde nası diyola "etkisi" olabilir mesela..
ben ..umutsuz vak'a.lan diyorum kalbim adam ol,dize gel ,iki sev...yok...

(g.t! diye sevgi sözcüğü mü olur be bu arada..:P)

özgün dedi ki...

Sizi kalbi bozuklar siziiii :)
Aşık olmak için biraz salak olmak lazım.
hem sen biraz da istemiyorsun içindeki sese bak bir;
hem korkuyorsun, hem istiyorsun hem istemiyorsun...
Ne havadan, ne şaraptan, ne yağmurdan, ne de adamından değil; senden sebep olmuyor o dediğin ışıltı pırıltı vs...
Bozuk dersen bozuktur açık dersen açılır kapıların elma dersem çık armut dersem çıkma...
Ama sen hep armut diyorsun be kardeş :)

penelope dedi ki...

senin tuzun kuru tabii..aşık kız:))insan kalbini yavan hissediyo be boşken.dolsun diye de dolduramıyorsun..öyle işte..hayata garip trenler gemiler uçaklarr....


öyle..
senin yazı yeteneğini seviyorumben ..niye yazmıyorsun cıncık boncukla doldurduğun sayfana yazsana bişeyler..kimse okumasın istiyorsan yani bilinmek istemıyorsan gizli yaz,kimseye vermediğin bi ismin olsun yaz ..ama bana adresini de ki okuyayım ben..gizli izlerim haberi olmaz kimsenin ahahahhahaa..:))bence..

özgün dedi ki...

Yazana değil yazdırana bak sen konu buluyorsun ki ben yorumlayabiliyorum :)

Aşıkken yazamıyor insan kocamı bulduğum anda bitti yazma yeteğenim ne şiirler yazmıştım ben cilt cilt Özdemir Asaf kokan ama aşık olduk evlendik köreldik yazacak olsam konu bulamam gibi geliyor ördüklerime bile açıklamayı zor yazıyorum :)))
Güzin abla sayfası açsam soruları cevaplasam bak o zaman yazarım işte :P

penelope dedi ki...

sen en güzelini yaparsın herşeyn..o kelimeler yanyana kafadan sıkmayla gelmez hacı..yabana atma beni ..kitapların atrasında geçti benim hayatım...iyi dizilmiş kelimeyi kilometrelerce öteden tanırım..hatrı sayılır yazar/şair takımıyla aynı masada içmişliğim de vardır ama hiçbişeyi olmayıp ünlü üç bej adamın arkasına saklanan "bunu tanıyorum,bununla içtim ,bununla gezdim,bunlan yattım "diyenlerden iğrendiğim için demıyorum haa:))))
ama tanırım ben kelimenin hasını ..ki adamın hasını da izinden bilir tozundan sezerim anasını satiim..de ki o halde nedir böyle dibe vuruşun ,adam dediklerin b.ktan çıkıyor..çıkmıyor ,hayır...sadece zamansız seviyorum ..daha hamken seviyorum insanları..hamlıklarının acı tadını ağzıma sürüyorum..sonra oluyorlar tatlı meyve..ama ben ...ağzım ekşimizş..yemıyorum bi daaa.ne diyorum ben be ..fişimi çekin benim..:)))

özgün dedi ki...

Yine armuuuuut diye bağırıyon ne olacak :şuralara uygun smile olsa da kafana bi şe vursam:

beni gaza getirme valla örgü bitti kitap mı başladı diyecek adam kafayı yiyecek "bir adam 10 yılda nasıl delirtilir" bloğuma beklerim kih kih kih :)

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.