doğum günü-bulut-ıvır zıvır


evet tamam ..nesin ,aikonun,lebin ..özgün ün...yani kızlar evet sizin daha fazla bayılmanıza içim razı olmadı..çok bayıyorum evet...
ağlak gıcırdak bi kadın değilim aslında ben la..tanısanız yeminlen severdiniz ,pozitif elektrik şeysiyim.
"sesin muhteşem gelıyor " derler eşim dostum..yoo biri "sesin çocuk gibi " dedi .bozulmadım mı ..bozuldum..eminim güzel bişi demiştir aslında:)

doğum günümdü işte dün..özgün de ev partisindeydik..:P benim için bi masa kurmuş..muhteşemdi ..kırık dökük bi kaç anıyı canlandırdı..yedik içtik..nes ,mezdeke cd leri getirmiş,inanmıyorum tabi:),oynadık göbek attık ...
oya pasta yapmış,leb aiko filan erkeklerin topuna cenaze namazı kılıp.içtik sonra..sonra içip içip seroyu aradık:))

deeerrmişim..ay bunu söyleyen herkese ,yani hayal edin piliz
"deeeerrrmişimm.."
"şunu da kafana yeeeerrr mişin " diye bi refleksii hareket yaparım normalde .elim ayağıma gider terlik spor ayakkabı neyse işte fırlatıveririm aslında..

gevreklik bi kenara özgünün blogunda yaptığı güzel süprize diyecek kelime bulamıyorum.ona ne kadar teşekkür edtsem az.çok duygulandım..

sonra telefonlar ,mesajlar ,iletiler..çok mutlu oldum açıkçası.denizaşırı memleketten bile mesajım gelmiş..Kaptan 'la aynı gün doğmuşuz ya..aklında kalmış mesaj atmış iyi ki doğduk diye..karşılık vermedim.ne işim olur sevgilisi olan kaptanla ..mesaime yazık .:))
ama hoştu tabi .insanın bi tarafını kaldırıyor.
iş yerinde herkese söyledim,yaaa bu gün benim doğum günüm diye diye beyinlerini yedim.tek bi tane bile kadın çalışan yok işimde anasını satim.hepsi kalas.
-penelope, şurdan dosyayı getirsen de beraber işlesek.
-olmaz.
-neden
-bugün benim doğum günüm arşive inemem.
-penelope,ayaktasın demi.şurdan ban...
-olmaz.
-neden.
-doğum güüm benim .
-eeee.yeni..
-ee doğum günüm .o yüzden yapamam.
-pene, ziraat bankası yazışmalar için tahhütname istıyo onu hazırlıycaz.
-iyi hazırla.
-eee ben veri giriyorum .
-olmaz yapamam ben..
-eee neden..
ofis ahalisi koro halinde
-çünkü bu gün penenin doğum günü..
-aaa ..siz nerden biliyosunuz..aaayy çok duygulandım ..çocuklaarr.demek hatırladınız..ağlamak istiyorum..

günün sonunda iş arkadaşlarımın :
-bu günün bittiğine hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi..
-lan ne doğum günüymüş anasını satiim.karı elini hiç bişeye sürmedi..
-gelecek yıl bu günü resmi tatil etsinler..
serzenişleri arasında düştüm sokaklara.Oğlum babasından yeni gelmişti .aradım onu hadi atla otobüse gel .filan falana gidip ana oğul yemek yiyelim. dedim.
-anne çok soğuk eve gel ,dedi.

eve geldim tabi..burda gezecek bi yerde yok zaten..Ankara da olsak neyse hadi..:)


oğlumla beraber film izledik.bana bi şal almış.çok zevkli güzel bişey.benım kredi kartımla ve anasının gözü fiyatına tbi..ama dert değil.oğlan zevkli..onu test etmiş durumdayız..
(yalnız laf aramızda gönül vereceği kadın çok şanslı be..zevkli akıllı,müzistyen ama matematik zekasına sahip bi herif..hayatı ciddiye alan ve kadın ruhuna kıymet veren..sevdiği kadını kıskanan bişey..ve sığınılabilecek bi omuz.boyundan büyük beylik laflar.gri gözlerinden bahsetmıyorum hiç.temiz yüzünden de.reklam filmlerinde oynat bunu derlerdi bu küçükken.asla yapmadım..bunu aşkla yaptım ben ..ondan galiba:)

geceyarısı içtim biraz..düşündüm sonra..

paylaşayım sizle..
aklımda bi bulut var..bulut..ona bi takım özellikler giydirdim.pop star idolleri gibi bişey değil hayır.onu dinlemeyi sevıyorum.anlattıkları ..tutunmamı sağlıyor.şimdi nasıl anlatsam ki..klasik kadın erkek ilişkisi şeklinde değil ..yani o ben aslında..ya da ben oyum..kafamda bi kılçık.daha sakin olmamı sağlıyor düşüncesi.24 saat aklımda mı..hayır.uzanıp düşününce ,ya da anlattıklarını dinleyince aklıma geliyor sesi,bu sesi ona ben yaptım aslında sesi yoktu yakın zaman kdar ama yaptığım ses zaten onun sesiydi..kollarımı başımın altına alıp yere uzanıyorum,anlattığı bazı şeyleri içindeki bazı cümleleri ,düşünüyorum.cümleden farklı yargılar çıkarıyorum.yoo öyle fesat yargılar değil..genel anlamda diyorum.hayatla ilgili yargılar.şimdi olay kendine yakın hissetme olayı.sonuçta sadece o bulut olarak kalacağını zaten biliyorum..ha şu olabilir denk düşer ,bi yerde bi gün ..selamlaşıp..aslında selamlaşmayabilirim sadece bakıp doğrudan sarılırım ,ya da yakasından tutar kenara çeker öperim uzun uzun muhtemelen -ki b konuda iyiyim :P -sonra yakasını düzeltir,gözlerine gülümser ,teşekkür eder giderim ..bunu da yapacak potansiyele sahibim .hani böyle herkese yakışan klasik sevgililik ,söz z,nişan ,evlilik,evliliğin monotonluğa dönüştüğü sağlam ilişkiler yakışmıyor bana..üstümde durmuyor ..öyle olsa mutlaka dururdu şimdiye kadar.özenıyorum o insanlara..
cezmi ersözle bi konuşma geçmişti aramda yıllar önce ..hayrandım ona ilk çıkmıştı kitapları.tanıştırıldık bi yerlerde..inançla ilgili bi konuşmaydı .unutmuyorum hiç:
"en çok imrendiğim insanlar onlar.tanrıya inananlar,dedi.çünkü sığınacak ve onlar için hak arayacak güçlü bi dayanakları var.kendilerine yardım edecek birinin olduğunu ,haksılığa uğradıklarında bunun hesabını ödetecek birinin varlığını biliyorlar.içleri huzurlu..keşke ben de inanabilseydim." demişti.her ne kadar öyle değil gibi görünse ya da o öyle söylese de inandığını anlamıştım ben o zaman.öfkesinden " seni sevmıyorum baba " diye bağıran babasına hayran çocuğun sözleriydi aslında onunki..işte onun gibi...o cümlelerdeki gibi ben de imrenıyorum düzenli aile hayatıyla büyüüyp ,yaşayanlşara..koca,tyemek ,çocuk ,ev..yıllara yayılan sevgi..filan..
bana gelmıyor ,durmuyor üstümde.hep bi arıza olmalı.düzgün adamlara ben aşık olmuyorum.kadınlar arıza sever ya..yoo hayır bu bulut u seviyorum demıyorum.evet sevıyorum da öyle değil..hööörrff,bu nasıl anlatılır..
ona
-sana tutunuyorum güçlü ol dedim.
yani ezik şeyler anlatsa bile -ki anlatmaz arada bi iki ezik cümle kurar,güçlü diyorum.gözlerimi kapatıp avatarların sihirli ağacı gibi ilham alıyorum ondan.
hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyor ,sence ben böyleyimdir şimdi diyor.kendince kendine kondurduklarım olduğunu düşünüyor.oysa hiç bişey kondurmadım.tasviri de yok aklımda fikrimde..


BULUT VE GEÇEN GECE
iki gün önce biriyle tanıştırıldım..yakışıklı bi makina mühendisi..ofis arkadaşlarımdan birinin kuzeni.bu makina mühendislerinde ne var bilmıyorum..evlenemıyo bu adamlar..:)

güzel sohbeti yoktu.yakışıklı bi adamdı..zaten bu arkadaşların tanıştırma olayı korkunç bişey..öyle salak salak hep beraber oturuyosun.o seni süzüyor,sen onun süzdüğünü bildiğin için ,bi yanın aslına "mikimde bile değil " dese de diğer yanım " kızı beğenmedim " demesin aman diye bi kasıntı içinde..sonra arkadaşlar kalkıyor ah şu beklıyor beni bu beklıyor beni..şunu unutmuşum bunu unutmuşumm,siz takılın..abc sen pene yi evine bırakırsın değil mi malum burda geç saatte eve gitmesin.( gecenin 2 sinde eve tek başına gidebilen bana diyor bunu )
sonra izledim beyefendiyi..beyefendi evet laf olsun diye demıyorum..katalogdan çıkmış gibi.ama bana bakınca yok be hiç yakıştıramadım kendime.
-böyle üstruplu adamları pk sevmem ben.
-nasıl ..üstruplu.
-kalem gibi yani düz.
-kabahat mi
-senın ki değil..
-?
-kabahat olan ..senınkı değil..bilakis..kutlanmalı..ama ben değilim pek.
-yoo gayet üstruplu gördüm ben..dövmeleri saymazsak.onun da lazerle sildirilebileceği bi çağdayız.
-sildirmeyi düşünmüyorum.
-olur.sorun yok.vücudunu kirleten sensin.sade hali güzelmiş bence..
-kir değil..öyle gelmıyor bana.
-yaşlanınca anlamsız olur.buruşuk bi ninenin göğsünde çiçek.
-umarım buruşmam..
-herkes buruşur
-james dean buruşmadı.marlyn moonro da
-genç ölmek.
-mesela.
-sıkıcıyım değil mi
-garipsin
-garip..?
-sıradan değil.
-iyi mi bu kötü mü.
-kendini bana beğendirmeye çalışmaman iyi. kendinden uzaklaştırmaya çalışman kötü.
-ikisini de yapmıyorum..sanırım.
-gidelim mi.
-nereye
-evlerimize ..sen evine .ben evime.
-aslında farklı hayal etmiştim.
-yıkttığım için üzgünüm.üzerine hayal kurulacak bi tip değilim pek.
-aslına bakarsan hayal kurulacak bi tipsin.ama..
-ama ..
-sevgilin var mı
-var galiba.
-öylemi..bilmıyordum.
-ben de bilmıyordum..şimdi öyle düşündümö..galiba bi bulut var kafamda..bi çok özelliği var ..ve ayrışmamış henüz.karşıma çıkacak.
-hmm..beyaz atlı prens masalı..
-yo tam olarak öyle değil.bi çok kişden toplama bi karakter var kafamda..bi de kendine özgü benim bilmediğim yanları..onu beklıyor değilim tabi..kraşıma çıkarsa iyi olur.çıkmazsa kendi bilir muhterem..
-tuhaf birisin.
-hıı hıı.uyumsuzluğumuzu hemen anladın değil mi..
-o zaman şunu sorsam yadırgamassın..sanırım izninle açık olabilir miyim.
-ol..elbette.
-tahrik edici bi tarafın var..bu gece senle olmak istiyorum ben..sakıncası var mı..

iştee..rahat ol,kendin gibi ol,içinden geldiği gibi ol,kasılma dürüst ol...dedikleri erkeklerin bu ..bu yüzden bu..bu kadar raht olunca adam sevgili olamıyoruz,zaten evlilişk düşüneceğim makul bi kızda değilsin ,ama stiyorum seni yatalım der..erkek--ler...

-birlikte olmak..olduk işte..saatlerdir birlikteyiz.
-öyle değil..yakın olalım..dokunayım mesela..eminim sen de istıyorsun.
-istıyor mu görünuyorum..
-bakışın çok tahrik edici..senınle normal konuşulacağını sanmıyorum ben
-yoo gayet de oluyordu..şimdi noldu.
-yalnız yaşayan bi kadınsın..gençsin..hayat dolusun.istemıyor musun yani.
-lezbiyenim ben.kız arkadaşım var.sevişiyoruz .isteklerim olmuyor hayır.dert etme sen..hadi..kalktım ben.seni tanımak zevkti..

beyefendi demiştim değil mi..

eve giderken sürekli kafamdaki bulutu düşündüm.yüzü şekillense ve yüzünü görsem.sadece anlatıklaı geliyor sövüşü sayışı,bunalımı filan..sayıları..7 ..sayısı kaçtı bu gün 4 mü..benımki şu an 2.5 bile sayılmaz.kocaman kollarını gördüm şimdi bulutun..gülümsetti beni..sanırım bu o diyorum ..kafamdaki bulutu elimle dağıtıp hızla yüüryorum otoparka...

VEGAYı özledim.sonuna kadar açıyorum arabada ..eve giderken...33 yaşına giriyorum..teomanın şarkısı gibi aynen babamın öldüğü yaştayım..


hadi bayıcam az kaldı...dinlee....




Get Your Own Player!


8 yorum:

"leb" demeden... dedi ki...

o kalemi alıp batırıcaksın işte pipilerine...

ayh "kir"miş. saçı varsa yolmak istedim o an...

:S

:asabilebd:

Adsız dedi ki...

1 sene olmuş mu seni görmediğim?
son doğum gününde, sarhoştun.
çılgıncaydı değil mi, yaptıklarımız!
eşşeksin biliyor musun?
hemde çok büyük eşşeksin.
sana hala kızgınım.
geçmedi.

penelope dedi ki...

leblebi..saçı vardı len ..aynen ben de ..masayı nasıl terkettiğimi ben biliyorum..


ayrıca doğum günü mesajın için çok teşekkür ederim:) çok tatlısın .


vay vay vay...creep...

kızgınsın ..demek.benim kızgınlığım yannda ne ki..
1 sene olmuş ..zaman ..hızla akıp gidiyor demi..aslında seni tanıdığımda 30 dum ..30 .yaş günümdü.
teşekkür ederim ziyaretine.çılgınca olmayan aklı başında hiç bişey yapmadım ben.

"leb" demeden... dedi ki...

ben tatlı değilim, seksiyim tamam mı :mad:

Adsız dedi ki...

eşşekliğini kabul et otur yerine.
kızgınmış!

aikon dedi ki...

pene maillerine bakda haline sevin derim :)

Nesobaby dedi ki...

oyyyyyy bir ara koptum sonra 2 li konuşmalarda heyecanlandım tekrar konsantre oldum falan ne yapmışsın kızım sen neler yazmışsın bir ara bulut vardı sonra kılçık oldu o hamsili pilav mı yapıyorsun yoksa sen de Özgün gibi :))))
ayrıca da o sanki tecavüze uğramış liseli kız fotoğrafının olayı nedir? çoraplarınla kumsalda yürürmemen gerektiğini sana kimse söylemedi mi? NEden oğlun o kadar küçük biraz daha büyük olsaydı da ben alsaydım ya onu :) seninle ne güzel geçinirdik kaynana gelin oynardık hergün :)))))
çatlak blogdaşım benim iyi ki doğmuşsun :))

penelope dedi ki...

lebb,
ona şüphem yokk..erkekler savuuluunnn leyynn leb geliyi...


aikoo,

hangi maıl..sen neden eklemedin kızım beni hala...

nes,

kumsala ayaküstü uğranmış la...tecavüüze uğrasmış liseli kız mıı? neresi la...iki dakka uğrayıp denizi koklayıp ordan hoooppp başka bi yere..donla da girerim yaykkabıımla da la beni unuttun mu penelope ben:) aykırı..yerim kuralı ,geleneği,normali..:)

senin gibi geline kaynana olunmaz ki anne olunur..tertemiz kalpli iyi yürekli güleryüzlü akılı bi gelin..allah nasip etsin oğluma işalah senın gibi.:)
teşekkür ederim cnm..

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.