puk----kaaa

sero yazısına başlarken hı there demiş...ben de öyle başlamak istiyorum..pek keyifle okurum kendisini..

hı there,

evet böyle başladım..sihirli bişi olucak gibi hissettim böyle başlarsam ;lakin bişi diyim mi..olmadı..ama olsun hayat bi cadı kazanı değil ve peri diye bişey de yok değil mi..sihir filan ..yok..

aslında neden yazmak istediğimi bilmıyorum.iç sesim bu sanırım kendi kendime konuşmak bu..
pucca nın okan bayülgene konuk olduğu programı izledim.eskide kalmıştır belkı de ama ben dunyayla bağımı kopardığım için bi süre yenı yenı adaptasyon sağlıyorum herşeye.kendisi pek severek okuduğum bi blogger di.orda bi yerdeydi.kafamda marlyn nın kilo almış ve bunalımlı bi tipiydi açıkçası.ya da gerilim filmlerindekı bu satanıst görünümlü kızlar vardır ya susar susar konuşmaz arka sırada oturur sürekli kurşun kalem kullanır orayı burayı kazırcasına çizer asosyal..hani eve gelir monıtör başına geçince içini dışinı öfkesini herbi şeyini kusar..yani açıkçası şöhret hastalığına yakalanacağını asla zannetmediğim bi tipti..var mı acaba öyle bi tip..
ama olmuş sanırım..yani ortaya çıkmış,abidik gubidik konuşmuş hoş da bi kızmış.güzel güzel arzıendam eylemiş.ama okan ın akıllı soruları karşısında ..bilmem...yani pucca değildi sanki..nasıl denir...insana dönüştü birden..ha ne olmasını beklıyordum,insan üstü bi varlık mı..yoo biliyordum tamam insandı ama..amaaaannn ne bilimm işte öyle..pucca bi anda gözümde puc--caa olu verdi..şarap şişesini açtığımda çıkan o ses gibi.pukkk-kaa...bu kadar ..bi de blogger sevgilisi varmış.cerilevis mi ne.mutlu mutlu blogger çocukları olsun umarım..agu mugu amk filan yazmaya başlasınlar..
ha seni mi gerdi,diyeceksiniz..doğru tabii bana neyse..öyle işte..ama şu...okurken artık o hırçın kızı okur gibi okuyamıyorum.okurken ,kendi ses tonuyla okuyorum onu,nası bi lanetse bu.bi de sürekli gözümde okanın rahatsız misafir koltuğunda sağa sola sallanıp ,avrupa yakası selin konuşma tarzıyla..neyse..burdan entel dantele seslenıyorum: nolur meşhur olma......lütffeeeeeenn.tamam kitap çıkar para kazan alırım.ama televizyona çıkma,reca ederim.hatta yalvarırırm okan'a konuk filan olma..olmazz mı!!





haklılık dürtüsü zararın sorumlusu..

4 yorum:

aikon dedi ki...

Pene , ben televizyona çıkmıycam söz..en azından şimdilik..köprüden atlarsam belki bir ihtimal :))
Özledim seni ..
not:Benim saçlarım çok kısa yazın üç numaraydı uzadı biraz ; klasik giyinmem gereken bir işim olmasına rağmen yırtık kotla işe giden biriyim..

penelope dedi ki...

aman tanrrrrrrrrrrrrrrrrıııııııııııımm..hayır ağlarım şimdi..yok ağlarım ha...senın yırtık kotuna kurban beeeeeeeee..(anadoluda çalışıyorum ya uzun zamandır,bak arabesk oldum:)))

nolursun sen de tv ye çıkma..hele köprüden atlama olayında bensiz asla....
o kadar güzel ki seni görmek şimdi kafamda mmmmmmmmm mavi saçlı umay umay gibi yaparım hemen senı dur olucakkkkk yokkk hale berry gibi geldin bi an gözüme..gel ne olursan ol gel,demişler de mi..çok teşekkür ederim yaşadığın için :))))beni mutlu etmek ne kolay tanrım,lütfen arada et.. bak ne mutlu oldum ..

aikon dedi ki...

Nev-i şahsına münhasırsın hatun sen.
Seni okurkende benim gözümün önüne gelen resim ufak bir kız çocuğu resmi.Yüzü gözü şekerlemeye bulaşmış ,elinde bir kedi yavrusu olan sevimli bir kız çocuğu , resmi.
Hep mutlu ol..

penelope dedi ki...

:)))))))))seni görünce eneteresan bi mutluluk oluyor içimde.birden şarjım doluyor.........işte öle bişey..şekerlemeye bulanmış kız ..eehh hemen hemen ..daha çok kire pise bulanmış :)))

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.