kaos

çok sevdiğim biridir..
çok severim temizdir çünkü ,dürüsttür..
çok şeyde gözü yoktur,azla yetinir falan filan..

aşık oldu ..önce karşılıklı yoğun hoşlanmaydı, diyor, aramızdaki.sonra yakınlaştık.sonra beraber olduk..ilerledi..adam hayatına giren en güzel şey olduğunu söylemiş bizimkine ."aşkım ,sevgilim,börtüm ,böceğim....."

evlenmeyi planlıyorlar..bekledikleri bi kaç şey var işle ilgli.ona göre karar verecekler..
bi gün kadın kadına kafa dağıttığımız bi yerde ,hani gruplarda hep olurya "kötü polis" tip arkadaşlar.onlardan biri ve bizimki arasında bizim de karıştığımız dialoglar başladı:

-evleneceksin yani..
-evet...aradığım adam o..
-nasıl bu kadar kısa zamanda bu kadar emin oldun.
-bilmıyorum ..sanki aradığım hep oydu gibi geliyor..ruh ikizim..
-kızıııımm..aç gözünü ..ben erkeklere güvenmem ..erkekler sevmez..aşık olmaz..onların beyni yaklaşık 10 gr.kadardır..senın vajına kaç gr..? 10 gr.var mı..işte o kadarına çalışacak akılları vardır onların..
-yooo..X öyle biri değil..hem vajına muhabbeti olsa kız mı yok allasenn..meslek sahibi yakışıklı adam..istese mmankenlerle yatar..benim neden derdimde olsun ki..
-yatmadığından nasıl eminsin beeaa..kuzum sen de çok bi safsın ..gözü açılmamış lan bunun..
(ben devreye girer:)öyle söylemeyin bee.katagorize etmek yersiz adamları..ahmet ,mehmet ,ali veli hepsi aynı değil ..karakter meselesi bu işler..kızı korkutmayın..olur mu aynı kalıba sokmak..erkekler de bizim için "siz kadınlar " diye başlıyor mesela..aynı mıyız yani? baksana sen nasılsın ,bu nasıl....katılmıyorum sana..hem kızın yolunda giden bi ilişkisi var.çomak sokmak saçma olmaz mı?

-al..saf 2...sizden seri yapsınlar.."saf 1 ve saf 2 okulda...saf 1 ve saf 2 tatilde..saf 1 ve saf 2 nin kara gözlü kuzusu..(cina ali'nin vardı bu seriden ehehehüühee)
sana şöyle söylicem o halde ...ara onu gizli numaradan aç hoparlörü..dinle ben konuşucam..var mısın..
-eee.ıııı..aaa..neden böyle bişey yapayım..
-(ben deverde): neden böyle bişey yapsın

-yemedi değil mi...kızım bal gibi siz de biliyorsunuz ..sadece sizinki hani şu masaldaki kuşun durumu
****bilmeyenler için masaldaki kuş: soğuk kış günü kanatları donan kuş yere düşer..üzerine bi at pisler...kuş mahvoldum der ,bu pis hayvan beni mahvetti..derken pisliğin sıcaklığıyla kuşun kanatlarındaki buz çözülür.etrafında bi kedi dolaşmaya başlar..(öküzün moda da bıraktığı kedilerden biri:) )kuş kedinin orda oluşunu görür kandisine yardım edeceğini düşünerk kanat çırpmaya başlar..kedi pençesini uzatır.kuş ondan destek alır ve pislikten kurtulşur..kedi kuşu tek lokmada ham yapar...
bundan çıkan ders:
1-üzerine her pisleyeni düşman sanma..
2-seni pislikten kurtaran herkesi dost sanma
3-bokun içinde mutluysan sesini çıkarma....******

-tamam ..neyi duymak istıyorsun peki..
-bişey duymak istediğimden değil..sadeec erkeklere güvenme salaklığını kes istıyorum..sadık adam yoktur..aptal -kör kadın vardır..
ben devrede : hayatım bunu yapmak zorunda değilsin..biliyorsun değil mi..
-evet..ama yapıcam..all telefonumu..burdan ara..numaramı gizle..ve sana bi ilişkisinin olduğunu söyleyecek ..bunu duyunca genellemekten vaz geçeceksin .


başlıyoruz:
"-allloo
-aloo..kimsiniz.
-tanışmak isteyen biri.
-kim mesela.
-biri işte..
-numaramı nerden aldınız.
-seni tanıyan bir arkadaşımın telefonundan çaldım
-beni tanıyan birini mi tanıyorsun
-evet
-neden çaldın peki numaramı..istesen belkı de verirdi arkadaşınız..konuşmak istediğiniz bişey mi var
-çaldım..çünkü arkadaşımın seni aradığımı bilmesini istemedim..senden hoşlanıyorum neticede..bi macera yaşayabilirdik ama sanırım bi ilişkin var ve sevgilini tanıyorum ne kötü değil mi..
-ilişkim var evet
-hmm..kötü işte..ama güzel olabilirdi bi kaçamak aslında..senden hoşlanıyorum çünkü..seni çözdümse eğer -ki kendime güvenıyorum insan analizinde - sen de benden hoşlanırdın..
-nasıl eminsin bu kadar
-ikimizde arzulu tipleriz..sevgilin muhlis bi kız..yani o arzulu adamın isteklerini sağlayacak bi tip değil..
-bak seeenn..kendine güvenıyorsun o kadar
-çoookk..kendime ne kadar güvendiğimi görmek istersen bu gece filan falan otele gel.
-kaçta..
-11 mesela
-uygundur

......

bizimkinde şok etkisi.diğerinde zafer kazanmış komutan edası...yıkılan sesi titreyen aptal aşığa dönüp:
-gördün mü...dibi düştü şerefsizin ..bu erkekler böyle kızım ..sen üzüleceksin diye uztmadım..yoksa gel burdayım deyip buraya getirirdim onu köpek gibi..
ben devrede): yeter ..uzatmayın..saçma salak liseli kız oyunları..erkek işte kendine yavşayan bi kız görünce saldı o da ..belkı o da seni denemiştir..
neyse kalk hadi gidelim..tadı kaçtı bu gecenin..


...ertesi günü üzgün geçiren arkadaşım yenememiş hırsını demek ki ya da beynine atılan kılçık onu rahatsız etti demek farklı bi msn den eklemiş geceyarısı sevgilisini..o da sazanım kabul etmiş.konuşmaya başlamışlar:
-slm ..
-slm ..tanışıyormuyuz.
-unuttun mu beni...ne çabuk
-hatırlamadım üzgünüm
-geçen yıl sevgiliydik oysa..vay be ne çabuk unutulduk..
-üzgünüm ..çok kız geldi geçti hayatımdn hatırlamadım
-demek öyle..ilişkin var mı peki şimdi..
-var evet ..bi ilişkim var..artık eskisi gibi değilim ..duruldum ..hayatımı bi düzene koymak istıyorum.
-hmm..çok sevındım..aslında senle sevgili değildik biz..madem bi ilişkin var.söyleyebilirim artık.benim bi arkadaşımla sevgiliymişsiniz siz.ayrılmışsınız.kızı çok üzmüşsün.benden seni denememi rica etti.ben de seni denıyordum güya..ama madem ilişkin var mutlusun duruldun.arkadaşıma söyleyeyim ..denemeye gerek yok.
-arkadaşının adı ne
-söylemem ..
-ben söyleyeyim o zaman ..
-söyle bakalım neymiş.
-abc ...değil mi
-(bizimkinde şoook..ama idare etmeye çalışark)evet..
-beni denemesine gerek yoktu..arasaydı söylerdim ona.
-neyi söyleyecektin.ilişkin olduğunu mu
-hayır..ilişkim yok..yalan söyledim ..
-öyle mi..neden ayrıldınız peki arkadaşım abc ile..
-ben onu bırakmadım ..o beni terketti.anlatmıştır sana.
-çok değil..
-onla beraberken eski sevgililerim aradı durdu..o da daynamadı seni sevıyorum onlar eski dedim ama dinlemedi gitti.
-hmm..sevıyor musun onu hala peki
-sevıyorum
-o zaman ben arkadaşıma söyleyeyim.seni hala sevıyor muş diyeyim ..denedim onu senden başkası yokmuş hayatında diyeyim.o kadar sevıyorsan barıştırayım sizi ne dersin
-olur..sen ona söyle ..onu sevdiğimi..

gözyaşlarıyla ve kalp çarpıntısıyla yazmış arkadaşım:
-tamam X.yaparım aranızı..allah mesud etsin ..sana şaka yapmak istemiştim ama artık şakadan beter bişey oldu .elveda: E..


bu aptal oyundan sonra adam aramış arkadaşımı..yavuz hırsız ev sahibini bastırır:
-yaptığın hiç hoş değildi.beni oyna getirdin.eskilerden konu açtın.demek sevgime inanmamışsın yazık..yazık sana verdiğim emeğe..o bahsettiğin kadın psikoljık tedavi görüyordu..şimdi beni denıyorsa üzülmesin diye sevıyorum dedim ben de..madem sevgime güvenmıyorsun hoşçakal o zaman...


şimdi bizimki de ondan onu denediği için özür dilemiş.kendinden önce yaşanan ilişkisi için onu sorgulama hakkının olmadığını söylemiş.adam da kalbinin kırık olduğunu zamanla toparlanacaklarını söylemiş..filan falan..


bu olayı ben yaşamışım kadar canım sıkıdı...
1-o adamdan nefret ediyorum.
2-arkadaşımdan nefret ediyorum
3-ortalığa kılçık atan diğer arkadaşımdan da nefret ediyorum
4-dünyaya neler oluyorr..seven bi nesil vardı..sadıktı..nooldu onlara..göktaşı mı düştü ,sadece erkekleri zehirleyen bi gaz mı sınıtı yaptı ..nerdesiniiiiiiiiiizzzzzz gerçekten seven ve sağlam adamllaaaaaaaaaarrr..allloowwwwwwww..sesimi duyan var mııııı?

7 yorum:

Aslısın dedi ki...

İnsan dediğin şey meraklı ve elinde olmayanı merak etme durumu hep var.

Adamdan bir nane olmaz gibi geldi bana. Ben o adamla olsam, arkadaşının yerinde olsam yani sürekli onu deneme, güvensizlik vs içimi huzursuz eden şeylerle kendimi yorardım. Bence değmez.

Bir yerlerde adam gibi adamlar var, çok değiller ama var bence.

MMO dedi ki...

Yazını okuyunca benim de canım sıkıldı penelopecim..
Ben de çok güvendiğim biri tarafından bu kadar büyük olmasa da, bi kazık yedim zamanında. Gözüm kapalı güveniyordum gerçekten. Bu tecrübeden sonra bir daha kimseye gözüm kapalı güvenmem heralde..Gerçekten seven, sağlam adamlardan çokça bulursan birini de bana gönder e mi?

özgün dedi ki...

Önceden msn, facebook yoktu, cep telefonundan gizli numaralar da yoktu...Yapan yapardı hanım evde beklerdi kocasını, sevgililik bu kadar açığa çıkmış değildi gençkızların ilk dokunduğu erkek eli kocalarınındı...

Şimdi bu olaya gelince adamda suç yok kurcalayan luzumsuz dedektiflik yapan kadında kabahat hiç sevmem böyle test etme oyunlarını.Sevmek bununla mı ölçülür allah aşkına? Sevmek çok daha derin uzun bir mesele.

Olasılıklar üzerine karar verilemez yaşananlar üzerine bilinir sevilmek şimdi otele gelirim dedi diye sevmiyormuymuş adam;
bence var ya o anda ara konuşcam diyen arkadaşına hayır demediği için kararlı olmadığı için asıl kadın sevmiyormuş adamı...Sevmek sahip çıkmaktır.

Hiçbirimiz berrak sularda yaşamıyoruz bu hayatı görmek istediğimiz gibi, görülmek istediğimiz gibi yaşıyoruz biraz yalan, biraz makyaj, mutluluk oyunlarıyla geçiyor hayat başka türlü de olamaz olur diye bekleyenler harcanmış sevgililerle yalnız bir ömüre mahkumdur...

penelope dedi ki...

evet Aslı..yorulmaz mı insan ..ben yazarken ,dinlerken ve okurken yoruldum ..içimdeki sevgi kelebekleri siyah kanatlara büründü ..bunu yaşayan insanda nasıl bir psıkoljı zuhur eder düşünemıyorum..
ama körü körüne salaklık ,akıntıya kürek çeken ruh halini de anlayabilmiş değilim .
ama en çok kızdığım bu tip erkeklerin kadınlarla kedi-fare oyunu gibi oynaması.sevıyorsan başkasını başka biriyle olma birader..nedir bu mavi boncuk dağıtma halleri ulllleenn..


Ayazma,

güvenmek insani bi duygu..insan olduğumuzu gösteriyor..kendimiz gibi biliyoruz herkesi.asla yapmayacağımız bi şeyi başkası da yapmaz gibi geliyor.ama dünya fırrınında öyle kurabiyeler var ki ,hamurları asla bizimkine benzemıyor.biz tatlıysak onlar tuzlu ..ya da biz tuzluysak onlar tatlı..hele bazı kurabiyeler var ki onlara enteresan karışımlar yapmışlar ,anasını satiimm , kokladığında harika olmasına karşın ilk ısırışta bütün iştahın kaçıyor ..ne koydularsa artıkk...
tatlı kuraabiye olarak daha süt,daha şeker,daha vanilya olan kurabiyelerle karşılaşmanı diliyorum..
acıkmış olabilir miyim acabaaaağğ..
örnekler sapıttıı..ama anlatabilmişimdir derdimi diyorum..ya da daha doğru söylenişi: "annadın sen onu: P"

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

uzun vadedeki ufak kaçamaklar(just sex) hususunda kesin konuşamıyorum.. aldatmak için aranmayacağıma büyük ölçüde eminim(doyduğum varsayımıyla).. lakin; gönül rahatlığıyla "asla aldatmam" gibi iddialı bir cümle de kuramam açıkçası..

herneyse.. demem o ki;

her erkek asla bir değil... ben ki öküzün önde gideniyim; biriyle beraberken diğer olasılıklara gözümün kaydığını hiç anımsamıyorum(yine de büyük konuşmak istemem)..

olgun, ne istediğini bilen, adam olabilmiş erkekler bulunuz...

çiğ/ham/olmamış, ne istediğinden bihaber, serseri/sorumsuz bünyelerden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum..

güven bana.. her erkek atlamazdı o telefona..

penelope dedi ki...

özgün,

yaz sen...ben okurum sabah akşam ..cümlelerinden çalar telif hakkı da ödemem ..durum bi bakıma böyle özetlenebilirdi ancak..
hırsızın hiçmi suçu yok,misali bi olay..herkes kabahatli ve çiğ....
svmıyorum bu hamlığı..ama çok var etrafta rahatsız ediyor entelektüel tarafımı:)) senı seveyrum kızzz..


öküz,

sen öküzün önde gideni değilsin..asil bi öküzsün sen ..

katılıyorum sana ..ama her erkek atlamaz mıydı bilmiyorum...

Nesobaby dedi ki...

Aaaa ne gıcık ne uyuz !
ama olay gerçekten liseli kızlar muhabbeti gibi olmuş yani biz lisedeyken yapardık böyle şeyleri :))
Ben erkeklere güvenmem, en güvendiğim bile sonradan güvenimi sarsmıştır. Soruna da benim cevabım maalesef öyle bir insan yok. Haa bu arada kızlara da güvenmem çünkü ben bazen kendime bile güvenemiyorum :))
Bu arada umarım senin saf arkadaş gidip tekrar o herifle barışmamıştır. Adam resmen aranıyormuş. Kızın yaptığı saçma olsa da adamın abazalığını örtmez kusura bakmasın

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.