benden zırvalar

acıklı şeyler yazmak istemıyorum ama değerli bir yorumun da belirttiği gibi giderek "acıların çocuuuyuuumm "tadında bir diziye dönüştü yazdıklarım.içimde var olan hüzünün depreşip yaazıya dönüşmesi midir bilmem.içimde hüzün vardır tabi benim ama günlük yaşantımda oldukça şebek sayılabilirim.Eğlenceli ,vurdumduymaz ,hiperaktif bir yapım varmış gibi duru ,bvu yüzden "senle yaşlanmaz insan " cümlesini defalarca defalarca ,aynı tondan ayrı ağızlardan duymuşumdur.bundan dolayıdır ki beni yeni tanıyan insnların kocaman bi gülümsemeyele dirseklerini masaya dayaıp yüzüme uzun uzun baktıktan sonra "biliyormusun "diye başlayan cümlelerini "benle yaşayan yaşlanmaz değil mi?" diye tamamlarım .muhattabım da şaşkınlıkla "evet ,tam kelimesi bu " der nerden bildiğinmi düşünerek.acaba zihnini mi okudum ..yok lan ..çok duydum..
buna mukabil içimdeki bu ani volkan patlamasını klavye icad edilmeden önce / yani bizim kasabaya gelmeden önce ,kalem ve kağıtla patlatırdım ..sonra klavyeyle tanışınca biz ben dedim o yazdı ,sonra baktık acıklı işeyler olmuş..Gevreklik mevcut bu bünyede aslında ,fazla rahatım ,belden aşağı konuşmakta çoğunlıkla sakınca görmem ,fazla rahatım ,bunu demiş miydim ,düşünmeden yazarım..uyuşturucu müptelalarının krize tutuldulduklarındaki seri titreme gibi bi anda yazarım yazarımyazarım ve dönüp okumam ..o anda ne çıktıysa..imla düzeltmem ..dönüp küçük harf büyük harf ,ortala virgül koy demem kendime..hatta yazdığım yazıyı bi kaç gün okumam ..sonra sarhoş adamın korkusu başlar üstümde : lan yanlış bişey yazmış olmayayım ,anasını satiim adrese kadar vermişimdir haaa. der bi okurum..ve saçmalamışım bu ne acıklı olmuş böyle derim..kendimden kaçmak istediğimi keşfettim sonunda bu yorumların...
kendimi dışardan seyrederken güçlü bir kadın görüyorum ,kararlı ,sağlam ...ne yaptığını bilen ..roman gibi hayatıyla..ayşe kulin kadınlarından biri..
ama içime girdiğimde sıradanlığımın farkındayım..muhtaç,aşka ,sevgiye ,ilgiye muhtaçç..zavallıcık..
evet ..aslında acıklı yazdığım için özür dileyecektim herkesten ..boğan ,sıkan bir taraf olmuştur "amma da yaptın haaa güççük emrahh " dedirtmiştir ,kusura bakmayın beee ,diyecektim ama ..nedense hayır ..ebelek gübelek şeyler okuyabileceğimiz çok yer var ,bu da bvi alternatif işte dedim kendime..bu da bi alternatif..sonuçta bazan insanların kayıklara binip ,kendi denizinde yüzesi geliyor ..gelmıyor mu..bu benim denizim..kağıttan gemilerim kendi denizimde yüzüyor kendi kendime../bu resimler kayıktır gemşi değildir ahahahahah diye dalga geçen sero ya inat "onlar gemiiiiiii.benim için gemmiii.büyüyünce gemi olacakkkkk bi kereee der ,ve dil çıkarıp terlik fırlatan bi ikon olsa şuraya koyardım:)//

işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifem ne bilmıyorum ..bu vazife değil netekim,bi serzeniş..ifade şeklim bu sonuçtaa...çünkü eğlenceli bi kaç bişey yzmaya çalıştım şimdi showman lere rakip olurum yok kitabım çıkar pucca gibi,yok funlarım olur öküz gibi,uğraşamam .../yok beee hepsi saçma sapan amerikan esprisi tadındaydılar..taslakta bile saklayamadım ..o kadar mı kötü olur../ anladım ki bu ben değilim dostlar..ben /çok üzgünüm ama /eğlenceli şeyler yazamıyorum..tıpkı örgüden herbişey yapamadığım gibi özgün gibi...ya da pasta yapamıyorum oya gibi..ya da bilge değilim aikon gibi..fırlamanın tekiyim benziyoruz serroyla biraz ..ama o depresif..öküz gibi uluuu bilgeee ,neşeli köstebekk,tatlı sertt hiç değilim..cici öküz..
buyum..elimizdeki malzeme bu......
acıklı yazasım var ..acıklı olsun diye yazmıyorum ,yazıyorum acıklı oluyor..
güne güzel başlayıp güzel şeyler yaşadıktan sonra güzel güzel yazmak istiyorum aslına bakarsanız..
gelişmelerden sizleri de haberdar edeyim bi ara..ve fikirlerinize başvurayım ben..değerli fikirlerinize..
bir dahaki yazımda buluşmak üzere herbiriniz sağlıcakla kalın efem..
oğlan gitar çalıyorda içerde..konsantrasyon kayıyor malumunuz vechile..
geliyoorruuuuumm oğluuummm "the man who sold the world .ttraaa rraa raaaa.."iyi çalıyo sıpa..

13 yorum:

OYA dedi ki...

Senin eğlenceli,hayat dolu biri olduğun sen farketmemiş olabilirsin ama yazılarına yansıyor zaten penelopecim.Geçmişe doğru gittiğinde,içinde ki hüznüde hissediyoruz.Yani ben kendi adıma konuşayım,senin kendini ifade ettiğin şekliyle tanıyorum seni.
Bir de sen neden hergün yazmıyorsun?
Akşamları otur yaz işte.:)))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

yuh ulan... hiç mi değişmez devir.. hala mı mı onlar çalınıyor gitarda:)

nothing else mattters, akdeniz akşamları falan da çalıyordur kesin.. ah ah.. fazlaca tanıdık...

------------------

ben senden çok fena malzeme çıkabileceğine inanıyorum valla; gusuruma bakma.. sağlam gevreme potansiyeli var penelope'de..

ilk adımı atabilse.. o tadı alabilse... devamı gelecektir eminim.

konu bulmakta zorlanıyorsan, öküzde mevzu çok.. atsın sana 3-5 gevrek mevzu..

KaaN dedi ki...

Acıların kadını :) biz seni böyle seviyorz bos yere kasma kendini :)

penelope dedi ki...

oyacım,

teşekkürler canım.valla antidepresan hapı gibisin :)))))ismi gibi nazik oya:))




öküz,

niyeki cobaın iyidir be..hep çalsın..ama akdeniz akşamları nee..hele ibo söyledikten sonra artık hep onun sesinden geliyo kulağıma :)))) dinleyemıyorum..

gevreme potansiyeline gelince burayı galiba onun dışında tutuyorum ..ağlama duvarı bi yerde ..ama paylaşmak iyi gelıyor:))senden konu araklamaya çalıştım bi kaç kez de senın gölgende kaldı ...o yüzden :)) attım gitti.sen yaz biz zevkle eleştiririz ahahahah.


KAAn,

:)))evet şöyle yapiim böyşe yapiim diyince yazamıyorum sahi...ben bi döküleyim bu akşam çok birikti:))))
hala orda olma güzel:) çok sevindim..

penelope dedi ki...

bi de eksik yazmasam kelimeleri ...harika olucak da ....neyse anlıyosunuz artık siz penelopece dili.:))

özgün dedi ki...

Lem bu gözler senin accıklı yazılarına gurban :)) onda bile eğlenceli birşeyler var yine de... bekliyordum yazsa da okusam diye güzel yazı ruhumun gıdası..
Bizler duygusal insanlarız inceyiz, hassasız bu ortaya çıkmasın diyedir ki dış maskemiz neşeli, vurdumduymaz,bilge biraz...
O yüzden vazgeçilmez oluyoruz beah :P

KaaN dedi ki...

ibo yorumuna bittim bu arada aynısı bana da oluyor o girişte Aaaaakdeniz akşşşammmlarııı diyişi beni benden alıyor resmen :)))

KaaN dedi ki...

we can speak penelopian :))

penelope dedi ki...

özgünn:

leenn örgücüü..derya noldu derya solladı seni..hiç dur yerinde sen öylee..
duygusal insanlarız ve evet dediğin gibi kimse görmesin istıyoruz yoksa işaret parmaklarıyla gösterip "ahahahah duygusaaaaal duygusaaaal " diye dalga gececekler ..bunun söylenişi şey gibi tıpkı şey : "saaaalllaaaak saaalaakk "..onun gibi..o yüzden ebelek gübelek konuşup duruyoruz,millet bu ne lan ,ne kadın ama ,vuuu babee ,gibi bir hooşş seslenişlerle hayran kalıyorlar bize..ama gel gör kiii ,herkeşler gittikten sonra çıkarıp bizi sıkan ince gösteren korseli fransız elbisesini ,yayıyoruz iç dünyamızdaki göbeği....al anasını satiiim..
buyuz beeeeaaa..

özgürlük :)) de mi özgün..


kAAn;

heyyy.demek you can speak penelopıan haaa..sen kaşındın..al çevir ne demişim yukarıdaki cümlede..özgüne söylediklerimden bi halt çıkardınmı..:))

iboo konusuna gelince evet..müslüm babanın son pişmanlllııkk neye yarar ,herşeyiiinn bedeli var..olmadı yaaaaaarrr deyişi gibi,yahut param -parçaaağğğğğaaağğğaa dediği giibi..ibonun da hııhhh aakdenizzzz hhaaakşamlarııı hhhbirbaşgaaaaaa oluyoouuu.. deyişi yok mu...her kelimeden önce bi hhhhıııkk deyişi var balgam çıkaraack afedersin iğrenç oldum ama öyle yani..

aynı dili konuştuğum adamların burda olması ne güzelll yarebbiim..:))

Nesobaby dedi ki...

Ben seni hiç acıklı bulmuyordum halbuki gayette okunaklısın ve evet yazsa da okusak diye bekliyorum ben de :) Komiksin dostum eğlencelisin

Biliyor musun... İnsan seninle yaşlanmaz hehheeh :)
Benim için de kocama hep öyle diyorlar da kocacağızımın 3 tanecik beyaz saçı çıktı evlendikten sonra. Ama benle alakası yok kesinlikle yöneticisi kötü kedi şefo yüzünden :))

Nesobaby dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
penelope dedi ki...

kimse ayarlarıyla oynamasın bu manyak da bizden..:)))
neso,len 3 günde beyazlattınmı adamın saçlarını....

eskilerdennn çook eskilerden yazasım vardı hani...gaza geldim yazıcam ..tutmayıın benii.:.))

bankacı galiba herhal kocan..oluyor bankacılarda doğuştan:))senden değil o..

teşekkürler bacım:))sayenizde yazyorum beni öküz var etti siz çoğalttınız ..artık allah ne murdınız varsa versin mi d,yeyim allah müstehakınızı versin mi diyeyim:))versin en güzelinden beea..

Nesobaby dedi ki...

:))
Kocam bankacı değil ama bankanın IT'sinde çalışıyor möhendis yazılımcı manyaklardan işte
ama ben de bankacı sayılırım her ne kadar bankacılık yapmasam da bankada çalışıyorum :) acaba onla ilgisi olabilir mi? :P :))
Allah bizim müstehakımızı vermiş kız zaten halimize bak , bankalarda sürünüyoruz :) öff çok bankalı bir konuşma oldu bu :P

BU BLOG ASLINDA;

biraz günlük ..çokça dün'lük ..ama hepten deli saçması..

sahibinin histerik çıkarımlarından oluşmuş bilog.









penelope saklı sandık

herbişey

bi sonraki bölümde..

.