old love -yada eski dost düşman olmaz mı diyelim

kafam karışık mı desem..yo..değil..tabi net değil hiç de olmadı..yani kafamda pürüzsüz bir ekran olmadı hiç.çok kez geçmişi bastırarak yaşamaktan yalnız kaldığım ilk fırsatta sürekli kendimi sorguladım .daha çok kendime acıdım.anne olduktan sonra ,bi çocuk büyütürken ben ,anladım küçük pene nin yalnızlığını..ona dönüp dönüp sarıldım.sürekli -sanki ona borcum varmış gibi-ona döndüm sarıldım.orda yalnız olduğunu bildiğimden ,yalnız olmadığını bilsin diye ve belki gönlüm razı olmadığından o kadar küçük bir kız çocuğunun bu kadar büyük bir dünya da o kadar yalnız kalmasına.o kadar -bu kadar-şu kadar....ne kadarsa işte..

ona dönüp durmamın sebebi belkı psikoljık olarak yıpranmış bi kısmım var .devrelerden biri iptal galiba..ondan olmalı.orayı tamire çalışıyorum.kendimle ve olanlarla yüzleşiyorum.

gençliğim geliyor aklıma.ilk gençliğim.sövüp sayasım..gezip tozasım sonra inadına.kırıp dökesim..içesim..

date : 24 penelope 2010
time : 00 siyah 45



kızının doğum günü için aradı oğlumun babası..ne tuhaf bi cümle.."kızının ....oğlumun.."

-pene..
-sen misin muhterem..
-evet..nasılsın..efe geçen gelişinde numaranı yazmıştı bana.herhangi bişey olursa annemden ulaşırsın diye.ben kendi telefonunu istemiştim oysa..
-o sadece tatillerde cep telefonu kullanıyor.spora ,kursa filan giderken.nerde olduğunu bilmek için veriyorum.onun dışında kullanmaz.
-ondan değil.sanırım senın herşeyden haberin olsun diye verdi.tanıdığım kadarıyla akıllı bi çocuk.galiba bana çekmiş.
-sanırım.benim pek akıllı olduğum söylenemez.:)
-olurmu öyle şey.tamam benım kadar değilsin..ama idare edersin pene.
-hah hah hah demek istıyorum ki ayağın alışsın bu ilk arama ..güleyim de kendini komik san..
-sen bana hep gülersin pene.kasma bu kadar.
-:)))
-:)))
-ne diyordum..kızımın doğum günü yarın.yarın akşam efeyi alabilirmiyim.kızım "abisini " de istıyor.bize katılır mı?
-bilmem kendisine söylerim.birazdan eve gideceğim.
-sen hala işyerinde misin.efe nerde peki.
-efe yalnız kalabilecek kadar büyük merak etme.
-nasıl olur.o daha bi çocuk ..onu nasıl yalnız bırakırsın?bu hiç sorumlu bir davranış değil.
-biraz önce beni çok güldürdüğünü sen itiraf etmiştin değilmi...işte buna katılarak gülmek istıyorum müsadenle..sorumluluk kelimesinnden bi cümle mi yaptın sen? ban mı öyle geldi..
-tamam ..tartışıcaz sanırım.evet başlıyoruz..sürekli geçmişi başıma mı kalkıcaksın.
-başına kalkmak mı? beni olmadığım bir insanmış gibi anlatman hoşuma gitmedi.senınle hiç konuşmadık biz.13 yıl boyunca...seni ben buldum.efe istiyor diye.ve bi kere bile bakmadın etmedin yapmadın demedim..şimdi bana bunu nasıl söylersin.
-pene ,tamam .
-eve geçince arar efe seni...
-iyi.
-iyi

..

bu kadarına da artık bişey diyemıyorum ben..ne yaprsam yapayım takdir edilmeyecek demek .demek şimdi sorumlu bir dvranış değil,sorumsuzun teki mi olucm gözünde..inanamıyorum ben..yoksa sorumsuz muyum sahi...değilim..
çünkü oğlum evde .mesai zamanlarımda üstkat komşum örnek anne DOLLY var /adını ben verdim yaşını allah versin.adını şimdi verdim hem de.ben yokken benim kopyam gibi hatta benden beter ..furkanın annesi..hani şu "r" leri söyleyemeyen Furkan..
kopya koyun dolly varya ..rahmetli..onun adını verdim ona şimdi..kopya anaç koyun gibi zaten maaşallah.kopyalık da benim kopyalığımdan ../

.....

eve geldiğimde efe bey salata yapıyordu.yeni öğrenmiş.dolly öğretmiş ona.çok sevdiği bi salataymış bu ben de bakıcakmışım tadına..kırmızı lahanayı rendeleyip,yoğurt ve mayonezle karıştırmış.tuz ve pul biber eklemiş.gece gece..ama lezzetliydi.alnından öptüm..kucağıma aldım .aman dedi anne bunu yaptığını kimseye anlatma rezil olurum..
alex hasta biraz..ona sıkıldım.oturup sevdim biraz.müsade ederseniz gitmek istıyorum diyor ..nasıl dayanacağım gidişine..efe ona kral yatağı yapmış.o da farkında yakında ayrılacak aramızdan .çok yaşlandı.Rahmetli sahiplerine kavuşacak..

.....

efe babasıyla gitti..akşamüstü aldı onu.gece bırakırım dedi.aslında bende kalsın dedi ama izin vermedim .efe de kalmak istemedi zaten.annem yalnız kalamaz dedi.oysa o tatile gidince gayet de yalnız kalıyorum ama..sanırım orda kalmak istemediğinden öyle dedi..

gece yarısı ..balkondan bakıyorum geliyorlar mı diye.bir yanım babasıyla oluşuna sevınıyor ama bir yanım alabildiğine korkak.kıskanç biraz.işte geldiler.arabadan indiler..inanılmaz bir şekilde benzıyorlar.yanyana durduklarında sanki o ,mitoz bölünmeye uğramış bölünmüş ikiye gibi..hele delikanlı oldukça oğlum babasına aşık olduğum zamanların aynısı oluyor.beraber indiler..sonra tokalaştılar.sonra babsı kollarını açtı.sanırım sarılmak istedi.Efe tekrar elini uzattı.tokalaştılar.efe binanın girişine doğru yöneldi.sırtında gitarı..ben içeri yöneldim .efeyi kapıda karşıladım.güzel geçmiş partileri.yemiş içmiş onu anlatıyor gene beni sinir edecek .:)
-anne bu sefer pastaaa..çok güzel pastaaaa.
-oğlum beni katil etme..sıpa bana bunları deyip yumurtaların ,unun kanına sokma beni..mutfakta katliam oluyor biliyorsun.
-dert mi anne hakan abiden alırsın ben yaptım diye yüzüne gözüne un sürersin aahahaha.
-sıpaaaaaaaaa..
-anneeee ..ne yaa yapmadığın bişey mi..hani kurabiyelerde..
-efeeeeeeeeeeeee..defooool yatağına aaaaaaaa.

...sıpaya gülüyorum..nasıl diline düşünce kullanıyor adamı..unutturmaz artık..
onu odasına gönderdikten sonra sigaramı alıp balkona çıktım.baktım ki aşağıda arabasın yaslanmış sigara içiyor.balkondan baktım.neden gitmedi.sigara mı içiyor.
sigara içmezdi.başlamış mı.gri ceket yakışmış .klasik giyinmeyi sevmezdi.jean pantolon giyerdi hep.kolları parmak uçlarına kadar kazaklar..içeri girdim..salonun ışıklarını kapadım..sırtıma bişeyler aldım.elim koltuktaki gitara gitti.onu aldım .aşağı indim.otoparka...arabanın yanına yaklaştım.cebvimdeki sigaradan uzattım.aldı.yaktım sigarasını.hiç bozmadı kendini.

-çabulk büyüyorlar değilmi..kızının doğum günü kutlu olsun bu arada muhterem.
-teşekkür ederim.6 yaşına girdi.teyzesi:)
-teyzesi...bu da güzel..
-sahi nesi oluyorsun sen onun.
-abisinin annesi.
-:))))))
-:))))))
-teyzesi iyiydi galiba.
-bencede.
-demek sigaraya başladın.
-yoo bırakıyorum.öyle zulada vardı bi tane onu içtim.zor anlar için saklanmış.
-zor bi anmıydı.
-yoo aslında zor bi an değildi.
-derdin ne?
-derdim yok çok şükür.
-sigara..
-sigaraaa..çünkü ..baksana biz bugün kavga ettik ya.
-ne zaman
-hani sabah arayınca ben
-kavga mı ettik.
-hatırlasana canım başlama yine beni suçlamaya filan dedim sana.sorumsuzlukla ilgili.
-evet ..hiç suçlamamıştım oysa..
-evet ..yani o sana değildi .sanırım ben kendimi yıllarca bunun için rahatsız hissettim .yani dedimki kendime beni suçluyordur şimdi..bana kızıyordur..
-boşver.çok küçüktük.evlenmekle sen sorumluluğu yerine getirdin.eskileri düşünme..al bak sana getirdim özlemişsindir.çalabildiğimi kimseye söyleme demişsin efe ye.evdekiler bilmıyor galiba.
-yok bilmıyorlar.neden söylemedin deme bilmiyorum .söylemedim.sonra da konusu geçmedi herhalde.bir mekatronik mühendisi ve gitar...yani..
gel bakalım eski dostum...efenin çalması çok hoşuma gidiyor.çok yetenekli..bu çocuk bana çekmiş.senden hiç bişey yok:)
-ha! ha! ha! ..
-evet sesin güzel evet ama çok da değil..şimdi bozulmuştur da..sigaraya baksana ..

gitarı aldı ,dakikalrca baktı.sonra çaldı biraz.
dinlemektesiniz çaldığı şarkıyı.paslanmış biraz.ama hala iyi.aldım gitarımızı.son bi sigarayı içtik ..
-mutlumusun..seviyormusun onu.
-evet..mutluyum.
-çok güzel bişey bu.umarım sonsuza kadar mutlu yaşarsınız.gökten düşen üç elmayı paylaşmakta cimrilik et.hepsi sende kalsın muhterem..eyvallah ben kaçar..
-pene...bi kez öpeyimmi seni...çok özledim.

japon animeler gibi kalakaldım orda öyleeee..diyemem ki "ben de çok özledim."
saatlerce öpüşürdük dakiklarca nefes almadan..uykulardan uyanır gene öpüşürdük.uyanır uyanmaz öpüşürdük.yani bi defasında dudaklarının tahriş olduğunu hatırlıyorum o kadar çok öpüştük ki..gençlik:) aşk...libido:)ne desem ..ruhum bedenımden sıt-yrıldı ,zaman durdu ..gidip dudaklarına yapıştı sevgilisinin.yine deliler gibi öptüü..kokladı sarıldı..ve tekrar bedenime girdi.ama fiziksel olarak olduğum yerden kıpırdamadım.sonra donan zaman çözüldü.ve dönüp:

-eve git muhteremm..kızının doğum günü bugün..iyi geceler..

dedim ve yürüdüm..
şarkı kulaklarımdydı yürürken "old love"
bir penelope zamanı daha...anasını satimm..
....



içeri girdim..alex....Alexx...alex.....................................

alex beni yalnız bırakma......gözyaşlarımı tutamadım ..hala tutamıyorum klavyemi ıslatıyor.sesiz sedasız.tek başına..neden dışarı gittim.neden yanında durmadım..kral yatağında karllar gibi yalnız..alexx..sensiz büyümedim ben..büyümeye başladığımdan beri benimlesin.napıcam şimdi ben..Alex.seni mikrop ukala tembel kedi.kalk.paçoz...kalk..ben efeye ne diycem sabah.Alex sana anlatıyordum herşeyi..kime anlatıcam.Alex ..kalk..bi daha doğ..nerde senin sekiz canın..başım çatlayacak..gözlerim ağrıyor..Alex.hortlak nezo nun kucağında yerini alıcan mı.hatice ablam beklıyordur.dayanamıyorum...........................
güle güle alex...ne şanslısın.
herkes orda...tüm sevdiklerim......



date : 25 penelope 2010
time : after time
yer : arka taraftaki otopark




Get Your Own Player!


17 yorum:

Aslısın dedi ki...

Oturdu kalbime, o anı red edebilme gücün, red ettikten sonra gücünü kaybedişin, of çok kötü oldum penelope. mutlu ol sen de, elmanı paylaş ve paylaştıkça da artsın mutluluğun.

"leb" demeden... dedi ki...

bi şeyi deli gibi isterken,
yerinden kıpırdamamak (kıpırdayamamak değil bak, "kıpırdamamak" seçim yapmak.) çok fenadır, çok...

hörrrf :-/

özgün dedi ki...

iyi ki de öpmemişsin doğrusu budur.
alexin gitme vakti gelmiş, sessizce gitmiş seni üzmemek için...
Yeni kapılar açılacak,
yeni insanlar olacak eski seni terkediyor yavaş yavaş...
hep mutlu kal.

aikon dedi ki...

Fazla laf kalabalığı yapmayacağım..,umarım herşey istediğin gibi olur pene.. ,,değişime içiyorum şerefine..

penelope dedi ki...

aikooooo
ordamısın

şerefe..benimki kırmızıı..

penelope dedi ki...

aslıı,

çok zarifsin...
ki üzgünm..alexsiz bi sabahtı..griydi bu yüzden.
geçmiş kapanıyor galiba.gidiş zor bi gidişti.verilen karar zor bi karardı.bunun bi mükafatı olmalı ..karşıma çıkar mı dersin....::::::::::::(

leblebi,

romantik kraliçe..kıprdamak ve kıprdayamamak olayını ben anlatamadım ama sen öyle anlamışsın ki.....sen bensin..daha doğrusu şu dört beş kadın..hepiniz bensiniz..hepiniz de bi parçamı görüyorum..

sen de romantik yanımı..aşk kadını hallerin bi de şu lafı gediğine oturtmanı kendi haylaz çocuk yanıma,romantik yanıma denk gördüm .hatta eşit..hatta aynıı..
bu ayrı bi yazı konusu..yazıcam bunu...

özgünn,

sarılıp ağlayasım var sna..farzet sarıldım ağladım...olur mu..anla ..anlatmadan anla..nolur..

aiko,
4en özel içeceğim dir yakut..ve en mahrem zamanımdır gece yarısını beş geçe.seve seve ortağım ol derim ki mahremim de paylaşırım ki gözyaşımı da gösteririm ki anlarsın bilirim ..

sizi sevıyorum ben beee......

OYA dedi ki...

kaldım öylece.oysa ki ev taşıyorum.her yer her yerde.mola vermiştim.şimdi kaldım öylece.güle güle alex.üzülme pene.öp efeyi de....

Nesobaby dedi ki...

:'( daha şimdi sürdüm kalemi gözüme bee keşke okuduktan sonra süreydim öfff !
dün akşam Özgün mesaj çekti gidişini haber verdi dedim ne .oktan bir gün sürekli gıcık şeyler oluyor bir bu haber eksikti. Çok üzüldüm kızım yaa..daha şimdi okuyabildim yazını. Penem telefonun olsa arayacaktım öyle moralim bozulduki acını paylaşayım istedim.Kendimi düşündüm de hayatım kabusa dönerdi kesin.. insanları tanıdıkça kedilere düşkünlüğüm arttı ben yazının başını geçtim Alex'e yanıyorum şimdi :( bir yavru sahiplenmen iyi olur sanki acını hafifletir hem de bir yavruya ev açmış olmak duygusu da Alex'in ruhuna iyi gelir. Yaşadığım kazıklardan hayal kırıklıklarından sürekli laf sokulup el kızı muamelesi gördükten sonra o ruh haliyle dün gece eve geldik, apartmana girmeden benim bahçenin kedileri karşıladılar kapıda her zamanki gibi hoplaya zıplaya. Çıtır var bir tane yaşı küçük diğerlerinden , bizim alt komşumuz veteriner onlar koymuşlar ismini, ben kuzuuuu kuzuuuu diye çağırıyordum halbuki , çok korkak ama bana çok düşkün gıdısını sevdim mırlamaya başladı , gözleri yemyeşil tipik bir tekir işte ama çok tatlı, sizi düşündüm Alex sen Efe hiç görmediğim halde kafamda varsınız işte, ne haldeler acaba dedim :( Çıtır'ı sokakta bırakmak istemedim, dedim ben de kalsam yanında üşümese ama mecbur yine kapıyı kapadım üstüne eve çıktım, keşke dedim kıymet bilmeyenler yerine sizinle doldursam evi hep beraber mutlu mesut yaşasak, en yakın arkadaşım Karamel ve sizinle..
Boşver iyiki öpmemişsin, giderken düşünseydi sorumsuz, para göndermekle baba olunmuyor koca olunmuyor, şimdi şimdi anladı kaybettiklerinin değerini. Mutluyum dese de aklı hep sende tıpkı senin gibi ..Ama gitmiş artık dönmesin geri diğerlerine de çok günah..çok kızdım bak şimdi ayıp beee..
Sana sabır diliyorum arkadaşım bu zor günlerinde..

Nesobaby dedi ki...

ulen bir sürü yazdım hata verdi :( geldi mi acaba yazdıklarım? pofff

"leb" demeden... dedi ki...

o 4-5 kadından kaçının sevgilisi var lan. bi de onu de :)))

aikon dedi ki...

PENE başını derde sokan küçük kız çocukları gibisin..,insanın koruyası geliyor aynı zamanda kızası.Geçer ,geçecek,geçmedimi,herşey geçer..kafanı şu old dan bir kurtar bakayım .New ler var etrafta.TEDBİL-İ ERKEKTE ferahlık vardır..:)) ben şarap sevmem..ama hatrına içerim

"leb" demeden... dedi ki...

ya ben Alex'i atlamışım bi de...

kedi arkadaşlarıla tarlalarda fare avlıyordur şimdi... öyle düşünmek güzel yani...

penelope dedi ki...

oyacım,

teşekkür ederim..
dilerim yeni evin uğur getirir.yeni şanslar ve bereket veriri hayatına..allahım işşalah amin...


ness,

hala ağlıyoruz..efe yerinden kalkmadı ağladı iki gündür.bu onun hayttaki ilk kaybı..büyüyecek.acılar büyütüyor bizi.
alex bizim için aileydi.efe ben ve alex dik.üç silahşörler.bazan efeyle uyurdu.insan gibi sarılırdı.efe bebekliğinden beri biliyor Alexi.çok yaşlanmıştı.belkı en çok yaşayan kedidir:)paçoz..
çok özlüyorum.nasıl yeri boş..krall yatağına güller dökmüş oğlum.mama kabı,box ı,topu,fırçaları,kutsal emanetler gibi ..kutuya koyup kaldırmaya elimiz gitmıyor.sabah mutfakta ton balığı hazırlıyordu efe kendine seslendi gülerek:
"aleexxxx,kooooşşş ton balıığğıııı"
sonra bana baktı.ben ona baktım.birden olduğu yere bıraktı kutuyu.masaya oturup ağlmaya başladı.ne desem bilemedim .sadece gözyaşlarından öptüm.yeni bi dost için şimdi erken biraz.ama olucak..en kısa zamanda..teşekkür ederim desteğin için...:(umarım karamel de alex kadar sağlıklı ve uzun yaşar..


leblebi:)

:)) ??? :P deliii


aikoo san,

bela zembereği derdi büyükannem bana..bela zembereği..nerde bela orda pene..usluyum ..değil miyim ..gene naaaptım..öpmedim..öpmedimm valla billaa.tedbili erkek....girişimlerim sonuçsuz kalıyor..yediğim kazıklardan sonra..cesaretim yok..
şarap olmasın madem...ne içersen o benden be aiko..sen ne dersen o pekii..

penelope dedi ki...

leblebi,

rahmetli gençliğinde pek b,i çapkındı.düdüklemediği dişi kedi kalmamıştır..hatta bi kere bi tavşanı düdüklüyordu da genetik faciyayı ,ortaya çıkacak alıen ı kaldıramayacağımız için terlik vasıtasıyla bu deneye son vermiştik.ve hatta öylee azmışki komşunun erkek kedisine sarkmış..o kadar marjınaldi yani..kendimden de korktum bi ara ama sanırım tipi değildim sevmıyordu beni..:)
fare mare kovalamaz o yatar ,fare kovallattırrı harem kurmuştur.besliyodur onu karıları..:(umarım öyledir....aleexxxx....:(

şafak dedi ki...

: )
öpmüşsün öpmemişsin orası detay
/yuhh, bi gün öpüşmeye de detay diyceğim hiç aklıma gelmezdi : ) yaşlaniyorum sanirsam : ) /
ama hani detay burada
çünkü öpsen dünya yıkılmaz dudakların eskimez
için istemiş mi bakmak bi saniye
öpüşmek size kalmış süre olarak : )
ha istememiş mi
hadi naşşşşş diyebilecek kapasitedesin ona da şüphem yok : )
ben alex e üzüldüm
belki o da istemezdi hiç gitmeyi o uzun uykuya
sonra senin alex e ihtiyacına
sonra alex in senin okşayışlarını özlücek olmasına
ne bileyim işte
bir kıymetli dosta
bi can yoldaşına
veda etmekliğine üzüldüm
yoksa öpüşmek : ) aman bi derdin o olsun neymiş öpüşmek
bak şimdi olduğun yer nereyse iş ev yada herhangi bi yer
çık pencereye
öpüşesim var yok mu beniii öpennnn
diye bağır : )
on dakikaya kapıda kuyruk olsun
hatta sen bi ön eleme bi test yaparak adayların arasindan seçme yap : )yani çözüm kolay, olanak dolu : )
ama alex
işte o
dediğin gibi senin kalkıp
yeniden doğamıycak ya
o kötü : /
ki ölmek çoğuna bana da şık rahat ve kafa dinginliği sunan bi seçenek gibi görünür : )
ama senin o şansın da yok
sen kalmak zorundasın,
oğlanı evlendircen ohooo daha işin çok : )

penelope dedi ki...

şafakk...göl kenarındaki hamağım benim:))
seviyorum seni..teşekkür ederim..öpüşesim var diye de bağırmam bi kere...
pşş baksana bi dakka kimseye sölemede ..denesem mi bi..:)

lady dedi ki...

sana derken sen beni ağlattın..

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.