günebakan

oğlumun alçısı çıktı..

sağ elini eskisi gibi kullanamayacağını açıkladı dr.levent bey..kıyamete üç gün kaldığını açıklar gibi..göktaşının dünyaya yaklaştığını açıklar gibi..güneşin hiç doğmayacağını açıklar gibi..
"belki.." dedi "belki ilerde bi operasyona daha ihtiyaç olabilir.şimdilik baş parmağı ve işaret parmağını birbirine bitişikmiş hissiyle kullanacak...ama belkı zamanla..."belki..."
tıp kadar keskin bir bilimin belki demesi bana yıne yaprakmışım hissini veriyor..yaprakmışım aslında,rüzgar sürükluyormuş ben gidiyormuşum..iradem yokmuş,gitmek istediğim yere gidemiyormuşum...

hastaneden çıktık.rol yaptım.yüzümde umutla dolu gülümsemeyle oğluma baktım.
-bu iyileşir.
dedim sadece
-bu iyileşir .çünkü bu senin kolun..

hadi sinemaya gidelim ,dedim.doğru düzgün bişey bulamadık.bi cafeye gittik.akşama doğru canlı müzik var bekleyın dedi işletmenin sahibi.yapacak daha iyi bi işimiz yoktu.bekledik.bişeyler yedik.terası güzel hem,sigara da içebiliyorum.bekleme sürecinde sürekli konuştu ve ne garip ben sürekli sustum.bu ara herşey kötü..o konuşurken ben sürekli düşündüm.
işimle ilgili ciddi sorunlarım var.dosyaları incelerken yönetime ait karanlık işler gördüm,gördüğümü farkettiler.istanbulda bana ayarladıkları işi bu nedenle ayarlamışlar,uzaklaştırmak için.şimdi gitmelı mıyım ,kalmalı mıyım.faturaların ve kesilen makbuzların hesabını sordum,şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu bi kez daha ispatladım..bilmem don kişot olmanın alemi var mı..gidersem kendime ters düşerim,inandığım şeylere ..bi korkak gibi ,çarkın dişlilerinden biri gibi sıradan ..al paranı kapa çeneni,yum gözünü..bilmem...kalırsam da belkı soktuğum çomak dolayısıyla sıkıverirler topuğuma..:)
oğlumun eli...şerefsiz ibnelerin ,karaktersiz ,çocukken tecavüze uğramış oldukları için psikoljıleri bozulmuş diye düşündüğüm aşşağılık sosyopatların küçücük bi çocuğun hayatına mal olan saldırıları....ahhh allahım neden insanların idam cezası istediklerini anlayamazdım..ne biçim insan bunlar derdim...demek böyle bi duyguyla onlar da acı çeksin istiyorlarölsün yokolsunlar istiyorlar..

ve hayatımda en önemli şey oğlumken..onun sağlıyken..ben nelere kafa patlatıyorum..allahım..biri bana dur desin.yok zimmete geçen paralar mış,yok asılsız faturalarmış..yokk kadınları fucbuddy denen o aptal isimle etiketleyenlermiş,o etiketi kendine layık gören salak kadınlar mış...ne kadar küçücüksünüz..bütün sorunlarım..

sonunda geldi..iki genç çocukmuş canlı müzik yapıcak olanlar.ellerinde gitarlatıyla,gündemdeki şarkıları söylediler,talepleri yerine getirdiler.sonra ortam müziği dediğim o müzikleri peçetelerle isteyen tipler gitti,daha elit olduğunu düşündüğüm arka taraftakilerin isteklerine göre diğerlerine göre daha kaliteli olan parçalar çalındı.insanlar azaldı..üç beş masa kalınca efe müsade istedi benden,lavaboya gidecek sandım.kalktı,gitar çalan çocukların yanına gitti,eğilip bişeyler söyledi.evet dedim oğlum benım için şarkı istiyor.
sonra çocuk gülümseyerek kalktı,gitarını Efe'ye verdi.Efe oturdu.
hem şaşkın hem endişeliydim.demoralize olmasından korktum,çalamayacak çünkü parmakları yengeç kıskacı gibi duruyor.ama ona cesaret veren bi bakışla baktım.
sanki sanatçıymış gibi mikrofonu ayarladı,önce bi sesi patladı mikrofonda sonra düzeldi.
-anneme sürpriz yapmak istiyorum.
dedi.birden gitarı her zaman tutuuğu şekilden farklı yöne çevirdi.ve sol eliyle çalmaya başladı.!! sol elini kullanabiliyor mu..ve....
en sevdiğim şarkıyı çalmaya başladı..tempo eşliğinde...:)))
hem eşlik ettim hem ağladım..herkesi de coşturdu...o kadar muhteşemdi....




varyaaa...işte bu hayat....bi çiçek solar başkası açar..bi umut biter yenısı başalar..
oğlum iyi olucak..ve ..elbette umrumda devleti soyanlar..elbette umurumda faturalar..
ve elbette umurumda kadınlara fuckbuddy deıye bi müessesyı dayatmaya çalışan ve hatta onu hoş gösteren insanlar..yat ve git,mantığını doğrulayan savunan ve onun şakşakçılığını yapan kadınalr.kültür erezyonu elbette umurumda.penisini doyuran ruhu açlar.ve bunu özgürlük,aşkı ,romantizmi kezbanlık sayan kadınlar ve erkekler..elbette umurumda....sizin bozduğunuz dünyaya ben evlat gönderiyorum .elbette umurumda....
keyfime diyecek yoookk..eşlik ediyorum bendeeeeeeee:)))

6 yorum:

A-H dedi ki...

oh be dagilsin soyle kara bulutlar ;)
Efe de bu enerji varken eli eskisinden de iyi olur bence.

Adsız dedi ki...

hay allahım ne demeli!
yazıyı okurken bir üzülmeme mi? yoksa bir kelimenin kahkalar dolu bağırmama sebeb olmasına mı?
döktürmüşsün.
sen içkiden nefret edersin ama arada sırada böyle içip te coşman güzel.
bu arada benim sistemden kaynaklanan videonun açılamam durumu var. şarkı neydi?

penelope dedi ki...

A-H

dağılsın anasını satiim..


creep:)

kırmızı şarabı seviyorum ama:)
şarkı günebakan-yeni türkünün:)pek severim

hangi cümleye kahakalayla güldün merak ettim

Adsız dedi ki...

arka masanın kalitesini istek şarkılarından anlamışsın:)

penelope dedi ki...

YANİ:))

rocker lduğu belli olan çocuğa ebru gündeş şarkıları söyletmediler ya o nedenle daha kaliteliler bence:)

özgün dedi ki...

Seviyorum seni Peneee... ikiniz de içimden bir parçasınız, ikinizde de benden bir parça var çünkü biz birbirimize görünmeyen ipliklerle bağlıyız seversek, sevinirsek, iyileşirsek,umutlanırsak hep ama hep birlikte....Tüm insanlık bunu anladığında yeni dünya çağı başlayacak..Dünyayı güzellik kurtaracak..

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.