iki ters bi düzz..

yazmıycam demiştim de mi.....bişeyin tövbesi bişeye kadarmış derler hani...şeyetmemek için açıkça yazmıyorum..
ama tutamadığım tövbelerden biri daha..böyle diyerek kendime haksızlık etmeyım iyi tövbe tutarım aslında..sadece yazmak konusunda ...başka türlü deşarj olamam sanırım.kime anlatayım ki beni.beni tanımayan nsanlara yargılamayacaklarını ve ertesi sabah konu üzerinde konuşmayacağımı bildiğim insanların duyabileceği bi platformda "sevgili günlük" kıvamında yazıyorum..başka türlü bi masturbasyon bu sanırım..

merak eden soran herkese sonsuz teşekkürler.dua edenlere de .oğlum daha iyi..moral itibariyle de düzelecek elbette.gümüş mor alewv enerjısı gönderdiler ,kendimizi daha iyi hissediyoruz.master ime teşekkür bu arada:)özgünden öğrenecel çok şey var arkadaşlar dikkatinizi celb ediyorum..

alçılı kolunu kaşınmasından dolayı hergünümüzün odak noktası yapmanın haricinde ,onu kaşımak için bulduğu yöntemleri bilseniz.insan askıyla kol kaşırmı be..
-napıyosun leeenn
-anne çok kaşınıyo buu.
-elindeki nee..
-askı..dı eskiden ucu kırıldı içinde kaldı galiba..

anasını satiim öyle hamarat bi kadın da değilim ki evden şiş filan alayım -hani şu örgü şilerinden -onun vasıtasıyla içerde kalan parçayı çıkarayım.komşuya gidip örgü şişi istemek de şüphe uyandırı.benim onlardan örgü şişi istemem komşuda tahminler oluşturur
-anam vallahi bu kadın çocuğa sokacak şişi..yoksa pene ve örgü şişi napıcak ayol o..ne işe yaradığını bilmez.
....
-yahu ibrahiimm..alt kattaki komşu var ya,pene.örgü şişi istedi benden hayırmı dersin?
-hangisi o
-yahu şu alt kattaki dul .çocuğunun kolu kırılan
-ha şu g.tünde kelebek olan kadın.
-neee .nerden gördün ibrahiiiiiiiiiiiiiiiimm kadının g.tünü.
-lan ben ne göreceğim hanım..bizim kapıcı görmüş çöpü verirken murtaza efendinin önünde bi eğilmiş,herifin abdesti kaçmış nal kadarmış
-bravo ibrahim bunu mu konuşuyorsunuz murtaza efendiyle...bravooooooo
-yok lan hanım ne konuşacam .4 numaradaki hasan var ya o anlattı bana sen hiç gördünmü dedi bana ben yok dedim işim olmaz.
allah topunuzun bin türlü var yaaaaaaaaaaaaaaaa

(anlatmıştım,çöpü verirken suları akmasın diye poşete düğüm atıyordum o arada eşofmandan görmüş bizim murtaza efendi ,küçük b yer burası konuşacak bişey de yok demekki apartmana reklam olmuştum)

işte çıkıp en yaşlı teyzeden bi örgü şişi rica ettim
-teyzecim bana bi örgü şişi lazım ucu çengelli olanlardan var mı acaba.
-haaa var tabi evladım hemen vereyim .şiş değil ama o tığ.ben vereyım .bi kaç tane de model var bende vereyım de oğlana kazak yapıcan herhal.yazık sabi don gömlek dolanıyo zati kış boyu.sen yapmasan ben yapacaktım hayrıma zaten.sevaptır yetim çocuk.
-yok teyze kolunun alçısına bişey kaçmışta onu bunun ucu vasıtasıyla çıkarırım diyorum.
-neresine ne kaçmış..hasbinallah.manyakmısınız evladım siz.alçıya ne kaçar.yok yokk bak sana diyorum evladım ben oğlanı sen babasına ver sen bakamıyosun bu oğlana.aklını bozuyor sabi senın yanında.

eee kaşındım..ben istedim zorla bu laflara muhattap oldum demi.

velhasıl kelam çıkardık kırılan askı parçasını alçının içinden .ertesi gün envai .çeşit örgü şişi aldım eve tabi kaşınırsa bunla kaşı diye.

sanırım ben de iyiym.bi de alçı çıktıktan sonra doktor müjdeli bi haber verse..dese ki yoo yanılmışım elinde araz kalmayacak..o zaman değmeyın keyfime benim..
mavi kırmızı mor her türlü enerjıye açığız..hepsine yerimiz var..iyi olucaz..............

2 yorum:

DEZ dedi ki...

allah şifa versin.. her eve şiş lazım demek, biz de el altına bir tane bırakalım :)
başına gelenlere cok üzüldüm, o yaşta bir "gence" boyle zulum edilmesi toplumsal ayıbımız bence, elbette kimseye yapılmamalı.. yapanlara da acıdım açıkcası,merhametten yoksun oluşlarına,sefaletlerine,eğitimsizliklerine acıdım.. inşallah doktor beklediğiniz haberi vermiştir veya en kısa zamanda verir...

A-H dedi ki...

cok gecmis olsun :(
anacim su sirt kasima aletleri varya hani kucuk el sekilli falan tahtadan :))) onlardan al kasinsin cocuk rahat rahat, benim anneannemde hep onlarla kasinir kurtulduk onun surami kasiyin burami kasiyin derdinden :)

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.