serzeni---şşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!!

bazan acımasız oluyor bu hayat denen garip ,anlaşılmaz greyfurt tadındaki şu ...şu...şu ..şey....felsefe öğretmenim şöyle derdi: "şey nedir?...."şey",öyle bi şeydir ki "şey" den başka hiç bi şeyle açıklanamaz.."
işte şimdi o noktadayım ,açıklayamadığım hayat denen o ."şey"!!!!

evet dediğim gibi greyfurt tadında..acı,yedikten sonra tatlı geliyo..aroması fena değil..ve ben greyfurt severim....

uzun zamandır denize hasret yaşıyorum.denizin kokusunu özledim.denizden gelen rüzgarın yüzüme bıraktığı ıslaklığı özledim..özledim ....ve dağların arasında giderek hoyratlaşan bir hayatın içinde ,anasını sattığımın hayatı giderek de zorlaşıyor.ıssızlaşıyor.barların da tadı yok..dinleyemiyorum eskisi gibi pink floyd şarkıları.bob dylon da...varsa yoksa MDM...melodık death metal....sevmıyorum ...

teoman çalıyor kulaklarımda..istanbulda sonbahar ,diyor..sessiz sessiz eşlik ediyorum.kız kulesini özlediğimi anımsadım ...neden buralardan gitmek isterler anlıyorum ..boğuluyor insan..ve yeşilden ...ve üzümden ....ve şarptan...ve bağlardan kaçıp geldinse...ve ancak ölmek için gideceksen bir daha...daha da soğudu hava..anlaması güç..yalnızlığın bile bir mantığı vardır.bunun yok..kendinden kaçmanın bir mantığı yok..sevişmeli....içmeli....

13 yorum:

özgün dedi ki...

Hayatın draması varsaaaa rondonun kreması var...

Güneylere göç etmek lazım penelope kuşum buralar trunçgil cenneti hem sessiz, hem sakin, hem seyrek insan kalabalığı..... ya da saç rengini değiştir basitçe; böyle oyalanarak geçecek hayat kah greyfurt tadında kah ballı kaymak tadında...
öperim sevgiylen..

penelope dedi ki...

kızım yıllardır koyu kullandığım saçlarımın rengini bi değiştirdim allah seni inandırsın orostopollara benzedim leen..bi ruj sürsem hemen patlıyo suratta..evden kaçıp pavyona düşen okşan ları gör beni görme..çabuk eski hale getir beni dedim kuaföre..biraz daha yumuşattı daha az iş veririr kıvamdayım ..:)ama yoldan geçen hacı amcaların bıyık burmasına hala engel değilim yani:P

ve evet göç etmeli denize ..bi kaç eş dost "gel anam kıprısaaaa "diyolar.bilmem ki..daha çok var yaza..üç gün kaçsam toplamaz beni...ama gelirsem turuçya'ya örgüden ev arayacam ..kesin senin ev:)))))örgüden posta kutusu..örgüden köpek:)))
kocan örgüden değil di mi:))ehehehehe..ascık kafam iyi de...esprilerim b.mb.k afedersin :))iyi ki varsın leen:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Reçetene 1 adet nevizade yahut galata köprüsü ziyareti... bol rakı... beyaz peynir, acılı ezme, lakerda, patlıcan salatası yazıyorum yavrucum..

Tek başına alırsan tadından yenmez; ama 2'li 3'lü gruplarla da deneyebilirsin elbette.

9 gibi başla.... 12'de yer değiştir.. gece 2 gibi de bitir..

Düzelmezse gel, kültür yapalım.. ilacını değiştirelim..

Hadi geçmij olsun..

penelope dedi ki...

saolasın toktor bey..hep ...hep bana bi yol gösteren bi ...bi...bi büyüğüm olsun istemiştim..gerçekten duygulandım bak..benim hiç büyüğüm olmadı biliyor musun..en büyük bendim benden büyük yoktu.şimdi sen varsın..

ben denizin özleminden dem vurmuşuuuum ,hacı beni daha da depreştirdi..ama bu reçeteyi uygulayacağımdan emin olabilirsin üç bej haftaya belki...kim bilebilir karşılıklı tokuştururuz anasını satiim...:)))))
sıkı muhabbet garantili:)

özgün dedi ki...

Evimin salonundan komple akdeniz görükmekte bakınız http://ozgunvetan.blogspot.com/2010/02/ozgunun-masaustu-mu.html dışarda yemeğe para vermeyin gelin ben rakı şişesine örgüden kılıf diktim kadehlerede :))

penelope dedi ki...

çatlak:)))

OYA dedi ki...

Bugün temizlik yapacaktım güya.4,5 saattir yazılarını okuyorum.Roman okudum sanki.Ustalıkla yazılmış bir kitap okudum resmen.Çok sevdim ben seni arkadaş çok.
boşver temizliği artık.Düşünmek istiyorum biraz......

penelope dedi ki...

ollleeey..teşekkür ederim ne güzel bi yorum bu..ve hoşgeldiniz kontes..
evet kimi zaman roman ..kimi zaman pembe dizi kıvamında..ama aslında sıradan.sadece sana ,ya da okuyan bir diğerine anlatırken öyle tadı var romanımsı.acımtrak ,biraz mavimsi...işte ..hayat başka bir ruya kafamızdakilerden .ama kafamızdakiler hayatımızdan kesitler değil mi...o halde hem masal hem gerçek olmalı...

tekrar hoşgeldin..ağzım kulaklarımda ...şerefine..
imza: alkolik sanılsa müstehak akşamcı ...

özgün dedi ki...

Oya benden de aşmış bloğunu gördüm de vuuu ne yetenekli kadınlarız her birimiz ayrı cevher pehh

lem penelope daha içiyonmu sen du bi bira kapıp gelem :P

OYA dedi ki...

Hoşbuldum penelope.Daimi ziyaretçinim artık senin.Öküzün sitesinden düştüm sitene.Sağolasın be öküzcüm.(ona da bayılıyorum bu arada)
Özgün,ben de senin örgü pastanı görünce "yok artık" demiştim.Cidden çok başarılıydı.
Penelope,farklı ve güçlü kadınlara bayılırım
hayranlık duyarım onlara.Senin de ilk yazını okuduğum andan itibaren farklı olduğunu hemen anladım.
kusursuz Türkçe çeker önce beni,sonra da cümlelerin kurgusu
sen,öküz,pigmelerle dans kaliteli yazarlarsınız.
İyi ki bulmuşum sizi.

penelope dedi ki...

çok zarifsin öncelikle oya..oya ismi bana hep böyle ince,nazik,nazenin biŞEYLER HATIRLATIR.isminin hakkını vermişin yani..
ama iltifat etmişsin ,ağzım bozuk biraz ..lan lı lunlu konuşarak ve konuştuğum kadar yazarak katlediyorum Türkçeyi farkındayım..ki dilimi severim oysa.imla kurallarını yok sayıyor gibiyim evet.günlük hayatımda çok dikkat ettiğimden buraya gelince sıyrılıyorum sanki tüm kurallardan imla kuralları da dahil.ve daima beklerim:)))
öküz...anlatılmaz yaşanır:))))ben de önce onun kelimelerinin dizilişine vurulmuştum evet.vurulmuştum derken çarpıcıydı cümleler..:)çok erkek yok öyle cümleleri düzenli,imlası düzgün..wordpad de mi düzeltiyor nedir:))))
bazan onun aslında kadın olduğunu da düşünüyorum kıhkıhkıhkıh...
buraları okumaz.okusa varya yandım ben:)))
ben de seviyorum onu..penelope -kalp -öküz...:))))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

gece gece güldürdünüz ya; allah da sizi güldürsün:)

penelope dedi ki...

okudun mu:)))
sürekli gülmeni dilerim..gülen bi muuu...hayali çok komik:))

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.