BAŞKA TANRININ ERKEKLERİ 1

kadınların ve erkeklerin başka gezegenlerden olduğunu söyler ağzı laf yapan abi ablalar.ben şunu keşfettim ,ayrı gezegenden değiller.başka tanrıları var.adalet sistemleri,inanç sistemleri,ödül ve cezaları farklı.onların tanrısı onlara cenneti kayıtsız şartsız vadetmiş, "ve kadını senın için yarattım..şimdi gidin bahçenizdeki meyvelerden özgürce yiyiiiinn " demiş.ki herbiri birer havari gibi tanrılarının buyruğu üzere yaşıyorlar..

herşey sizin.hepimiz emrinize amadeyız baylar..gelinn..birimizle sevgili olun.
kurbanımız...sürekli boynuzlayın onu.katagorileriniz var ya: öpüşmelikler,sevişmelikler,oynaş ve dostlar..siz herkesle yatın kamuya mal oldunuz çünkü ama el değmemişle evlenın.sevgilinzle akşam yemeğine gidin ,bayıldığınız seksi kadını ertesi gün öpün.arada arkadaşlarınızla bir araya gelip(nedense bu sahne hep romalıların saunası şeklinde oluştu gözümde)kırdığınız cevizleri övünçle anlatın..
hatta bazan tek kadınla da yetinmeyın üçlü ,dörtlü beşlii yapın laaaann..Tanrının nimetleriiiiiii..

aman ağzınızdan sevgi sözü çıkmasın.diğer dindaşlarınız duyarsa hafazanallah alay konusu olursunuz cennetınıze de giremezsiniz.
hep sevilin ,sevmeyın.kadınların konuşma çabasını "dırdır" diye adlandırın..çocuk eşittir kazayla fışkırmış sperm olsun sizin için.dekoltesi varsa kaşınıyordur haydeeeee çöküüünn..

aaa benım kocam benım babam benım abim öyle değildir şimdi bilmem ne muhabbetıne girmesin kimse.kadının daha tehlikeli olduğuna yıllarca inandırdık kendimizi.neden : çünkü erkeklerin bi aklı var,modamod tek şeye çalışır.kadının kafasında kuyruğu birbirine değmeyen kırk tilki dolaşır ..o kadar özgür arazi yani..kanunıyı parmağına dolamış diye hürremi koca osmanlıyı çökertmekle suçlarız da koca kanunıyı şeyının derdine kafasını kullanamamış diye suçlamayız.havvayı ademe elma yedirdi diye suçlayıp,ademın "bunu yemeyeceğiz çünkü bu yasak " demedi diye eleştirmediğimiz gibi.
tanrınız sizi kutsasın baylar ama benımkı yazıyor bunu bi yere...
kızgınım....

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bu cumartesi ne ugurluymus kac yazi seyettirdin bak,pene sen kirkinada gelsen kizginim yazacaksin elline gelsende niyemi;aliskanliklarindan cabuk vazgecebiliyorsun,kimseye bagimli yasamiyorsun(oglun haric)cekip gitmelerde sensiz yapamam,birakma terketme beni arabesk soylemlerin yok,gitmek isteyene kapiyi gosteriyorsun....cunku disariya gucluyum ben diyorsun....sarisin aptalligini oynarsan eger senden mutlusu olmaz,baksana etrafina sarisin aptalligini oynayan bir suru hatun var;kendi cinsinin hem kurdu hemde erkegi cok kolay cozmus hatunlar...ama olmazsin,olamazsin..olmada zaten...

penelope dedi ki...

öyle mi dersin..

çözdünmü beni...hayatımda kimse vazgeçilmez değil görüyormusun (oğlum hariç)..

erkekleri çözmek gibi bi derdim de yok..mutlu olmak derdim de ..sadece kendi denizimde arada olta atıyorum ,oltama gelen balık benım olsun karnımı doyursun istiyorum.enteresan yemlerim yok,zıpkın da kullanmıyorum..yaşlı bi balıkçı gibi öyle olta..gelirlerseeee yeriz..gelmezlerse eyvallah ..
kosmosa sokiim ,der leb böyle durumlarda..bazan denk gelıyor:)
teşekkür ederim tespitlere....

"leb" demeden... dedi ki...

Belki de sorun bizim gibi kadınlardadır...

Erkeği farklı sanan, mayasını unutup ayrı bi yere koyan bizim gibi alık kadınlardadır...

Neticede (başka tanrının bile olsa) erkek işte.

Zeyno dedi ki...

Onları doğurup büyüten ve ( bu kafayla) yetiştiren biz kadınlar, ne zaman ki kızlarımızı da "erkeğe değil, hayata." hazırlamayı öğrendiğimiz zaman. O. Ç.eker gibi adamları çekmek zorunda kalmayacak bu gezegen... Eline sağlık.

ilhan dedi ki...

Konuyu açarsak anlatacak çok şey var da. Ben bunu daha çok kadınlar için görüyorum çevremde. Haftada bir sevgili değiştiren kızlar, işine geldiğinde çok seven canı istediğinde çekip giden kızlar vs vs...

penelope dedi ki...

lebi...
şimdi kadın olarak tarafsız olamıyoruz elbet..hakketen bazan unutuyoruz,kendimiz gibi biliyoruz ..ve her defasında duvara çarpıyoruz...höörrff


zeyno,

hoşgeldin..
bu tarafından bakınca öyle..kızları erkeğe hazırlamak şöyle dursun erkeği de kendimize bubi tuzağı gibi hazırlıyoruz..erkekler ağlamaz..hadi bakalım oğluumm..göster millete pipini...ez olum,kır olum,yüz verme olum diyen de biz..kendi kendimizi patlatan silahlar yapıyoruz.sonra onları yok edıyoruz..belkı amerıka da bu nedenle o beton ablanın heykeli var.amerıka gibiyiz,düşmanımızı besleyıp,sonra zarar görüyor..sonra yok edıyoruz..karadulmuyuz neyız..öööfff yok beee,hemen çıktım bu moddan ..bütün suç bizim değil..şartlara göre şekillenıyoruz.
teşekkür ederim yorumlarına...


ilhan,

heeyy Watasıva...japon animeler gibi ya resmin ..pek bi bayılırım ..
hoşgeldin..

ve..kızlar..dedimya şartlara göre form değiştirdik..evde kocasını bekleyen ya da kısmetini bekleyen muhlis kızları zamanında helga yengelerle,sonra da tiiirabizon limanlarından sızıveren üstün ırk nataşalarla aldatan baylar,kızların demek mayanız bundan götürüyo haaa nidalarına gark oldular..ki bu nidalar amazon çığlığıdır..zamanla kızlar erkeklerden daha çapkın olmuş,dejenere olmuş bi bakıma..nasrettin hoca misali sen de haklısın diyorum..ne diyem..kızlar erkekler..bu iş karakter meselesine dönüştü..fahişe ruhlara sahip olduk hepimiz zamanla..beynımız birer genelev odası,kalplarimiz fahişe yatağı...
düzelicez işşalahh muhterem.....

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.