Bİşeyler

siz kaşındınız..
acıklı yazmıyorum haa..nihohhhoooahhhha..acıklı yazacam..


.....

şebeklik yapmaya çalışıyorum ama açıkçası şebek mod off şu an için..ara ara depreşsede kafasına indiriveriyor hatıralar şebek mod off konumuna yeniden..
bozuk televizyonlar gibiyim : arada bi çakıyosun karlı görüntü düzeliyor ,ekran çizik çizk de olsa bir kaç görüntü geliyor.sonra karlanıyor yinee,bi daha bi çakıyosun..bu çakmalar gitmeler gelmeler arasında en sevdiğin dizi bitiyor.görüntü bi geliyo anasını satiimm, karşında göndere çekilmiş Türk bayrağı ve istiklal marşı...elin mecbur tek kanallı dönemdesin ,saygı duruşunda abeklıyosun,,kumanda denen zıkkım yok ,grundig televizyonu manuel kapatıyosun ...doğru yatağa...
işte durum bu bende..
arada bi çakıyorum ,kısa ve geçmiş görüntüler geliyor ekranıma..

eski eşimin gittiği gün geldi aklıma oğlum uyurken.babasına çok benziyor ,delikanlı oldukça daha da çok...
gitmesini ben istedim,valizini kapıya koydum ,hadi git...koşarak çıkmasını beklıyordum,yavaş yavaş çıktı.kapıyı kapadım ardından..adım atmasını beklemedim bile..karnımdaydı oğlum..ona sarıldım..o gün bu gün ona sarılıyorum zaten :)
gidişiyle buz gibi oldu kalbim,sevdiğim adam o değildi.bu kadar korkak değildi,aciz de..

babası da olduk anasını satayım..beraber böcek topladık,kızların saçını yolup kaçtık..ilk futbol maçında ben vardım ana avrat sövdüm hakemee..oğlumun golünü saymadı:))aradığını sanmıyorum ,çok özlemedi .zaten geçen haftalardaki karşılaşmalarında oldukça soğukkanlıydı.ama dün içimi sızlattı eşşeksıpası..
uyuz furkan yine bizdeydi ,evlat edinicem yakında zaten bizden çıkmıyor..
R harfini söyleyememe dışında çok da özellikli bi çocuk değil ama oğlumun kankası işte..komşuyuz da..kahvaltıya yetişti her zamanki gibi.durmaksızın konuşmaya başladı tabi:

-efee,vayya tatil planını yaptık bile olumm.sbs bitsin hemen vınnnnn antalyaya gidiyoyuz babamla..babamla beyabey çıkıyoyuz bu yaz tatile..annemle dayım sonyadan gelecekley..oluuuumm babamla bee.babam kafa adamdıy haaa..kız tavlayız beyabey diyo..sabaha kaday gezeyiz diyooo..annen de yok nasılsa maça gideyiiiizz,gezeyizzzz ,seni baya götüyüyüm diyoo..olluuumm hayatımın tatili vayyaaa..babbamm.....babamlaa....babamda.....babamın.....babamaaa...


efenin hızla hızla artan yeme hızından canının sıkıldığını anladım.boğulmadan önce elindeki sandvici ,daha doğrusu iki eliyle tutup boğazına soktuğu sandvici diyelim,aldım..

-boşal da semerini ye efe...ver şunu..
-doymadım.
-doydun olum.
-hayır hala açım.
-doydun..aç olunca ben sana söylerim ..
-büyüdüm artık yemezlerrrr.
/çocukken ona yemek yedşrmek için kafasında sinyal veren bi lamba oldğunu söylerdim..:"effeeee koşşş,acıkmışsın sen alnının ortasında kırmızı ışık yanıyor ..midendeki tank boşalmış .çaaaabuukk yemen gereek.."....koşarak aynaya bakardı.yanmıyorr burda bişeeeee.."yanıyorr.hemde nasıl ..ama sadece anneler görebilir...çabuuuukkk ,boşalıyooo tankkk..hadiiiii.bak sinyaller giderk arttııı.."...o da panikle koşar hemen yemeğini yerdi./

-iyi büyüdün farkındayım ..13 yaşında 1.63 boya geldin beeee..benim oğlum olduğuna inanmıyo kimse..sevgilim sanacaklar ..kalk..

bu arada furkan:
-babam diyo kii.....

ikimiz aynı anda:
-kapa çenenei furkaaaaaaannn..

çocuk neye uğradığını şaşırdı açıkçası..biz birbimize baktık..gözlerimizle konuştuk biraz..

BAŞKA BİŞEYLER


...........EYVAAAHHHHHHHH.....................


akşam yürüdük biraz..makyaj yapmamı yasakladı..ruj sürmemi özellikle.dudakların silikon gibi oluyor diyor..ne biliyon acaba sen silikonu..
güneş gözlüklerimi takmamı istedi..eee taktık..herif moduna girmiş iyice..

-bozulmanı istemıyorum furkanın anlattıklarına..
-bozulmuyorum..senin sürekli ben bozuluyormuşum gibi bozulmana sinir oluyorum.sanki furkan öyle dedikçe ben üzülüyormuşum gibi dolanıyorsun anne.ben bozulmuyorum .

-yarın G.geliyor ...
-nerde kalacak.
-otelde kalır .
-bi zahmet.
-bizde kalsa olmaz mı.
-olmaz.
-tamam.
-ne kadar kalacak
-2 gün sadece.
-iyi..
-isterseniz onla beraber eğlenceye...
-anne ..bana baba mı arıyosun sen..öyle bi açığım yok..üstelemesene.gelirse gelir tanışırız yemek yeriz.evimize gideriz o da oteline döner.
-bize gelsin.
-yok gelmesin hacı..dışarda buluşuruz.
-iyi tamam ..


.....

napıcam lan ben..bu gelecek yarın..babasından saklanan kızlar gibi mi buluşucam adamla..bu ne bee.biri oğlumu iki günlüüne yanına alabilir mi acaba..işte kimsenın olmayışı burda kötü..oğlanı birine bırakıp kaçamak yapamıyosun..

19 yorum:

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

bence "sen stress oluyorsun/üzülüyorsun.. aha şimdi ortam elektiriklenecek" diye geriliyor çocuk da... rahat ol; gevrekliğe vur hatta... pek çok şey daha eğlenceli / kolay hale gelecektir..

anahtar lazım mı? :P

özgün dedi ki...

Şİmdilik o da olsun aranızda bence iyi anlaşacaklar gibi görüyorum.
Efe senden daha akıllı desem bozulurmusun :P
babası yok diye üzülmüyor üzülmeyecek de daha güçlü olacak hayata karşı hem de..
Nasıl kör insanların koku alma duyusu üstün şekilde gelişirse efenin de furkan gibilerden daha güçlü ve daha sağlam duruşu olacak hayatta...(gördüm biliyorum örneklerini)
Kaçamağı da gündüz yapıverin çocuğa para ver sinemaya gitsin mc donalds yesin :))

penelope dedi ki...

öküz,

vallaha mı..anahtar ha..yapsana bi iyilik beaa..:P

özgün,
len defalarca dedim bu oğlan benden akıllı diye ..ama sonuçta çocuk ..birden bire büyümesi ona zarar vereck biliyorum ama kendi büyüyor..ben mümkün mertebe çocuk olduğunu hatırlatmak istiyorum ama çocuk gibi davranmıyor ki..
kaçamağı gündüz yapmak ..romantik değil yaa..:))bi de gitmez sıpa bi yere..

KaaN dedi ki...

Gündüz kaçamak mı olurmus ya? :)

Bu çocuk büyük adam olacak simdiden söleyim. Yani yazılarından okudugum kadar tanıyorum yasından cok olgun cok agır baslı bi cocuk iyi yetistirmissin gercekten :) Ama G. konusunda herseyi akışına bırakmalısın. Efe gerçekten severse G.'yi, senden fazla düşkün olur zaten ona. O yüzden sabır sabır sabır... :)

aikon dedi ki...

Durum gayet iyi Efe akıllı bir çocuk senin sevgiliye karşı da kötü bakmıyor..Sen ne demeye kurcalıyosun geçmişi..tadını çıkar ,,Eve gelmesi Efe için zor olabilir ilk başta ama alışır zamanla..şimdilik gündüz ve otel

MMO dedi ki...

Penelopecim,
Bir kez daha söylüyorum; çok sağlam bir çocuk yetiştirmişsin..Seni çok sevdiği için senin mutlu olmanı istiyor Efe de..O yüzden seni üzecek bir durum yaşanmayacak, rahat ol.
Bir de bunalım yazıcam demişsin ama Furkan güldürdü beni. :))Şapşal çocuk..

Nesobaby dedi ki...

kihkihkihh :)) koca kadın olmuşun kaçamak senin neyine? gidin yemek yiyin sonra da herkes evine :P

ayyy ne heyecanlı haaa kaçamak yapasım geldi :P
şaka şaka ben yarın kaçamak yapıyorum ama ülkeden kaçamak ben yokken uslu durun

ya bir de eski kocanı sanki sen kovmuşun gibi belki biraz kassan da kalırmış adam yani ama neyse sen bir hayallerine engel olmak istemiyorum takıntısı ilen kapıya koyuvermişin. Bu arada da ilk defa eski eşim dedin garibime gitti
Oğluna Öküz baksın bence :)) abisinden bişeyler öğrenir :P
Kalın sağlıcakla!

özgün dedi ki...

Ahantar olayı bütün romantikliği şey etti zaten şimdi :P

Sen Efeye de ki yıllar önce kaybettiğim teyzeni şimdi buldum anne ve babalarımız ayrı ama o senin öz teyzen seni ona gönderiyom tatile de gelsin bize iki dakka Tanla oynasın oyalasın taşınıyom ben adam lazım iş yapmaya :)))

özgün dedi ki...

ya da nesobaby kuzenim olur de londraya gidiyor kocasıyla bize de hava atıyor pehh :P onların peşine tak londraya gönder bir lisan bir insan de mi :))) kih kih kih
Antalyaya gönderirsen sana rus gelin bulmayan ne olsun :P

KaaN dedi ki...

Antalya'ya gönder tabi gözü gönlü açılsın cocugun burda :))

OYA dedi ki...

Bence de yaşına göre çok olgun bir çocuk Efe.Bu duruma alışmış o ve çok kafasına taktığını sanmıyorum.
Efe hiç arkadaşına kalmaya gitmiyor mu ya?
bir de tutturabilecekmiyim bakalım
gökhan,gürkan,gökalp,giray,galip,gazanfer,gıyaseddin:))))

penelope dedi ki...

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm..bi kaçamak yaptım anlatcam da ..len bi kaçamak yaptım bu kadar mı afişe olunur hepiniz coştunuz beeeeaaaa:))))


kAAn,

seni görünce hep : "heeeyy adamııımm naber haa.." demek geliyo..resimden mi nedir..yakışıklııı..pşştt.allooww..
bu çocuk büyük adam olacak inşaalah da kaan be yedi beni yalnız..kocadan çekmedim bundan çektiğimi..hoş,kocayı da 2 ay gördük ama olsa çeker miydim ,yorum yapamıyorum..
bi de antalya diyince coşmuşşsuunn hacı..oğlanın gözü gönlü açılsınmış..len bu erkek milleti bu konuda nasıl dayanışma içindesiniz haaa..toplanın gidek green peace yürüyüşü yapak ,deeseler böyle organize olmazsınız..aman güççük bi oğlan plaja gidecek deseler hemen ,hadi paşam hadi koçum ,tabi gitsin....vay bee.biz kadınlar bbu organızasyon eksikliği nedenıyle kaybediyoruz..ayrıca da kaan :PPPPP


AİKON,
heyy ulu manitum da burda..kutsa benii bilgeee..
anlatıcam şimdi gündüz ve oteli sana ben ...salak olma ihtimalim yüzde birmilyon biliyo musun:((


Ayazma,

aaaa yaz ama sen hep../ay ne kötü espri yapıyorum demi..ııyykk..kendimden tissskindim..

furkan seni güldürdü haa..her kahvaltıyı furkanla yap da göriiiim seni nasıl gülüyosun..R özürü de bulaşıcı hani..çok konuştuğu ve sabah sabah hep onu dinlediğim için galiba bazan bizim ofisboya ofisbor diyorum..yani o kelimedeki y nin sanki R olması gerekiyo da yanlış söyleniyormuş gibi geliyor.Diksiyon ve ses bilgisi diye bişey kalmadı bende:=))


özgün,
valla mı kızzz..alsana şunu iki gün..tan ı oynatsın ..kolileri taşır ,duvarları siler ..ne iş olsa yapar..hem gelince oğluma örgüden modern bi kafa yapar yollarsın ,maço olup çıkacak başıma..
yalnız ,çocuk işçi çalıştırıcaksan şikayet ederim alllaaaımmaa var yaa..ne güzeldi evin..neden taşınıyosuuuun..ama hayırlı olsun yenisi cnm..(rus gelin mi ..söylesem hemen 32 dişi meydana çıkar sıpanın..sarışın hastası ..klasik türk erkeeee işte)

OYA,

tutturamaz kiii tutturamaaazz kii:PP

efe arkadaşına kalmaya gideceği varsa da gitmez bu saatten sonra..bekçim ya benim..
ben çocuk istemiştim ,ama maalesef koca doğurmuşum..böyle kasuuulet gibi höt höt bi kocaaa..o pantolonla mı çıkıcan sokağğaaa anne..bi tarafın meydanda ..üstüne bi tunik al istersen ya da anne gibi giyiiinnn..
yani ninem gibi giyinsem var ya bana tapacak çocuk:)))



HEPİNİZİ SEVIYORUMM..TANIMADIĞIM SEVDİKLERİM BENİİİMMMM..CANLARIIIIMMM..sevgi pıtlangıcı oldum ben:)))

penelope dedi ki...

ayyyy kimi unuttum ben..

NESOO

kızım gittin ya londra ya biden seni dışlamışım:P
kıskançlık böyle bişi galiba..

bu da sayfamın delisi haa.deli deliyi imam ölüyü bulur derler ,al buyur burdan yak..süzme deli bu da ..
iyi eğlenceler bu arada..adaamın iki tel siyah saçı kalmış gitte orda kalanını beyazlat..şımarıkk:PPPP

S.O dedi ki...

penelope,

ben doneyim tr'ye, birakabilirsin bana. araba kullaniriz, beraber kiz tavlariz. spor da yapariz, top oynariz sonracima meyhaneye de gideriz. butun arkadaslarim evlendi anasini satayim, cikamiyorlar benimle disari zati. arkadas lazimdi bana tr'de, iyi olur:)

penelope dedi ki...

ehehehhhuuhee..başına geleceği bilmiyosun sen..anasını satiim 13 yaşındaki bi filosofla ne işin var bee..konuştukça kendini hiç hissedersin haa..meyhane haricindeki teklifin süper yalnız...,
boşver sen dön türkiye'ye..beraber gideriz meyhaneye olur mu?:))))iki depresif..

S.O dedi ki...

sen kocandan aman efe'den izin al gidleim:P pis icerim ama. hatta rakinin ustune cila niyetine yolluk da bira icerim, o denli:)

penelope dedi ki...

görcez bakalım:))

Nesobaby dedi ki...

Penelope kız ben de dedim aaa bana cevap yazmamış üzüldüm :( sonra unutmamışsın aklına gelmiş bu cici kardeşin çok sevindim :)) henüz çocuksuzum ya ondan kardeş ben oluyom sen abla oluyon :P

Gittik geldik parmaklarım uyuştu gezmekten asıl o benim saçlarımı beyazlatıyor her işini bana yaptırıyor valla bezdim karılıktan bana evlilik güzel demişlerdi :P
hani eskiden şöyle bir şarkı vardı ya ;
kızım da kızım kınalı kızım
seni de bir doktor istiyor alayım mı kızım?
ah ana ana dilleri yana varmam ben ona
o hep hastalarını baktırır banaaaa.... diye bir çocukluk şarkısı geldi aklıma niyeyse .. benimki de ondan işte işlerini bana yaptırıyor. Sen Efe'yi bize gönder bence bana kocalık yapsın hem ben sarışınım yalandan da olsa :)))
Ee noldu bu kaçamak işi merak ettim doğrusu?? Nasıl olsa senin kimlik gizli ayrıntılarıyla anlat bak nasıl Öküzoviçin trajına 100 basıyorsun :))

Bu arada londrada çok yakuşuklu çocuklar vardı ama hepsi de gay anasını satayım :)) sadece gözümüz açıldı yani gönlümüz aynı kaldı :P
Ööööf çenem düştü :P

penelope dedi ki...

manyak hoşgeldin:)))

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.