istisnalar kaideyi bozmaz

oğlumla birlikte bu şarkıya yaptığımız klibi yayınlamak isterdim doğrusu onun sago benim hintli dansçı olduğum klibi..izin çıkmadı maalesef.ama evde bu hallerdeyiz ..




6 yorum:

DEZ dedi ki...

amaniiiiiiiiinnn sagooooooo! çok merak ettim bi sago-kolo sever olarak videonuzu.. bi ara misafirliğe mi gelsem sana kaynana :)

penelope dedi ki...

herzaman :))) klipte efe siyah t-shırt ve kot pantolon..elinde mikrofon şarkıya playback yapıyor.ben de arkasındayım .üzerimde siyah atlet ve kot tabii..hintli kızın söylediği yerlerde ben öne o arkaya geçiyo dans edıyorum ahahahahaa..oran buran görünüyo diye efe izin vermedi yayınlamam "torunların görse yeter" dedi eşeksıpası...biz de sevıyoruz sagoyu..:)karısını da tabii..istakozu dinledinmi:))

Berrin dedi ki...

bu sarkı bı 5 sene oncesıne falan goturdu benı..o döneme..hay allah :)))

DEZ dedi ki...

maalesef dinleyemedim henüz. kotasız net bulduğum anda dinleyecem. şimdilik sadece kolo'nun single var bende. gerçi 2007'deki şarkıların "tadı yok" ama yine de sago yaaa.. bu arada kocacım öyle diyorsa madem bekleriz bizim çocuklara izletiriz naapalım :)

Adsız dedi ki...

slm nerdesin pene ..sesin solugun cikmiyor,merak ettim,umarim kotu bir durum yoktur,yaz geldi geciyor sen hala yoksun ortaliklarda bir ses ver

penelope dedi ki...

:)) heeyy merak eden var :)) teşekkürler adsız..kötü bişey yok merak etme..gelıyorum yakında özledimm ..çok da sevindim merak edildiğime:)))

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.