enayiii den son dakikaaa..filaş filaş filaş..öööyykk

bu kadar gerizekalı olmamı sağlayan ,öncelikle genetik kodlarımda en eski gerizekalıyı ,daha sonra çevre şartlarını ve kendimi esefle kınamakla kalmıyor tükürüyorum da suratlarına ve suratıma..iğrenç bi cümle olduğunun farkındayım ..ama şartlar nedenıyle kusura bakma zihni sen bile affedersin bu cümleleri...

lan bu günü beraber geçirelim diye dizlerinin üzerinde peşimden sürünen arkadaşımı kıramayıp çıktım sokağa.biresteraunta gidelim de bişey yiyelim dedi.gerzek gibi gittim sigara içilen bölüm terasmış oraya çıkalım dedi..ee çıktık.anasını satiim laptopu verdi kuacağıma aaaaa dedi buranın sahibi kenan bey bize doğru geliyor..geldi selam kelam..sonra bi dakka dedi geliyorum ..gidiş o gidiş terasın bi kapalı bölmesi vcar lan ne mok yiyolar bilmıyorum ama dakikalrdır ordalar ve içeri az önce garson iki bira götürdü iyimi....nere geld,m ben la böyleee..şu aptal masada şu aptal yazıyı yazarken bile kendimden tiksindim haaa.böyle ren geyiği kıvamında birazdan çıkıcam burdan anasını satiiimm..


içerde düdüklüyolar mı napıyolar birbirlerini ama sanırım beklemeyeceğim ben ..laptopu da burdas ööööööööööyylece bırakıp gidiyorum..laptopuna da ,jetnetine de ,restaurantına daa........hay..allah kahır bela and hay lanet olsun...


la madem yiyicen bu haltı beni neden getiriyon oluuuummm..bu kız benim için tarih oldu şu saatte..ve hayatımdan biri daha kaydı.....güle gülee..

22 yorum:

"leb" demeden... dedi ki...

ben olsam böyle bi şey yapmazdım sana.

seni de alırdım içeri giderken :)P

zihni örer dedi ki...

Baştan okurken bu yazıyı,
arkadaşını bir "erkek" olarak düşündüm.

"bu penelope erkekten hiç anlmazmış, bir tek o salonda mı pot kırar bir arkdaş ancak, daha önceleri de kendini ele vermiş olmalı"

diye düşündüm.
Bu yüzden "erkekten hiç anlamayan bir kadın" imajı güçlenmek üzereyken,
Son paragrafında kız olduğunu anlayınca rahatladım ve yargımı iptal ettim.
Ha, o kız için benzer şeyler düşünülebilir ama, zıt cins kadar sorgulanması gerekmeyebilir. Çünkü, zıt cinslerin birbirlerine nezaket düzeyleri daha özel olmalı diye düşünenlerdenim.
Ama gösterdiğin tavır ve tepkinin dozunu sevdim.
Buna bizim orda "ucuzluğa pirim vermeyen insan" derler.
Arkadaşının niyeti ve içerdeki bira seremonisi düşündürücü!

penelope dedi ki...

devamını duysan daha boktan...:P

la üstüne para verse gitmem bee oraya deliye bakk...öyle elizabet durumlarımız sözkonusu tamam ama öööyle de önümüze gelene bişi yapcak değiliz herhall..
biri var uzakta ..belkı na gitme gitmeme konusunda gel gitler oluyo..geçen havaalanından döndüm beea..tırsığım ben biras..

onun dışında laa leblebbiiiii..sevdiğimiz bi çerezsin ama haaaaaa:) deliye bak be..fantazili leblebii senii..

penelope dedi ki...

zihni,


erkekten pek anlama evet..
bi bi aylık kocam vardı ondan anlamıştım.bi sonra kaaaç sene sonra bi secvgilim oldu ..baktık olmayacak yolları ayırdık 5 sene sonra yeniden bulduk birbirimizi aha dedik la kaybedilen zamana yazık hadi evlenelim..ailesi istemedi bu da aranızda kaldım muhabbetine girince biz de yol verdik ki kendisine arada kalmasın...
öyle yanii..pek anlamıyorum..ama yakılşıklı admı ,kaliteli ,zeki,esprili ve akıllı adamı sevıyorum bak şimdi..şöyle ince çerçeveli gözlükleri olan parlak bakışlı adamları seviyorum :P akıllı oluyolar genelde gevrek olmuyolar:)efendi tipleri sevıyorum ben ..ben de onlara göre olmadığım için olmuyo anlayacağın be zihnii..efkar bastı ..ramazan da bitti.içeyim be bi kırmızı şarapp beeaa:)

şerefinizee..

zihni örer dedi ki...

penelope,
efkar tatlı bir duygudur evet ama, biraz üzüldüm şimdi! bu gri efkara benziyor biraz. Kışkırttığım için üzüldüm!
sana bir şiir dinletisi armağan edeyim mezesi olsun bu efkarın üstüne. Yotobe açabilirsen?

zihni örer dedi ki...

Yotobe yoksa, vide olarak,
müzikal şiir
buradan

A-H dedi ki...

sendeki de ne sans :)

"leb" demeden... dedi ki...

aa aşk olsun.

arkadaşım tek başınayken benim boğazımdan geçmez, ondan dedimdi...

:)))

bu arada benim bildiğim erkek gelir. gitme kimseye. doğru anladıysam tabi :)P

özgün dedi ki...

ulen bu alem ne satıcı ne g.t olmuş!
Kızım senin de hep yanlış yerde yanlış insanlarla mı karşılaşman lazım :küfür vs ikonu:

penelope dedi ki...

A-H

yok beee o kadar değil..şanslıyım çok konuda aslında ..sadece sinir olduğum şeyleri yazdığım için böyle duruyo..yoksa ünversite sınavına desaneye gitmeden zınk diye girip zınk diye istediği bölümü kazanmış istediği üniv de okumuş okulun son senesi istediği yerde istediği pozisyonda iş bulmuş kaç kişi var uleyn..
bakma şanslıyımdır da işte..bazı konularda:)



leblebii,

kızım küçük yerde yaşıyon .gel desen kırk kulp takacaklar temizle temızleyebiliyosan..bi de oğlanın arkadaşları filandı falandı ..en iyisi ben şehir dışı yapiim dedim ama ..cesaretsizim ben..ve haklsın ..doğru..ben de öyle kadın yapar erkek der olmuyor pek ama yaranılmıyo haklısın..

hep bana yardım et sen..öğrenecek çok şey var..kadın yap beni apllaa..


özgün,

la kızı görsen efendi aman hanımefendi ..nasıl akıllı kızdı beee.serseri değilki sokağa onla çıkınca korkum olsun..ama insanları tanıyamıyosun hacı..sonrasını da yazacam akşama küplere bineceksin eminim....:Z

penelope dedi ki...

nesss,,

la iletini hangi yazının altına attın bulamıyorum yaaww..

ama özledim seni gerçekten bak..nerde diye bakıyorum durmadan:)

"leb" demeden... dedi ki...

olsun, erkek adam ayağına çağırmaz. küçük yer vs diyosanız ortak tarafsız bölge (tatil) uygun olur ki bu durumda da bilet vs erkek ayarlamalıdır.

aaa o ne ayol. ayana git, geri dön bikbik zikzik.

erkek milleti hem, ne kadar eziyet edersen o kadar aşık olur ;)

aikon dedi ki...

Hatun kişinin libidosu yüksek bir dönemde olabilir ,,belkide asıl amaç seninle buluşmak değil sadece herhangi biri ile oraya gitmekti..Tek başına gidemiyordu seni kullandı..bak septik düşünceye ahanda böleyiz biz...

penelope dedi ki...

leblebi,


ben de izeklaı bi gurur yüzünden asla on apara ödetmemiştim öbür vardıya hani..ben uçakla gittim ben döndüm..asla istemedim ..bi keresine ne zaman geleceksin biletini alayım dedi.ben ne zaman geleceğimiz tam söyleyeymıyorum ama ,sanırım cuma günü gelirim dedim.evet evet dedim sonra cuma...ama kesinlikle biletimi almanı kabul etmıyorum...
şimdi düşünüyorum ben olsam öyle demem cuma günü kesin geleceğine kanaat ettiysem alırım bileetini ,biletini aldım derim..hem bi bakıma onu gelmeye mecbur ederim..ama demekki karşıma öylesi çıkmamışş:(son yorumum aikonla sana ortak yapıcam:)


aikooo,

ne salağım de mi......

"leb" demeden... dedi ki...

salaklık değil canım.

biz, adama ödetmiyoruz çünkü birine gebe kalmak istemiyoruz (fesatlar 1 adım geri. gebe kalmak deyimi için bakınız TDK)

oysa böyle yaparak erkekleşiyoruz! adamlara kur yapma şansı vermiyoruz. "bana ihtiyacı yok" duygusunu yaşatıyoruz vs. halbuki kadın ve erkek rollerine dönmek lazım.

bi şey anlatıcam. yorumlarını işgal etmezsem... yoksa okuduktan sonra sil gitsin :)

ben 216 tarafında oturuyorum. merkezi bi yer. Taksim'den tek vasıta, 24 saat ve sarı münibüsler. eski sevgilimle çıkıcaz. o da 212 de oturuyor. neyse Taksim'de buluştuk. yedik içtik eğlendik vs.

akşam "beni minibüslere bırak" dedim. "yok ben bırakıcam" diyo. yahu gerek yok. burdan karşıya geçiceksin, beni bırakıcaksın, bi daha eve geçiceksin vs diretiyorum ben de gerek yok diye.

"salak kadın. senle 1 saat daha vakit geçirmek istiyorum belki!" demişti.

işin bu yönü de var yani. hoşlarına gidiyor bizim işin bir şeyler yapmak. izin ver, yapsınlar :)

zahmet etmek istemiyorsa da sal gitsin. elbet ben de eve dönebilirim, elbet ben de dışarda yediğim yemeğin parasını verebilirim, elbet ben de eğlenmeye çıkabilirim vs

ama erkeklerin genlerinde "savaşmak" var. o yüzden ne kadar uğraşırlarsa o kadar kıymet verirler :)

(amma yazdın leblebi. höst)

zihni örer dedi ki...

leblebiye bakın,
neymiş, "erkek milleti, ne kadar eziyet edersen o kadar aşık olurmuş"

ister misin böyle birini leblebi?

şunu söyleyebilirim öyleleri için, bir numara aptal olurlar.
Aptal aşık... Başına bela mı arıyorsun kız! Aşık edeceğim diye neden aptalları işaret ediyorsun:) Yük olurlar sana.

penelope tanımlamış bak yukarıda:
yakılşıklı admı ,kaliteli ,zeki,esprili ve akıllı adamı sevıyorum bak şimdi..(sanki beni tarif ediyor, tek değilim tabi bu dünyada, rakibim bulunabilir:)) şöyle ince çerçeveli gözlükleri olan parlak bakışlı adamları seviyorum :P
demiş. "ince çerçeveli gözlükleri olan" burda yanılmış bence. Neden gözleri kapalı olsun ki, hatta üzerinde hiç elbise bile olmasa daha net anlaşılır bilumum kusurları değil mi:))ama insanın haline bırakmaz "ahlak yasası"

penelope dedi ki...

leblebi uzun yaz tabii
bana mı diyosun uzun yazıyorum diye:))) benşm yorummları görüyosunuz çeneme kadar kuvvetliler:))

haklısın evet..ama nasıl desem ben ,

yni bi süre sonra hatırlayıp beni:"az para harcamadım ..uçak biletini alırdım ..şunu şaapardım :P gibi sıradanlaştırmaktansa beni,hani "bana hiç yük olmadı ..benden hiç bişey idtemedi..almadıı.." demesi ardımdan ..sanki daha onurlu geliyor..yazı başlığındaki gibi enayi de denebilşir..ki denıyor ..ama öyle bunu değiştiremıyorum .istanbula ilk gidişimdi onun için.akbil diye bi zıkkım varmış .buralarda yok öyle bişi.öyle kalıyordum ona buna soruyordum burdan nası geçicem ben yardımcı olabilirmisinizzzz?:)))
ama desem ki mesela gel beni al, eminim daha makul olurdu..bu güne kadar herşeyimi kendim karşıladım ondan galiba böyle oldu..nne ve babam gittiklerinde başka aleme bana bi ev bırakmışlar..yıllarca onun parasını kullandım .bana kimse bişey alıp ,al bu senın dememiştir.ya da şununu ben karşılayım ,dememiştir.galiba ondan ..komşum yemek getirse "acaba neden getirdi..acaba karşılığında ne yapsam " diye düşünüyorum..pek sağlam sayılmam galiba ben yaaw..

erkekler konusunda da şöyle şanslı değilim galiba..hani "bana ne zaman geliyosun "dediğinde "cuma " dedimse ben "perşembe akşamı için biletini aldım canım..bi kaç saat bile vakit kaybetmeyelim."diyerek beni hem ona gitmeye mecbur edebilecek ,hem de bu şekilde benim için ekonomık anlamda bişey yapabilecek potansiyel zeka ve hödhödö ye sahip bi babayiğit çıkmadı karşıma herhal..

cezmi ersiöz ün dediği üzere: "ancak bir benzerim öldürebilir beni "...o da çıkmadı :)bilmem anlatabildimmii..






zihnii:
işiniz gücünüz varyaaa bu haa.neymiş çıplak mıplak..nen kusursuz mu arıyoruz biz beeaaa..kusurlu olsun defolu olsun o değil problem.hangimiz mükemmeliz..
kuran da okumuştum bi sure de diyodu ki: "allah sizden günahsızlık beklemez.o sadece samimi kalpla edilmiş tövbe ister.." şimdi zekeriya beyaz gibi atıp tutmiim da arapçası da şöyleydi falanca ayetin filan numarsıydı diyee..bilmıyorum..ama okuyunca çok etkilenmiştim..
onun gibi kimseden kusursuzluk beklemıyoruz ki bi kadınlar da..ama leblebinin çok haklı olduğu şeyler var..ne kadar ezersen o kadar aşık oluyorlar..ve şunu da eklemek isterim: kadınlar asla yerden bişey almayı sevmezler..hep yukardan koparmayı severler be birader..yani sürünen ezik adam..sevmıyoruk biz.zor..gururlu..ve sevıyorum demeyi bilen..konu nası dağıldı..toparlayamayruumm:P

penelope dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zihni örer dedi ki...

penelopeee,
eleştiriye sondan başlamışsın, neden?
çıplaklık bir tamlamaydı, özne değil. Yakaldım seni şimdi:) "çıplaklık" sözü üzerine mercek koyup büyüttün.
feminist dayanışmanızı anlıyorum ama, ben de az feminist sayılmam haberin olsun. Bu konulara çok kafa yordum. Küçük bir ip ucu:
(linkleri keşfetmek sıkıcı geliyor, anlıyorum ama, destekleyici konu ve tam yeri, bu yüzden, yoksa reklama ihtiyaç yok)

Hemen leblebiye hak veriyorsun, aşkolsun sana e mi? siyah cümlelerdeki dediklerin aşağı yukarı mükemmel sayılır. Çok da bulunmayacak özellik hiç değil. Zor ama imkansız değil.

Tamam, leblebi çok şeker bir insan, kabul ediyorum ama, her söylediği de şeker olamaz ki:)
Sözün özü, aptal aşık ucuz olur. Siz koyu cümlelerdekine ısrar edin.

Öyle bir sure yok, biraz benzetme olabilir seninki. Günahların affedilme garantisi olsa herkes günah işlemekten çekinmez. Hele leblebi hiç...:))

Özlü söz:sevgili aranmaz, şıp diye bulunur.

penelope dedi ki...

nisa 31 in tefsirinde bak mealinde demiyorum tefsirinde geçen bi cümleymiş bu ..evet "allah sizden günahsızlık beklemez.."

neyse ....

şimdi dinlediğim şarkısına bürünmüşüm...geceden beri takıldı kulağıma....odaklanıp çemkiremıyorum..du bi kendime geliimm zihni:)

"leb" demeden... dedi ki...

onu diyecek adam o kadar sığ ise benim için sakıncası yok. bi erkek olarak utanmıyorsa sonra o tip laflar etmeye, ben hiç utanmam :)

öğrenci değiliz, ilk gençliğimizi yaşamıyoruz.

çıkalım diyen bi adama (tabi ki nereye gideceğimizi ona bırakırım) hesap ödemek yakışır.

erkeğe düşer...

ha paylaşalım derim, ben ödiyim derim ama ödetirse de bi daha çıkmam. :)

şafak dedi ki...

: ))
yaziyı okudum çok içten bi küfür cümlesi öncesi sicaklığı hissetim : ))
bu arada yaziya yorumlarida yariya kadar okudum hızla
ve şu cümleyle başlasam iyi olur hacim diyerek
"erkekten anlamam ayrica ne anliycam lan bana ne : )
ama lanet olsun ki kadindan da anlamam : )
ha misal güzelden anlarim "aa güzelmiş" falan derim : )
ama ne işe yariycak ki o demiş olduğum durumlşarda da bi numarasinı görmüş değilim : )
konuya gelirsek
ki konuda gelinecek bi nokta yok sanki seninin adina : )
yani evet içeride iki arkadaş bi "gelmek"
olayi yaşiycaklarmış gibi ama : )
kanimca seni o şekilde
fonda marti yapan arkadaşa beddua maiyetinde
restorant sahibi elemana anlık konsantre olunarak "erken gelesin işallah"
denir ki : )
bedduanin tutması demek
seni eken arkadaşin bir şekilde restorantan aç dönmesi manasina geleceğinden : )
yaptiği eylemin ne gereksiz olduğu ortaya çikar : )
ve "bak restoranta gittik yine de doymuş değilsin boş yere beni de yordun" denilip
gereken ayar verilmiş olabilir : )
neyse olmuş artık ama yani bende kendi adima kınıyorum
çok kınıyorum : )
ama olayi filan değil : )
len niye restorant sahibi olmadim ki
basbaya kadinlar arasinda popüler bi olaymiş bu : ) gerçeğiyle
yüz yüze geldiğim için kınıyorum : )
hayat işte kısmet bi yerde herşey : )
diyerek
ve gülümseyerek kaçar bu ben : )
güzel olsun günü senin ...

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.