O'NLARA

erkekler konusunda şanslı sayılmam .kısmen yani.. hayatıma ööylle çok erkek girmedi ama girenlerde anasını sataiim romantik komediye hatta bazan drama çevirdiler hayatımı..


bu bir itirafnamedir..öldüğümde tüm aşklarıma verilmek üzere emanetlerdir.

ilk ve ortaokul dönemlerimi zaten aşktan meşten anlayabilen dönemlerden saymıyorum..o yıllarda kendisinden özür dileyeceğim ya da kendisine lanet edebileceğim biri yok.geçelim..
/haa murat var ..ama o da bana bakmıyordu hiç/


Lise nin de son yılıydı. o zaman vardı bi çocuk. Şeker kız candy deki tery e benzeyen :)
Böyle bi artist. hafiften serseri..nasıl sevgili olduk bilmiyorum da ,okul kantininde üç beş sohbet..o yaşa yakışmayan ciddiyetle dolu bakışlar ,konuşmalar ,planlar..şimdi matematik öğretmeni ..iyi arkadaşım hala..kasabaya çoook uzun yıllar oldu gitmeyeli ama oraya gidişimde mutlaka gördüğüm gidip o eski tren yolunda içtiğim bir dostumdur..

ONA

"güzeldi bakışın..senin kadar bi oğlum var şimdi..seni sevdiğim zamanki sen kadar.çok çocukmuşuz bakıyorum da.ne bileceğiz ki sevmeyi..biliriz .neden bilmeyelim.sevmiştik.neden hiç öpüşmedik kendine sordun mu?ben sordum...:) çocukmuşuz.başka açıklaması yok...teşekkür ederim.dost sohbetlerine..anlayışına .yaşına sığmayan olgunluğuna..ölümüne kankayız:)"





kasabadan nasıl kaçtığımı ,üniversite için Ankara'ya nasıl yerleştiğimi anlattım..onunla nasıl tanıştığımı da..ilk aşkımdı.bana efelenen ilk erkek.hırsımı yenemediğim ,kavga gürültü derken sevdiğim..onunla da güzel bi sevgililik yaşadık.film gibiydi işte.aşıktım .Gözüm hiç bir şey görmüyordu.Normale dönmüştüm.yani çocukken olduğum gibi öfkeli ,hırçın ,kavgacı,ağzı bozuk,sigaraydı alkoldü alan bi kız değildim artık.mutluydum.gülüyordum.kendimi anası babası olan ,onlarla büyümüş mutlu ve normal bi çocuk gibi hissediyordum.eee nitekim de evlendik.ama hamile olduğum için evlendik.ailesine karşı çıktı.onlarsız yaşamaya başladık.ben mutluydum o değildi.korkuyordu.sadece geceleri yatağımıza girdiğimizde çok mutlu olduğunu hissediyordum.ama gündüzleri,akşamüstü..daha öğrenciydik..sınavları vardı..parası yoktu..ailesi evlendi diye yanlız bırakmıştı.başarılı bi öğrenciydi.bunalıma girmişti.ben de özgür bıraktım..git dedim.gitti.Efe 'ye "çok küçüktük" demiş."bugün olsaydı gitmezdim hiç .ama o zaman senden sadece bi kaç yaş büyüktüm." ben de aynı yaştaydım oysa..ama ben kaldım..
bu da böyle işte..

ONA

"ben seni çok sevdim..
Efe için teşekkürler........"




Boşandığımda hamileydim zaten. Çocuktu oydu buydu, okul bitecekti, ev geçimine başlayacaktım derken hayatıma girmedi kimse. İhtiyaç da hissetmedim açıkçası.


efe 3 yaşındaydı ..o zaman tanıştım İstanbul geldiğim bir fuarda onunla.aynı sektörde farklı kollarda çalışıyorduk.güzel seviyeli bişeyler başladı.ama arada mesafe vardı ve bu birbirimiz tanımamız için iyi fırsattı.yani cumba yatak olayı olmuyordu ,konuşuyor paylaşıyorduk.o zaman işim için bi eğitim almam gerekti ,istanbulu tercih ettim doğal olarak.kurs boyunca ordaydım,her gün beraberdik.rüya gibiydi.yalnız o dönem ailesinden birini kaybetti.hastalandı.o zaman öğrendim panik atak sıkıntısı varmış.ağır depresyon geçiriyordu.evime dönemem gerektiği halde yanında kaldım.ona baktım biraz,tam iyileşememişti.ama gitmem gerekiyordu çünkü bi oğlum vardı .kendimi ikiye böldüm ben de.hafta sonları İstanbul geldim.hafta içi buraya.işime ve oğluma.son gidişimde yavaş yavaş kendine geliyordu ama yalnız kalınca panikliyordu. kaldığı yer home oficcedi.arka tarafta odası vardı yatıyordu işyerinin.döneceğim gün bi hanım geldi bizden on yaş büyük.(sevgilimle ben aynı yaştaydık)müşterilerinden biriymiş.eli yüzü düzgün ,hafif toplu benim omuzlarımda boyu olan bi hanım.kızıl saçlı ,gri gözlü.sevgilim yatıyordu ,ben ilgilendim.kadın bana bi sürü sordu sordu sordu.ben de güzel güzel konuştum.sonra dedim ki: "müsade ederseniz en bu gün akşam dönücem .ve sevgilim içerde.rahatsız da biraz.onla kalmak istiyorum." anlayışla karşıladı kalktı."bizim yok ya ,gözümüz yok " dedi.gülüümsedi.ben de : "umarım karşına iyi biri çıkar prenses .." dedim.
gülümsedi: "prensi olmayan bi prenses..sen sevıyormusun onu? "
birden gözlerim doldu..uzun yıllardır kimseye açmamıştım kalbimi.şimdiyse aşıktım: "içerde yatan o adm var yaaa," dedim " o adamı ben çok sevıyorumm.."
öyle gönderdim kadını..sonra sevgilimin yanına gittim.beraber uyuduk.uçak saatim geldiğinde hastalığının da etkisiyle panişye kapılıp ağlamaya başladı: gitmee..sensiz nefes alamıyorum..
yine gelicem dedim .en kısa zamanda tayin isteyeceğim.ayrılmayacağız artık.
aradan bi hafta geçmişti ki nasıl olduğunu görmek için istanbula geldim.kaçamak bi gelişti.haber vermedim çünkü eğer aksilik olurda gidemezsem birden yıkılyor ,depresyonu da var.
Neyse... İşyerine gittim. Kapıyı bi delikanlı açtı.
—sen kimsin?
-x abi içerde uyuyor da..ben bakıyorum buraya.
—öyle mi. güzel. girebilir miyim?
—şimdi müsait değil ama.
-sen benim geldiğimi söyle ..ben yabancı değilim tanışalım.nişanlısıyım onun..bak masasında resmim var.
—evet tanıdım ama. Ben bi haber vereyim.
çocuğun alengirli hali hoşuma gitmedi.içeri girdim onu itekleyerek.ilerledim ,derin nefes aldım.yatak odasına doğru gidip kapıyı açtım.......sevişiyorlardı.
kadın üzerindeydi,tamamen selüloit dolu vücuduyla.bi an sendeledim kapıya tutundum.yere çöktüm.beni görünce kadını üzerinden attı.kadın yere düştü.hemen çarşaflara sarılmaya ,"aşkıım aşkıımmmm " diye çırpınmaya başladı.zar zor ordan çıkmaya çalıştım.sendeledim.kapıya duvara çarptım.ellerim titreyerek çıktım ordan.korkunç olansa üzerindeki kadının geçen gelişimde sohbet ettiğim o kadın oluşuydu..öylee...uzun süre kendime gelemedim .depresyona girdim..filan falan..

ONA

"Sana ....hiç...hiç.."



aradan 4-5 yıl geçti..işte o meşhurr G. olayı..onu sevdim .çocuklu kadın oluşum ailesini sıkıntıya soktu.ayrıldık.aradan yıllar geçti kaldığımız yerden başladık yine.kaldığımız yerden devam etmişiz meğer ,başlamamışız..aynı srun yine gündeme geldi.ve bitti.


ONA

"sana kızgınım..kırgınım sana ...dargınım...levent yükselin dediği gibi işte:) ve seni sevdim..ki değmezmiş demıyorum.değerdi.sadece ..keşke..sende gerçekten sevmiş olsydın..ve güçlü.."




anasını sattığımın hayatına bakıyorum da ,aslında yazacak tek mektubum varmış.ölünce vereceğiniz sahibine..kimse artık..


ONA

"giderken sen, ağlamadım.sesim çıkmadı..nefes almadım.ayağım uğuştu hatırlıyorum.kımıldamadığım için...en çok yastıkta kalmış kokunu özledim.kokusu gitmesin diye yıkamadım günlerce.haftalarca.kokladım ,ağlamadım..giderek zayıfladı kokun ,daha derin koklamak zorunda kaldım ,daha derin kokladım.ağlamadım.aldığımız fil biblo kırıldı ağlamadım.bi kadına para vermiştim evi temizlesin diye,evi temizlemişti.eve geldiğimde herşeyi temizlemişti.o kadar temizdi ki ev korktum.koştum yatak odasına..yastığımın kılıfını yıkamış...kokun gitmişti...kendimi dışarı attım ..basamaklara zor düştüm.karşı komşumun bakışı tetikledi herşeyi ..işte o zaman ağladııımmm..çook ağladım .
Ayakkabılarını unutmuşsun giderken. kapımızn önünde durdu hep. evimizde erkek var havası verdi. Evimizde erkek var...
geçenlerde yanımda yattı oğlum.üzerimi açtı.tekmeledi beni.kovdum odasına.o gittikten sonra yastığı kabarttım ,gömdüm yüzümü yattım..biliyor musun yastık sen kokuyordu..birden gözlerim doldu.içime çektim.gözlerimi kapadım.konuştuklarımız,gülüşümüz,esprilerimiz,sevişmelerimiz geldi aklıma.ağladım ..
asla yıkamayacağım o yastığı:) yıkasam ne olur hem..oğlunu koklarım..sen kokuyor.
.beni en çok sen mi sevdin..sen sevmiş olmalısın ..zira sahip olduğum tek aileyi yine sen verdin bana..seni ..."



Get Your Own Player!


33 yorum:

pesimist sultan dedi ki...

harbi çok talihsizmişsiz kızım sen .. en iyisi yanlızlık ... gerçekten en iyisi .

"leb" demeden... dedi ki...

mahfettin la beni :(

penelope dedi ki...

sultanım,
acılarııınn kadınıyııımmm trall lla llaa..
yok bee..aşktan yana şansım yok bii..yoksa bak anlattığımda dinleyen dostlarım var.oğlum var.işim var filan..
ama haklısın ..yalnızlığım benim ..biricik sevgilim.



leblebi,

hep sen yapmayacan ya kızım..kaç kez okudum senin sevgiliye mektuplarını da hislendim biliyo musun sen..hadi şerefe..eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar..

zihni örer dedi ki...

Kadının biri, evliliğinin 3. yılına kadar hamile kalamayınca, canı sıkılmış. doktota gitmiş, bir yıl daha ilaç.. yine çocuk yok. artık panik havasına giren kadın hiç inanmadığı halde hocaya bile gitmiş, yine yararı yok!
denemediği pozisyon, denemediği ot-çöp kaynatıp içmeler... yine yok. kadın her gün ağlarmış.

leblebi diye bir arkadaşı varmış, duruma müdahale etmiş. arkadaşım, kendini artık harap etme, çocuksuz (ya da sevgilisiz) bir sürü insan var. herkesin kendine göre yaşama hakkı ve stili var. dünyanın sonu değil, hayattan keyif almaya bak.... diye telkin etmiş ve de ikna etmeyi başarmış.
kadın artık umudu kesince, işinde gücünde ve hayatın tadını çıkarmaya devam ediyormuş. artık mevcut duruma alışmış.
Aradan 3 ay gibi bir zaman geçmiş ki, kadın hamile.....

penelope dedi ki...

:)
peki zihni...hayatın tadını çıkarıcam..
sanırım anafikir buydu..
yan fikir: leblebi bir ermiş...demi..

zihni örer dedi ki...

leblebi ermiş mi bilemem de,
hamile kalmaya "stresin" engel olduğu gerçeği çıkar buradan.
stres kalkınca, hayat doğalına dönmüş:)

Adsız dedi ki...

dışardan bakınca -üzgünüm açık konuşmayı severim-güzel gözler ,sexy dudaklar,sağlam popo duruyorsun ..vay bee hisliymişsin sen...
arabamı çizdiğini de anlatta ne cadı olduğunu bilsin insanlar.seni melek sanacaklar.lan o araba kaç para biliyormusun uyuz.bulamam dimi seni..rezil edicem seni.gerçek yüzünü görsünler.
bu kadın otopark canavarı tırnak törpüsüyyle milyarlık arabaları haşat eden bi cani.

penelope dedi ki...

lleenn adsız ..kimsin lan sen..önceki yazılarımı okuyup şaka yapan bi tür sapıkmısın..
de gett..

araba çizme mevzusunu zaten anlattım ben..kimsin leeeennnn.freddy nin kabusu..

penelope dedi ki...

zihnii, geldik geldik kalk..inecez hadi..

ya zihni...allasen neden dolaştırıyosun lafı da yok hamile yok bilmem ne..yani yabancı biri olsamda şu yorumları okusam bu penelopeyle bu zihni aşk yaşıyolar ,zihni çocuk istiyor penelope stresten doğuramıyor ,leblebi diye bi hoca var ona gitmişler,sanacak yahuu..
deseene ,penelope takma kafana stres yapma ...ayrıca da stres yaapmıyorum..ve de senin hikayelerini de seviyorum güldürüyosun beni keyif aldım:)))
alemsin sen zihni..

Adsız dedi ki...

nerde anlattın.arabaı çizerim demişsin.yazsana sıkıyosa adamın dişinden tırnağından artırdığıyla aldığı arabasına ,gözünden sakındığı arabasına tırnak törpüsüyle kedi köpek cin ali çiçek hatta fil be fil çizdiğini anlatsana .milli servet bee..yuhhhh..
ayrıcada fil mi hipopotam mı ne çizdinse dilerim ona dönersin yakında..

penelope dedi ki...

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen misin harbiden dişçi...
dişinden tırnağından artırdığınla mı...o ne dişmiş bee.dişinden artan oysa yediğini merak ettim hacı..

ben çizmedim:P

otoparkın civarındaki çoluk çocuk çizmiştir..ayrıca da ne arabası..ne çizmesi.sen kimsin..yanılıyorsunuz bayım burası değil başka bilok o.

zihni örer dedi ki...

aman penelope öyle deme ve de düşünme, şeytan doldurur valla:))
dışardan öyle düşünenleri afaroz ederim, birlikte ederiz değil mi?

penelope, bu hikaye yaşanmış bir gerçektir. Bir kadın yazar anlatmıştı.
paniğin ve sıkıntının yani psikolojik gerginliğin "kader" üzerindeki olumsuz etkisini anlatmak istiyordu. Kıssadan hisse diye alsan nolurdu yani, beni rezil edeceğine:))

özgün dedi ki...

Deliler diyarına hoşbuldum :P
tam havaya girmiş üzülmüş falandım yorumları okuyunca koptum amaaan salla bee sanki ben hayatımı anlatsam başka şey çıkacak hepimizde var aldatılma, dram, aşk , gizem (adsızlar),entrika hölölö sabah 8 de niye okuyosam ben afyon patlamamış :)))

"leb" demeden... dedi ki...

yok yahu stres filan...

ama olsun tabi :)))

çok beklemek beni iyice donuklaştırıyor. zaten kolay sevemeyen biriyim. alışmam iyice zor oluyor.

hem yeterince bekledik. di mi pen? ;)

penelope dedi ki...

zihni,

:)

özgün ,
zabah zabah hadi ben çalışıyorum sen ne kalktın yatta zıbar lleennn..

çok acıklı olmasın diye gevredim ..yoksa yazarken salya süümük ağlıyordum.

:)böyle hayat bee..doldur boşalt.

leblebi,

çok bekledik harbiden..gğzel bi aşkı hakedyoruz bence..değil mi..inşaalah en güzelini yaşarsın..

özgün dedi ki...

holivud filmleri yaptı bizi böyle.
30 yaşına gelmiş kadınlar hala aşık olalım doğru adam beni bekliyor umudunda :)
Yok öyle birşey.

Çıkar ilişkileri var insanların, üreme içgüdüleri var,
vericiysen alıcılar var,
düştüysen akbabalar var,
sen iyiysen eğer iyi insanlar var...var da var ama aşk yok oluyosa da bir günde menfaatler doğrultusunda içine edilebilir denemesi bedava :)

Ha gidip de panik ataklı amca gibi pokunu çıkarmadıktan sonra (pene sana diyorum leblebi sen anla)

Biraz tükenmeye biraz fedakarlığa razıysan aşk da olur çocuk da :)

Bir elmanın iki yarısıydık ruh eşimdi diye bişey yok herkes yarım elma hatta bazen elma armutu buluyor iyi de oluyor..

yeterki hıyar bulmayın lem :P

penelope dedi ki...

konfüçyuuss,

ne zaman holivut filmi beee..hülya koçyiğtle türkan şoraya nooldu..ben onlardan dolayı oldum böyle..

hadi ya özgüünn..la kırma umutlarımıı oluummm...

özgün dedi ki...

Umut kırmıyorum valla bak azcık hakeden adam olsun gidip de bencilin önde gidenine değil çalışkan olsun, temiz olsun
adamın ağzına düş herşeyi ol herşeyin olsun... oldu sana aşk işte :)
Hepimizde var arıza bu yüzden
"Beyaz atlı prens yok :) çok seçici olmayın" dı mesajım :))

zihni örer dedi ki...

özgün,

konuyu çok özgün anlatmışsın:)
ama,
her hormon şişede durduğu gibi durmuyorsa, arz ve talepler piyasa kurallarını zorlayabiliyor.
penelope ve leblebi işin mizahi yanında olsalar da, ateş çıkmayan yerden de duman görünmez derler:)

dediğin çok doğru, herkesin kendince bir ateşi, bir de dışa yansıyan dumanı vardır. Hayatın cilveleri. Ama herkes hayatının daha da anlamlanması için biraz heyecan, biraz güvenlik gereksinimi duyması ve ona göre adımlar atması beklenen birşey.
hele biraz da güzel ya da doanımlıysa, onları kim tutabilir:))

"leb" demeden... dedi ki...

"sen de aşık ol en güzelinden" demeden geçemicem :)

bu fikrini de çalıyoruöm bu arada pen. ben de "ona" yazıcam (bu gece)...

penelope dedi ki...

özgün,

canım özgünüm.kendine özgünüm..ilk arkadaşım .:)büyüsü bi güzel ki..büyüsü bozulacak diye seni gerçek yapamıyorum şimdilik.ama sana nalatacak ne çok birikmiş şy var bi bilsen.kulağımdan tutup çeken büyükannem gibisin bazan ,bazan "odamda isgara içmeee " diyen oda arkadaşım..bazan damlarda gezdiğim gecelerde "la bi arkadaşım olsa buraya kuş gibi tüneyip içeceğime bar cafe gezer oturur ağlaşırdık onla "dediğim arkadaşımsın.
haklısın.bi kere de sevsem de çok normöal ve mutlu bişeyler yaşasam .olmaz mı ..beyaz atlı prens hayali bana umut verıyor .zaten öyle birinin mevcudiyetine inanmıyorum ..işte onu hayal etmek beni beğendiğim adamla sevişmek düşüncesinden alıkoyuyor biliyor musun..yoksa karışan görüşen gören gözleyen yok..ne haltlar karıştırabilirim bi bilsen.ama yapmıyorum..aşık olmak ,karşılığını bulmak,onunla olmak..normal olmak istiyorum ..çok mu dersin..çok galiba....
mantığına vur ,sağlam biriyle hayatını denkleştir diyorsun.olmuyor be özgün.
yalnızlık kadınlara göre değil...galiba..
:)



zihni,

sen konuşunca bağdaş kurup tütsü yakasım gelıyor.bir uhreviyyet bi şey..leblebiyi de sevıyosunnn seeeennn..kaçmaz bendeeeenn ahahaha..


leblebi,

yaz anasını sattiiimm.

A-H dedi ki...

tam mektubu okuyup iclenmisken yorumlara gecme gafletinde bulundum, tum melankolik havam yerle yeksan oldu yahu...
bir adsiz disci kalmisti musallat olmayan :)))

penelope dedi ki...

a-h

yazıyı okuduğun gün yorumları hiç okuma..yorumları okduğun gün yazıları:)))))
de mi..

yok bee ..şaka yapıyo biri galiba..diyicem de arabaya fil çizdiğimi söylemedimki ben hiç..nerden bulacak beni..

OYA dedi ki...

gözlerim sulanmış girdim şuraya.noolmuş burda ya.
adsız korku filmi gibi yalnız penelopem:))))
öperim güzel gözlerinden......

özgün dedi ki...

Ben seni korumaya çalışıyorum galiba :)
yoksa ben de aşırı romantik ve de aşk dolu bir balıktım unuttum galiba 30 undan sonra yükselene dönermişsin yükselenim de başak :)
canımsın..

aikon dedi ki...

Pene , ne desem diye şöle bir durdum..(ben sosyolog,psikolog ,kardiyolog, ürolog ama en önemlisi ben bir monoloğum :)) ..) Hatun sen mazoşistsin bence , geçmişini kullanarak canını acıtan bir mazoşist.Haddimi aştıysam affola.AMA bunları bir andaç niyetine yazıyorsan amenna yok bunları düşünüp düşünüp üzülüyorsan dayaklıksın hatun sen."lütfen beni geçmiş ile bağlantılandırmayın, onu anımsamaya bile değmez" diye biri bloğuma not bırakmış sevdiği yazardan acaba kim..(Pene )Çok akıllı br hatunsun sen ,yüzde 1050 de güzelsin , farkındalık düzeyin çok gelişmiş eeee pene , eski adamları neden hatırlarsın afedersin çoğuda senin tırnağın bile olamazken..çek bir çizgi, beynine söyle hepsini sıfırlasın geçmiş kumarda kaybedilmiş paradır peşine düşersen daha çok kaybedersin(benim lafım benim felsefem )Efe nin babasına duyduğun zafiyet dikkatimden kaçmadı bence o da Efenin anlattıklarından ,düşme bu tuzağa.(...böle ulu bilge göründüğüme de bakma çok ağzıma sıçıldı halada sıçılıyor hayat tarafından.. ama doğrular göreceli değil peneciğim )Ne zaman istanbula yolun düşecek senin yaa..içme öle tek başına..

zihni örer dedi ki...

penelope,
tütsü yak da senin falına bakalım o tüsüyle, o zaman uhreviyeti gör sen:))

leblebiyi sevmeyen ölsün tamam mı:)

"leb" demeden... dedi ki...

itiraf ediyorum (diğer) yorumları şimdi okudum :S

pen la o dişçi bu dişçi mi?

yoksa benim aklım pati mi çekiyor yine?

Nesobaby dedi ki...

heyyyyttt noluyooo? kendinize gelin !
tüylerim diken diken olmuştu döktürecektim aşk nameleri ama bütün konsantrasyonumu bozdunuz uleyyn
yaww home office abinin olayı çok bombaymış tam senlik bir olay yaa bunu daha önce neden anlatmadın? adresini ver gidip hadım edicem şerefsizi yaa ! çok kızarım aldatıcı tiplere ! o abla tanıyormuymuş bunu yoksa senin referansın sonrası tanımaya mı gitmiş acaba? Yalnız bu kadarcık ilişkiyi sana yakıştıramadım açıkçası ben senden daha yüksek rakamlar bekliyordum nedense bende çılgın bir ruh canlandırdın kafamda belkide ondan.
yazıda en beğendiğim kısım neydi biliyor musun? en sonundaki cümle işte orda dağıldım resmen :( bu arada annem de seni takip etmeye başlamış, pek içlenmiş senin için, neredeyse yardım paketi gönderecek içinden yakışıklı bir genç çıkacak senin için o kadar üzülmüş yani :)) yaaa bir rahat yazıyorduk şurda kendi sitemizde yazamadıklarımızı onu da çok gördüler :)

Nesobaby dedi ki...

heee bir de aklıma gelmişken
1- Doğumgünümü kutlamadın unuttun :(
2- Karamel fotoromanıma mail attığım halde hiiiiç bakmadın :(
Pardon size küsebilir miyim??
:))))

penelope dedi ki...

neesssssssssssssssss,

unuttum herşeyi saatt gece 11 e kadar ofiste çalışıyorum sabah işyerinde msn yok ..köylüler para alıcakta devletten ,icmaller hazırlanıyo kızım yaaaa..bi hesap kitap sorma..yoksa sen benim olmak istediğim kızsın seni unuturmuyum...doğum günün kutlu olsun kuşuuuuuummmmm..

prensesimmm..çok güzel olsun ömrün ,mutluluk gölgen olsun arada bi önüne düşen ama hep ardındaan gelen..

çok sevgili macera olmadı çünkü şöyle inanırım insan bir defa çok muhteşem aşık olur..ömür o aşkı aramakla geçer onu bulunca mutluluk tamamlanır...
ama ben ne yazık ki dakka bir gol bir ilk aşkımla yaşamışım onu..oğlumun babasını çok sevdim.sonrasında aşık olamadım.peş peşe iki de hayal kırıklığı yaşayınca sonrasında kalbim pek özgür kalmadı anlayacağın..ha üç beş öpüşmüşlüğüm var ama öpüşmüşlükle kalmış..belki çok kişi tarafından "umarım aşık olursun beni anlarsın " cümlesine gark edildiğim için ah mı aldım nedir..mutlu olamayorum aşk meselesinde..

annene de sevgiler..hürmetler efendim.yaramazlık yapmıyoduk ki..sadece konuşuyoduk..kzızınızın ahlakını bozmiycama söz veriyorum ..parmaklar çapraz..
küçük bi kızken kasabadaki babannelerin hiç biri torununu benım yanıma göndermek istemıyorlardı da:) birine zorla sigara içirmiştim ,birini merdivenlerden yuvarlamıştım.birinin eteğini sıyırmıştım.birinin kırmızı kurdelesi vardı onu sökmüştüm.şirin sevgi dolu sevimli kızlara ve oğlanlara hiç tahammülüm yoktu.o yüzden anne gelince buraya uslu kız duruşumu aldım hemen ..neso gene de sen bu durumda basammaklardyken yanıma çok yaklaşma..ehehehehe

seni sevıyorum ness..güzel gülüşün solmasın bir bebek ile taçlansın efe gibi bi oğlun olsun işşalah:)))

Nesobaby dedi ki...

:))) kih kih kih
seni korkutmak için söylemiştim aslında annem pek genç ruhludur ;) geçen gece Asmalı'daydık taksimde kızkıza falan ;)
güzel özel dileklerin için teşekkür ederim biraz silah zoruylan oldu ammaa :)) geç olsun temiz olsun :P
Efe gibi oğlum değil de onun gibi akıllı duygusal düşünceli bir kızım olsa olur mu? Ben kız bebiş istiyorum da :)) Bu arada sabah minnacık maviş gözlü bir kedi buldum veterinere bıraktım. Sana göndereyim mi? Sokakta kalmasın yavrucak :( Kedi yavrusu bakabileceklere duyurulur :)

penelope dedi ki...

nes ..şimdi geldim işten gecenin 11 i...artık güzüm kalmıyor ..bu dosyalar..bu bozuk sistem..yıllarca dosyalrda arşivlenen bilginin bilgisayar ortamına geçirilmesi...bi sürü eksik ve yalnışş...size koşuyorum eve gelir gelmez..
silah zoruyla değil inan ..oyaya sana sürprizlerim olucaktı öyle planlamıştım ama eve gelince oğlumu bile göremıyorum uyumuş oluyor..anasını satiim memleketi ben kurtaracam sanki..:(

kediciği alex olmasa ben alırdım.alex yaşlı ve kaprisli..her an cennete gidebilir.onu üzmemek için eve başka kedi almıyorum.bütün evsiz kediler için biyer mi yapsak .ordan ilan mı verseler alsalar napsak bişey yapsak.
annenin de muhteşem biri olduğuna eminim ayrıca .bana yamıştı bi keresinde..çok nazik bi hanımefendi..
ve gönlünden geçtiği gibi olsun..oğlan çocuğu bildik geliyor ya bana ondan dedim..yoksa senın kızın da sana benzeyecekse olsun lleeyynn..

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.